.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Голям фен Аватара на tainstvenata

uf mn sam typa oba4e...

nz dali temata e za tuk ama...Kakvo e URL e hora iskam da si sloja po hubav avatear ot tiq det sa v galeriqta tuka a nemoa q obqsnete po podorbno 4e sbm si typi4ka
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Значи ... влизаш примерно в гуугъл.ком и си намираш МАЛКО аватарче . Копираш линка (адреса) на картинката , влизаш си в профила и там където пише Динамичен аватар пействаш линка от картинката и си готова.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Голям фен Аватара на tainstvenata
    mi da az tfa gy znam ne sam tolkova ... xaxax ama .. smisal sq nemoa pishe mi 4e ne e validen 6toty to e celia sait avatara mi izliza v saita ili mi izliza kat dr sait samy 4e e edno malky prozor4e i nemoi sa sa kopi ... uff mn sam typa sorry 4e va zaniimaam
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Голям фен
    Град
    SF
    eto be brat4e mnogo e elementarno.

Stupka 1

vliza6 v google.com,izbira6 da tursi6 izobrajeniq (primerno me4o puh) i si haresva6 kartinkata s praseto:

Stupka 2

desen buton na mi6kata v/u kartinkata i kopira6 celiq link na mqstoto koeto ti pokazvam v primera

Treto

vliza6 vuv foruma otiva6 na "profil" i dolu paste-va6 linka koito si kopirala.natiska6 "izprati" i si extra.are

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от justinsfhc
    eto be brat4e mnogo e elementarno.

Stupka 1

vliza6 v google.com,izbira6 da tursi6 izobrajeniq (primerno me4o puh) i si haresva6 kartinkata s praseto:

Stupka 2

desen buton na mi6kata v/u kartinkata i kopira6 celiq link na mqstoto koeto ti pokazvam v primera

Treto

vliza6 vuv foruma otiva6 na "profil" i dolu paste-va6 linka koito si kopirala.natiska6 "izprati" i si extra.are
    Bravo pi4 pravo ne samo na neq 6te i pomogne6 vervai mi

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си