.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Супер фен
    Я се замисли какво ще стане,когато неговата приятелка разбере за "срещите ви"?!Защото бъди сигурна,че ще разбере...дори и да и от някой по-голям град слуховете бързо се разнасят! Таа той не случайно е с нея 8 години....бил е на 17 това е ученическа любов прераснала в нещо много повече Аз ако съм на мястото на оная мацка бих те убила.А принципно нямам нищо против връзките с по-голям,но айде не ка са в границите на нормалното.Навлизаш в неща,които не са ти познати....та те може и за сватба вече да мислят,за деца....защо не?!
    Никога не бих позволила на някаква си пикла (нищо лично аз не съм много по-голяма просто се поставям на мястото на гаджето му) да се прави на голяма гъзарка точно с моето момче/мъж...това сега не бих го позволила камо ли като мина 20
    Може ли да те попитам нещо...какво ти дава той!? Само срещите ли?! Пари?! Кола?! Секс?! Защото любов не може да ти даде Или си поредната му авантюра или в най-добрия случай иска да ти е приятел (само приятел)...за мен просто ще те нае*е и ще си отиде при мацката,а ти понеже си глупава и си мислиш,че си много влюбена след 1 месец ще пуснеш тема:"Спа с мен и ме изостави..." (примерно) Отакжи се докато е време
    П.С. Не ми се четяха другите мнения и нз какво сте писали домързя ме просто
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Тео
    Guest
    14-ка харесва пич на 25 ?!

NO COMMENT !!!

П.С. Бати извратените к**ви братче...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си