- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- KAjete mi plzz
Zna4i iskam da pitam mom4etata koito si kopuvat prezarvativi.Moq penis e gore dole 15-16 sm i si e debel ,taka. Iskam da vi pitam kato idete na aptekata s toq razmer penis kakvo kazvate na aptekarkata.SMisal nz ni6to ot kopuvane na prezarvatvi strax me e da ne si kuupq i da mi e malyk ili mnogo golqm.Kakvo im kazvte tamo xxl,xl li kvi razmeri i kakva karka .Prestavete si 4e vie otivate da si kypite .MErsi![]()
mi az mislq 4e nqma razmer za prezervativite) momi4e sam ama ne sam 4uvala za takiva gluposti ... te prezervativite sa elasti4ni we....
emi nema razmer bace si4ki sa ednakvi a ima nqkoi vidove koito sa mn golemi![]()
Ne e qko da si gotin,gotino e da si qk!
evtinkite prezervativi sa standarten razmer.po-skapite kato SPORTEX i DUREX imat razmeri.ako standartnite sa ti malki i ti stqgat kupi si nqkav po skap ot L na gore probvai.ili prosto razpitai aptekarkata koi 6ti stane![]()
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
попринцип трябва да са S,M и L .За ХL не съм чувала
Първоначално написано от vivian
![]()
mi men i az mislq taka ma ti prepora4vam durex
Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне
Защо и LifestyleПървоначално написано от c0n7r0l
i Sportex са хубави.Имаше още едни забравих им името......Ох ..рекламата е с един негур и една червенокоска
))) Vitalis също имат размери....