.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

ah tazi kola maska...

zna4i kupih si edna topla kola maska na firma JANKAR. Sledvah instrukciite i spazih vsi4ko kakto si pi6e no ne6to ne se polu4ava. Kogato nanesa i iz4akam da iztine sled tova se natru6ava i ni6to ne stava ne moje da se izdyrpa prosto se roni. Vaprosyt mi e kakvo ne e nared ???
    Nqkoi moje li da mi opi6e podrobno kak si q pravi za6toto iz4etah vsi4ki pusnati mneniq na tazi tema no ni6to ne mi help

Голям фен
    Град
    United We Love You
    of taaq na jankar ne e li edna oranjava kutiika s edni kraka takava.. az si bqh kupila takava studena i pishe dali da se zatopli ako e mn studena ili da se izstudi ako e mn techna i az q zatoplih shtoto tei pisheshe i stana gore dolu dobra smes no nqkva takava abe nemoga da se izrazq ne stava!

po hubavo nqkoi s opit da preporucha edna hubava marka kola maska ot koqto naistina e dovolen!
    т. 2, 9

Повече от фен
    nz pri mene deisttfa ...

Голям фен
    Град
    София
    Козметик А ако нямам време или средства...действам с епилатор.А оная кола маска верно е много кофти...

Голям фен
    Град
    дианабад
    Намазваш си топлата кола маска и чакаш да изтине? Мажеш, лепкаш кърпичката и махаш. Ако не се лъжа и аз ползвам същата (в розова кутийка с крака) и нямам проблем...

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    Еми не знам защо ти си получава така,обаче като се замисля може да си я оставила на студено повече от нужното и затова да се рони.На мен не ми се е случвало така.
    I was lost and I'm still lost...

Град
    Ghetto Gospel
    Цитирай Първоначално написано от Jenninka
    Козметик А ако нямам време или средства...действам с епилатор.А оная кола маска верно е много кофти...
    i az sam taka !!
    Господи Дай Ми Сили Да Променя Нещата, Които Мога!Дай Ми Сили Да Приема Нещата, Които Не Мога!Дай Ми Акъл Да Направя Разлико Между Двете....

Повече от фен
    Ami na Taky s rolka za men e nai-dobrata.Na men mi vur6i super rabota. \/

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Glezlata относно тази кола маска на Таки..Аз си я купих обаче май и аз нещо не мога да си я правя...Има ли нещо специфично, което трябва да се направи преди да се нанесе? Ако искаш пиши на ЛС...
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от In4iTu_
    Glezlata относно тази кола маска на Таки..Аз си я купих обаче май и аз нещо не мога да си я правя...Има ли нещо специфично, което трябва да се направи преди да се нанесе? Ако искаш пиши на ЛС...
    6te go napi6a tuka,4e kato gledam mn hora ne se spravqt ne6to i nali vse pak trqbva da sme polezni.Zna4i na Taky te4na,s rolka ot gore za neq govorq 6toto ima razli4ni.Ami zna4i macko az deistvam taka - slagam q v mikrovulnovata pe4ka na nai silnoto za 10-15 sekundi(ti 6te q useti6 kato q pipne6,da se e raztopila,ne da e stegnata) i posle q maja.Gotinoto e,4e s neq ne se omazva6 cqlata.Slaga6 lentata otgore,pritiska6 i q durpa6 rqzko po posoka obratna na rasteja na kosuma(tova mislq,4e go znaete,ama da si go kaja ) i tova e cqlata filosofiq.Moje bi pove4ko trqbva da q zagree6,6toto i az otna4alo q puskah za malko da se stopli i stava6e po trudno.Aide In4iTu_ uspeh

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Мерси много...Утре ще пробвам, дано да стане щото много се изтормозих с тая кола маска
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Голям фен
    Град
    United We Love You
    kolko struva taq kola maska na taky ?!
    т. 2, 9

Фен
    Град
    Sliven
    абе и аз съм с тая розовата....ама мн мн не става..+ тея парцалчета които ги дават не ми вършат работа...аз си накъсвам един чаршаф и с него....такава материя е най добре
    и аз искам да питам тая на таки колко е...аз си вземам такива лентички-едната струва 1лв

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от krisi_sl
    абе и аз съм с тая розовата....ама мн мн не става..+ тея парцалчета които ги дават не ми вършат работа...аз си накъсвам един чаршаф и с него....такава материя е най добре
    и аз искам да питам тая на таки колко е...аз си вземам такива лентички-едната струва 1лв
    Ne,ne tezi lenti4ki.Ujasni sa! az s tqh purviq put ni6to ne mojah da napravq.Puk i s 1 lenti4ka do nikude ne mi stiga.Na Taky vutre ima okolo 10letni,koito moje6 da si gi pere6 i pak si gi polzva6.Ami tazi za koqto govrq te4nata e 13-14-15 leva zavisi ot koi grad,a i ot koe mqsto si q vzima6.

Повече от фен
    Град
    ruse
    po-dobre varvi na kozmetik, za6toto pone si znae rabotata. a pak i nqma da se tormozi6

Guest

Re: ah tazi kola maska...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zna4i kupih si edna topla kola maska na firma JANKAR. Sledvah instrukciite i spazih vsi4ko kakto si pi6e no ne6to ne se polu4ava. Kogato nanesa i iz4akam da iztine sled tova se natru6ava i ni6to ne stava ne moje da se izdyrpa prosto se roni. Vaprosyt mi e kakvo ne e nared ???
    Nqkoi moje li da mi opi6e podrobno kak si q pravi za6toto iz4etah vsi4ki pusnati mneniq na tazi tema no ni6to ne mi help
    veroqtno mnogo vreme q durji6 da iztine ili na kraka. trqbva da pari leko, a ne da e ohladena suvsem

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си