- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- gadjeto i roditelite
haha kfo da ida i da im q pokaja i da kaja ei tva momi4e harsvam kajete nali da hodq s neq ili ne.... za kfo da gi slu6am ne hodqt te s neq...
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
te se poslednite hora koito mogat da mi kazvat s koi moga da islizam i nikoga ne sum gi pitala
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Никога не бих слушал наште по отношение на гаджето ми.![]()
Наще нямат право на глас...![]()
Pri nas, nashte akceptirat moq izbor i sega na tazi vazrest znaqt, che to az ne go vzimam mn na seriozno.. I nqma kakvo da mi zabranqvat da se sreshtam s momcheta! Po princip te ne mi poznavat gadjetata: 1. Nqma kak da se zapoznaqt, 2. Ne im kazvam chesto za tqh, osven kato se naloji zashtoto mn me draznat nqhnite vaprosi..!!!
Vsichko e NoRmAL pri nas
Ами на наште съм казвала единствено за едно момче и то само на майка ми..и да не повярва човек го одобри.Иначе гледам да им спестявам тая подробност,че си имам приятел:)
oh na mene mi se mesqt mnogo ne gi udobrqvat i ve4no sa nedovolni kakvoto i da napravq ma az samo ot vreme na vreme gi su6am i sigurno i te bqha pri4inata da se razdelq s edno ot biv6ite mi gadjeta
Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.
mi pravi ste si vsi4ki 4e nie trqbva da si re6avame s koi da hodim ama na6te primerno edva li ne mi zabranqvat da hodq s priqtelq mi i mi kazvat 4e sam propadnala ... e tva sa palni gluposti .. kak da im obqsni 4ovek 4e ne me interesuva kakvo mislqt i prosto trqbva da mlaknat???))) pi6ete o6te ako iskate ;P
СПОКОЙНО МИЛИЧКА! В МОМЕНТА СЪМ В СЪЩОТОТО СЪСТОЯНИЕ КАТО ТЕБ! НАШИТЕ НЕ ОДОБРЯВАТ ПРИЯТЕЛЯ МИ, ТРОВЯТ МИ ЖИВОТА КАТО МИ ГО НАТЯКВАТ, НО ВЯРВАЙ МИ НЯМА НИЩО ПО-ХУБАВО ОТ ТОВА ДА ВИДЯ ПРИЯТЕЛЯ СИ, ДА МУ КАЖА ЧЕ ГО ОБИЧАМ! ПРАВИ КАТО МЕН-
КАРАЙ ДА ВЪРВИ ПЪК КАКВОТО ЩЕ ДА СТАВА!!!![]()
Оле досега май само 1-2 гаджета да са ми одобрили!!!На всеки му намират кусурите...пък в края на краищата никой не е идеален,но каквото и да им е мнението аз пак си ходя с момчето което харесвам
![]()
ми до сега сичките ми гаджета са се харесвали на нащеПървоначално написано от kotence_f
нямам никви проблеми за което се радвам
![]()