.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Повече от фен
    haha kfo da ida i da im q pokaja i da kaja ei tva momi4e harsvam kajete nali da hodq s neq ili ne.... za kfo da gi slu6am ne hodqt te s neq...
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    В къши досега не съм си имала проблеми с никой нищо не са ми казвали за гаджетата ми досега . Щот са пекани

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Голям фен
    Град
    sofia
    te se poslednite hora koito mogat da mi kazvat s koi moga da islizam i nikoga ne sum gi pitala
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

ATAKABG
    Guest
    Никога не бих слушал наште по отношение на гаджето ми.

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    mi stiga do tqh ma nikoi ne im iska mnenieto te si imat svoi li4en jivot i az sy6to ne te hodat s moito gadje ta da gi pitam dali odobrqvat i ne moi si e izbora :P

0biChkam SlyNcEt0 :}

Повече от фен
    Наще нямат право на глас...

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    Pri nas, nashte akceptirat moq izbor i sega na tazi vazrest znaqt, che to az ne go vzimam mn na seriozno.. I nqma kakvo da mi zabranqvat da se sreshtam s momcheta! Po princip te ne mi poznavat gadjetata: 1. Nqma kak da se zapoznaqt, 2. Ne im kazvam chesto za tqh, osven kato se naloji zashtoto mn me draznat nqhnite vaprosi..!!!

Vsichko e NoRmAL pri nas

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Голям фен
    Ами на наште съм казвала единствено за едно момче и то само на майка ми..и да не повярва човек го одобри.Иначе гледам да им спестявам тая подробност,че си имам приятел:)

Фен
    Град
    gaza na geografiqta
    oh na mene mi se mesqt mnogo ne gi udobrqvat i ve4no sa nedovolni kakvoto i da napravq ma az samo ot vreme na vreme gi su6am i sigurno i te bqha pri4inata da se razdelq s edno ot biv6ite mi gadjeta
    Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.

mi pravi ste si vsi4ki 4e nie trqbva da si re6avame s koi da hodim ama na6te primerno edva li ne mi zabranqvat da hodq s priqtelq mi i mi kazvat 4e sam propadnala ... e tva sa palni gluposti .. kak da im obqsni 4ovek 4e ne me interesuva kakvo mislqt i prosto trqbva da mlaknat??? ))) pi6ete o6te ako iskate ;P

ani4ka18

СПОКОЙНО МИЛИЧКА! В МОМЕНТА СЪМ В СЪЩОТОТО СЪСТОЯНИЕ КАТО ТЕБ! НАШИТЕ НЕ ОДОБРЯВАТ ПРИЯТЕЛЯ МИ, ТРОВЯТ МИ ЖИВОТА КАТО МИ ГО НАТЯКВАТ, НО ВЯРВАЙ МИ НЯМА НИЩО ПО-ХУБАВО ОТ ТОВА ДА ВИДЯ ПРИЯТЕЛЯ СИ, ДА МУ КАЖА ЧЕ ГО ОБИЧАМ! ПРАВИ КАТО МЕН-
    КАРАЙ ДА ВЪРВИ ПЪК КАКВОТО ЩЕ ДА СТАВА!!!

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    да бе ше ти питам
    хахахахахах даже незнаят дали изобщо имам
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен
    Оле досега май само 1-2 гаджета да са ми одобрили!!!На всеки му намират кусурите...пък в края на краищата никой не е идеален ,но каквото и да им е мнението аз пак си ходя с момчето което харесвам

Re: gadjeto i roditelite

Цитирай Първоначално написано от kotence_f
    slu6ate li va6te po otno6enie na gadjetata si????? ili vaob6te tova ne stiga do tqh ? ako ne haresat gadjeto kakvo pravite???
    ми до сега сичките ми гаджета са се харесвали на наще нямам никви проблеми за което се радвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си