- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Moderated: Разказвате ли на ваще за приятели или съученици..
Ами просто има голяма разлика между това как се отнасят родителите към син или към дъщеря. На момчетата има се дава мнооого повече свобода. Например баща ми като не е съгласен да ме пусне натяква точно на това че съм момичеПървоначално написано от rosskata
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Не,такива лични неща не съм разказвала..Първоначално написано от kotence_f
Разказвам им само - Какво е станало в у-ще и в часовете..Какво съм правила през деня и такива работи..
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Да,казвам им..Не са хора,които казват такива неща,казвам им те си казват мнението и до там...Досега не са казали нещо не на място ..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Да. Като се прибера постоянно им плямпам какво станало, кой какво казал и т.н. Не че някой ме слуша...![]()
до някъде![]()
Просто аз
Не съм от тези,които споделят всичко с подробности на мамичка..
Не разказвам за личния си живот. Не ги и интересува. Хората си имат достатъчно проблеми,че и моите да слушат. А не съм изпадала в ситуация,която не мога да разреша,така че..
Рядко ми се случва когато съм под напрежение да мрънкам малко.![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
мне..
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Темата е на 3 години, дегенерати сладки!
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
xaxaxax
разказвам им когато се е слу4ило не6то интересно или имам нужда от съвет.Знаят примерно за някои напивания ,но се праят на слепи...разбираме се много добре по то4но са като приятели,на които мога да раз4итам за вси4ко и единствените които не са и не биха ме предалиНо все пак не им разказвам вси4ко
![]()
Понякога ми се е случвало да го правя но в това няма нищо лошо.
Срещата на два характера е като взаимодействието между две химически вещества: ако има реакция и двете се трансформират.
Разказвам общи работи без да има възможност от появяването на лош коментар или лошо впечатление.
Не искам да изпъквам лошите черти на познатите си,защото ще се роди дилемата
-Те ще те подведат по лошия път.Искаш ли да си като тях?Да пропаднеш?!
Има неща,който остават в кръга на познатите-като отношения между гаджета,запои,мизерии,кой бил бременен,побоища,интригите между нас.
Излишна информация.
Не, не им споделям защото тия нашите простотии с приятели дето си ги говорим те едва ли ще ги разберат.Предпочитам да си споделям с приятелите отколкото с родителите ми.. ^^
I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...
Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥
-----
Johnny Depp
Кой изрови тема от 2006 ?![]()
Иначе моите родилите дори незнаят имената на някои приятели. Нищо не им разказвам, защото никога не са ме питали и не са проявявали интерес![]()
И спря да се върти за миг земята..
Първоначално написано от ycMuBkaTa
И какво като е от 3 години. Разбирам някой да пита за съвет и да изровят стара тема, но подобна като ги кефи, нова ли да правят ...Първоначално написано от Pwnmaster
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Ами разказвам само за нещо смешно от училище, защото нашите са с голямо чувство за хумор и се смеят доста с простотиите ни. Иначе такива по-сериозни неща - Не, това тях не ги вълнува, няма нужда да ги натоварвам с излишни неща, а и все едно е вид 'клюкарстване' - Мамо, тате, пък тоя и оня еди-к'во си правиха. Няма смисъл просто.![]()
Да.Нашите са печени и ни е кеф да си споделяме взаимно като сме заедно)
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Амии да с мама напоследък си споделям много нещаи така ми е по-добре ;д
... Живей с мечти, а не със спомени ...
да споделям,, защо не!?
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!