- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- daite suvet:(((
hora zdraveite gledam tuka seki se oplakva ot ne6to seki ima nqkakuv problem i re6ih da drasna i az ne6to poneje nqma na koi da si izleq mukata priqteli imam samo edin (gadjeto mi) i to4no toi e problema(obi4am go mnogo a toi ne mi vqrva vob6te ot 2 meseca na sam postoqnno se karame posle se sdobrqvame i toi mi kazva 4e me obi4a az mu vqrvam no nemoga da izdurjam taka ako skusam s nego neznam kakvo 6te pravq obi4am go mnogo samo nego si imam.Neznam kak 6te jiveq bez nego.Mnogo pati sme govorili i ot dva tri dni ne se karame,no dneska be6e mnogo qdosan i pak se karahme az ni6to ne sum mu pravila a toi se qdosva i se surdi za gluposti neznam kakvo da pravq daite mi nqkakuv savet
![]()
![]()
![]()
ako hodite ot dulgo vreme e normalno!
razredete malko vijdaniqta si...ne se vijdaite nqkolko dni(ili pone ne po cql den) i shte po4nete da si lipsvate...ne zasqgaite temi s koito se draznite!I nai-ve4e govorete za problemite!Uspeh!
В този случай според мен не е удачно да се разделите завинаги.Може би една кратка раздяла може би за седмица,ще ви помогне да си изясните много неща на самите себе си...така май ще е най-добреИ след като разберете какво искате един от друг,пак можете да се съберете =D>
Неподходящ размер на снимка в подпис!
hodime ot polovin godina,a za bolnite temi toi gi zasqga po4ti vinagi i tova e problemaПървоначално написано от ^Green_Lady^
![]()
Ако искаш да видиш пеперуди, ще трябва да изтърпиш няколко гъсеници
tova mn me zatrudni moje bi trqbva da mu kaje6 4e ti mu ima6 golqmo doverie i iska6 su6oto i ot negova strana za drugo ne se se6am
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
kazvala sum mu go mnogo puti ama toi si znae negovata nikoga za ni6to ne mi vqrva misli si 4e predi kato sa go lugali i az go luja...Първоначално написано от black_dimond
![]()
nie hodime ot 6 meseca i prez tova vreme seki den sme se vijdali ne sme propusnali nito edin den bez da se vidime vremeto za mislene ni e prez ni6tta kogato ne sme zaednoПървоначално написано от L_i_z_I
![]()
Ми наистина май трябва да направите срещите примерно през ден пък като се оправите пак всеки ден![]()
ne pravi gre6ki,govorete za problemite si i gi obsajdaite,ne kasai samo zaradi gluposti(ne dopuskai moqta gre6ka)pojelavam ti yspeh \/