- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kak da go svalq????????????????????
hora hellp vlubena sum (vlubena e malko tvurdo kazano) v edno mom4e koeto raboti blizo da nas vseki put 6tom mina ot tam si metnem nqkoi drug pogled ili usmivka e ne propuskame da si kajem ''zdrasti ili 4ao'' li4no az mno go haresvam pone 80% sum sigorna 4e i toi izpitva su6toto kum men no neznam kak da zadulbo4a ne6tata nqmam smelosta az da napravq purvata kra4ka pomognete kak da go predizvikam ili ne6to takova?ot sega blagodarq na vsi4ki
Milo kazvala sum ti,4e ako toi te haresva 6e naprai purvata kra4ka i poneje sum ubedena 4e si pada po teb prosto iz4akai i 6e vidi6.nego poznavam mnoo po harakter no mislq 4e e svesten i leko "visokomeren".No tva na teb ne ti pre4i da go svali6,ako puk toi e pritesnitelen.
misi ku6e
ami sigurna li si che si wkliubena moje bi towa e prosto nqkwo priwlichane) toi ako te hareswa shte zadulbochi neshtata ne burzai neka wremeto da pokaje dali i toi te hareswa i jelae da ste na neshto poweche ot zdrasti i chao
newer say die !!!
spored mene i dvete macki sa pravi.po4akai malko vreme moje ne6o da se slu4i.ot edna strana i az mislq 4e e prosto poredniq tejyk flirt.no stiskam ti palci da postigne6 ne6o s tozi flirt.vinagi 6te byda do teb v dobro i lo6o.USPEH V JIVOTA ZANAPRED
Има много такива теми, разгледайте форума![]()
·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·