- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Moderated: Разказвате ли на ваще за приятели или съученици..
Не, наще не ги интересува другите.
Те познават приятелите ми и не
ме разпитват за тях, а ако питат
едва ли ще кажа кой знае колко.![]()
You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
I saw your face in a crowded place,
And I don't know what to do,
'Cause I'll never be with you..
Да, споделям им и става голямо забавление у дома.![]()
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
не обичам да им споделям много,ама се налага като се пребера сутринта да им кажа с кой съм била![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Аз почти не си говоря с нашите, та не да споделям...(което е жалко)
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Напоследък да,но с майка ми само
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Като се върна от училище започвам да им говоря кой какво смешно нещо е казал(учител ил ученик), с приятели как сме си прекарали, с кой съм се скарала и такива работи, но определено не им говоря за трева и наркотици.. Може би защото моите приятели/съученици не вземат наркотици.. (някои пушат де, но това вече е нормално)
Всяка вечер им разказвам,а те сякаш не ме слушат и не ги интересува,ужасно е
Понякогаи по-скоро за неща, които аз си избера, но в повечето случаи разбира се трябва да се наредя след телевизора...
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
аа нееее![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Много рядко,само когато ми е гадно,заради нещо почвам да обсъждам някои от съучениците си![]()
попринцип не ама са е случвало
ама и да не им казвам разни работи те пак си ги разбират от някаде![]()
![]()
![]()
Зависи от настроението ми. В повечето пъти само им съобщавам оценките и това е. А и те са много заети да обсъждат работата си, нищо, че работят на едто и също място.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
аз съм запознала нашите с френдовете ми .. ама не знаят нищо за тяхобяснявам им с повече подробности само когато за пореден път приютявам никой френд у нас .. защото е избягал или са го изгонили от вкъщи
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Само за такива приятели или съученици, които те биха одобрили. Т.е. изкарвам хората които са ми приятели пред родителите ми префектни. А тези които мразя - по чени от дявола![]()
![]()
![]()
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!