- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- haresvam po golqmo mom4e
Я се замисли какво ще стане,когато неговата приятелка разбере за "срещите ви"?!Защото бъди сигурна,че ще разбере...дори и да и от някой по-голям град слуховете бързо се разнасят! Таа той не случайно е с нея 8 години....бил е на 17 това е ученическа любов прераснала в нещо много повечеАз ако съм на мястото на оная мацка бих те убила.А принципно нямам нищо против връзките с по-голям,но айде не ка са в границите на нормалното.Навлизаш в неща,които не са ти познати....та те може и за сватба вече да мислят,за деца....защо не?!
Никога не бих позволила на някаква си пикла (нищо лично аз не съм много по-голяма просто се поставям на мястото на гаджето му) да се прави на голяма гъзарка точно с моето момче/мъж...това сега не бих го позволила камо ли като мина 20![]()
Може ли да те попитам нещо...какво ти дава той!? Само срещите ли?! Пари?! Кола?! Секс?! Защото любов не може да ти дадеИли си поредната му авантюра или в най-добрия случай иска да ти е приятел (само приятел)...за мен просто ще те нае*е и ще си отиде при мацката,а ти понеже си глупава и си мислиш,че си много влюбена след 1 месец ще пуснеш тема:"Спа с мен и ме изостави..." (примерно) Отакжи се докато е време
![]()
П.С. Не ми се четяха другите мнения и нз какво сте писали домързя ме просто![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
14-ка харесва пич на 25 ?!
NO COMMENT !!!
П.С. Бати извратените к**ви братче...