.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: Awe momi4eta....

silviika
    Guest
    da e muskolest da.ama ako e nqkoi napompan ne.vseki si ima vkusova,no az li4no ne mi haresvat mn muskolestite

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    M da haresvat mi mom4eta s muskuli...
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Re: Awe momi4eta....

Цитирай Първоначално написано от Spider_Web
    Awe momi4eta haresvate li muskulite na mom4etata 6oto predi 5 dni bqh s edno momi4e i vidqhme nekav super takav napompan i tq vika :''Q glei go toq kvi muskuli ima...''ako imate nqkvo mnenie po toq vapros pi6ete :P
    mi az lichno ne haresvam tiq deto imat nekfi muskuli kato gorili ma ne i nekfi klioshti

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    To az ne gledam mn na muskulite, dobre hubavo e da ima sportno tqlo, no ne zaduljitelno da e nqkakuv super na pompan, spored men tova ne izglejda mn hubavo..!!! A pak s muskoli ili bez to se taq :P

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Цитирай Първоначално написано от ExTr3m3_GiRL
    Е, че кой не харесва Разбира се не да е прекалено като някой култорист бляя Така стегнато телце мускули малко плочки еее друго си е Да не е някой хърба там хилав...все пак мъжа си е мъж! Ама пак казвам не трябва да се прекалява

За мен също е важно хубавото и поддържано тяло,но не харесвам прекалено напомпаните момчета.Всеки има различен вкус,така че не вярвам да те интересува точно нашето мнение,а мнението на момичето,което харесваш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си