.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: KAjete mi plzz

tainiq_bg
    Guest

KAjete mi plzz

Zna4i iskam da pitam mom4etata koito si kopuvat prezarvativi.Moq penis e gore dole 15-16 sm i si e debel ,taka. Iskam da vi pitam kato idete na aptekata s toq razmer penis kakvo kazvate na aptekarkata.SMisal nz ni6to ot kopuvane na prezarvatvi strax me e da ne si kuupq i da mi e malyk ili mnogo golqm.Kakvo im kazvte tamo xxl,xl li kvi razmeri i kakva karka .Prestavete si 4e vie otivate da si kypite .MErsi

mi az mislq 4e nqma razmer za prezervativite ) momi4e sam ama ne sam 4uvala za takiva gluposti ... te prezervativite sa elasti4ni we....

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Цитирай Първоначално написано от kotence_f
    mi az mislq 4e nqma razmer za prezervativite ) momi4e sam ama ne sam 4uvala za takiva gluposti ... te prezervativite sa elasti4ni we....

Град
    Kozloduy
    emi nema razmer bace si4ki sa ednakvi a ima nqkoi vidove koito sa mn golemi
    Ne e qko da si gotin,gotino e da si qk!

Голям фен
    evtinkite prezervativi sa standarten razmer.po-skapite kato SPORTEX i DUREX imat razmeri.ako standartnite sa ti malki i ti stqgat kupi si nqkav po skap ot L na gore probvai.ili prosto razpitai aptekarkata koi 6ti stane
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

попринцип трябва да са S,M и L .За ХL не съм чувала

Цитирай Първоначално написано от vivian
    evtinkite prezervativi sa standarten razmer.po-skapite kato SPORTEX i DUREX imat razmeri.ako standartnite sa ti malki i ti stqgat kupi si nqkav po skap ot L na gore probvai.ili prosto razpitai aptekarkata koi 6ti stane
    mi men i az mislq taka ma ti prepora4vam durex
    Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне

Цитирай Първоначално написано от c0n7r0l
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    mi men i az mislq taka ma ti prepora4vam durex
    Защо и Lifestyle i Sportex са хубави.Имаше още едни забравих им името......Ох ..рекламата е с един негур и една червенокоска ))) Vitalis също имат размери....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си