.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

gadjeto i roditelite

slu6ate li va6te po otno6enie na gadjetata si????? ili vaob6te tova ne stiga do tqh ? ako ne haresat gadjeto kakvo pravite???

Re: gadjeto i roditelite

Цитирай Първоначално написано от kotence_f
    slu6ate li va6te po otno6enie na gadjetata si????? ili vaob6te tova ne stiga do tqh ? ako ne haresat gadjeto kakvo pravite???
    ne ne gi slusham ne si zaslujava ili pone dosega ne sum no kakvo mogat da kajat te
    VsIcHk0 IdvA Za Da Si oTiDe I Da oStavI Sp0meN Za ToVa KoeTo NiKoGa NqMa Da Se VuRne..

Голям фен
    Град
    София
    хахаха.... оооххх хахах!!!

извинявайте ама...

The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Супер фен Аватара на sometimes_
    Хах... Не, не съм ги слушала. не ги слушам, няма и да ги слушам. Пък и те не са ми казвали нищо лошо ... Винаги са одобрявали гаджетата ми .
    I`m trying to make your dreams come true...

e kato odobrqt gadjeto estestveno 4e nqma problem .. ama az pitam ako ne go haresat ako sa tvardo protiv...??? togava??

Milichka, nali znaesh, che liubovta e po-silna ot vsichko! B1di silna! Vinagi moje da amerite nachin da se vijdate, dori i bez da znaqt vashte. I pri mene e bilo taka. No sega se razbiram s nashte, zashtoto te mnogo dobre znaqt, che ako obicham priqtelq si nqma da go ostavq i da si kaja "Shtom mama i tati ne go haresvat, znachi spiram da go obicham".. Nima e lesno da spresh da obichash nqkogo? Osobeno kogato liubovta vi e spodelena.. Pogovori s vashte.. Vse pak tazi vr1zka nqma da e vechna.. (e, moje i da e, no rqdko se sluchva).. i nqma da se om1jvash za nego uspex!!!
    Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    pri men samo za 1 vruzka bqha protf,as ne gi poslushah...gledah si kefa kakto se kazva i sled okolo 1mesec se okaza che sa bili pravi
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

e da ... si4ki mn dobre znaqt 4e roditelite ne vinagi sa pravi ... oba4e kogato ne razbirat kolkoto i da im govori6??? e moje bi i az ne govorq s tqh dostata4no 6toto opredeleno gledam da ne govorq s mama na taq tema de... no 6te vidim ..

Znaesh li kakvo.. i az s1m taka.. ne govorq s roditelite si po tezi v1prosi. Nikoga ne s1m im razkazvala za vr1zkite si. Povecheto p1ti dori s1m se krila. No rano ili k1sno istinata izliza na qve. Pravim golqma greshka. Tochno zatova nashite roditeli ni nqmat doverie i sa dosta s1mnitelni. Ne znaqt kakvo moje da se okaje tova momche i zatova se pritesnqvat za deteto si, kakto vsichki drygi.. Pogovori s tqh i im obqsni kak tochno stoqt neshtata
    Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.

mdaaa moje bi i ot moq strana se iziskva pove4e vnimanie i tarpenie ....

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми слава богу родителите ми много харесват приятеля ми,техните също ме харесват,така че поне семейните отношения са добри Ама и да не бяха аз ще си ходя с тва момче,не те,така че би трябвало поне да се опитат да го приемат след като той ме кара да се чувствам щастлива

Наште изобщо нямат идея коя е приятелката ми дали изобщо имам приятелка а когато родителите знаят и удобряват връзката супер е :P
    I THINK I'M CUTE,I KNOW I'M SEXY I'VE GOT THE LOOKS THAT DRIVE THE GIRLS WILD http://img412.imageshack.us/img412/8874/hbk24yw.gif

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ами всъщност никой в къщи не разбира Майка ми е мноооого старомодна по този въпрос и ще приеме да имам гадже сигурно когато стана на 19 А и предпочитам да сме анонимни Някак си по-вълнуващо е,сякаш имам скъпоценен камък,за който само аз знам.Страхотно е и май винаги ще предпочитам да не знаят \/
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

I THINK I'M CUTE,I KNOW I'M SEXY I'VE GOT THE LOOKS THAT DRIVE THE GIRLS WILD http://img412.imageshack.us/img412/8874/hbk24yw.gif

na6te nemogat da mi kajat ni6to se pak gadjeto si e moe ne tehno
    Ако искаш да видиш пеперуди, ще трябва да изтърпиш няколко гъсеници

При мене винаги само мама знае,баща ми е доста старомоден по това отношение ''има време за вси4ко" и ако знае едва ли 6те ми разреши докато не стана на 18,19

Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Ами всъщност никой в къщи не разбира Майка ми е мноооого старомодна по този въпрос и ще приеме да имам гадже сигурно когато стана на 19 А и предпочитам да сме анонимни Някак си по-вълнуващо е,сякаш имам скъпоценен камък,за който само аз знам.Страхотно е и май винаги ще предпочитам да не знаят \/
    Хаха и при мен е така...само че майка ми не е толкова старомодна, ноо аз просто не казвам В повечето случай обаче съм много прозрачна ии тя разбира И когато те знаят...незнам хем е готино хем е по-тъпо така И все пак предпочитам да не казвам
    А ако не го одобряват...съжалявам, но това си е лично мой избор! А и майка ми никога няма да ме кара да скъсам с някой само защото на нея не и харесва...това си е моя живот все пак

wAw az mai sam fenomen xahxah do sega ne sam imala edno gadje koeto nashite da odobrqt se namirat kfo da kajat protif nego
    sega hodq s edin komshiq :P i se kriem zaradi tqh shtoto ko razberat za nego i moje da spq navynka xahxhaxa

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от sometimes_
    Хах... Не, не съм ги слушала. не ги слушам, няма и да ги слушам.
    дам ,все пак това си е моето гадже,не тяхното.както и моя живот не техния,за да ми определят момчетата
    f@nt@zi@

Мега фен
    Родителите ми се запознаха с приятеля ми. После ги попитах какво е мнението им за него и те казаха: "Той е твое гадже, нашето мнение няма значение. Просто е добре да знаем с кой прекарваш време всеки ден." Това са истински родители.

Kvo da i slusham znaqt samo i tva e i gi priemat nqmat glas

Голям фен
    Ami kogato imam nqkoq po-seriozna vrazka spomenavam na nashite,zapoznavali sa se s moi priqteli ,ne sa gi haresvali no men tova ne me interesuva
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Нито ги питам за тяхното мнение, нито ме интересува какво е то.

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Vinagi sa me podkrepqli kogato trygna s nqkoe momche,dori da sa protiv si pozvolqt edinstveno da me predypredqt za nego,che moje da e greshka,no nikoga ne sa mui zabranqvali da se vijdam s nego...

Голям фен
    Град
    Sofia

Re: gadjeto i roditelite

Наще не коментират гаджетата ми, зашото знаят, че за мен не е особено важно какво мислят те. Никога на се познавали добре мое гадже, така че мнението им не минава за компетентно.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си