.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

moje li da su6testvuva priqtelstvo m/u momi4e i mom4e???

aide sega kajete kak mislite
    Ако искаш да видиш пеперуди, ще трябва да изтърпиш няколко гъсеници

mmm mai ne za da iskat da se sblijat kato priqteli momicheto i momcheto se ot ednata strana pone ediniq shte iska neshto poweche ot edno priqtelstwo
    newer say die !!!

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Ne! tv1rdo, nepreklonno, glavno. pod4ertano, udebeleno, izkre6tqno NE! tva sa nqkvi izmislici, samo i samo nqkoi da se dokopa do nqkoi po uj "bezobiden" na4in.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Аз имам един супер добър приятел харесваме се,но е невъзможно за момента да сме заедно та обаче се чувстваме супер заедно споделяме си всичко и сме супер добри приятели

Ne mislq che nikoga ne bi se poluchilo priqtelstvo m-u momiche i momche. Az predpochitam da spodelq s nqkoe momche nqkoi taini, zashtoto znam, che kolkoto i istinska da mi se pishe nqkoq priqtelka, te shte zapochne ili da revnyva ili da licemernichi.. ne che i momcheto ne moje da go napravi.. I vse pak.. rqdko se sreshtat istinski priqteli, ot kak1vto i pol da sa te. Osven tova, ako ima priqtelstvo m-u momiche i momche, to te shte mogat da razberat mnogo "taini" za drygiq pol..
    Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.

Re: moje li da su6testvuva priqtelstvo m/u momi4e i mom4e???

Цитирай Първоначално написано от nunki
    aide sega kajete kak mislite

mn qsnu.... ako i 2ta sa adski gro...... okei tva nema da go pi6a 4e 6e mi ze razsurdite a sega v duha na foruma

obi4kam vi vsi4ki... mi6lenca... mnogo vi obi4kam mnogo ste sladi4ki i gotinki mi6lenca.... gospod da e s vas 6u6ita... (i galq ot karizma ne moe da go napi6e taka) {P}{P}{P}{P}{P}
    I am in your fridge stealing your foodz!!

Guest
    NE ! v nikakav sluchai malko ili mnogo zadaljitelno ima privlichane mejdu momcheto i momicheto nikoga ama nikoga ne mojesh da imash priatel ot drugiq pol... btw ako tva privli4ane go nqmashe... nqmashe da sme majki i jenski nali ?!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Разбира се че е възможно,само че в голяма част от случаите единия от двамата осъзнава че изпитва не само приятелски чувства към френда си и общо взето ства като оная реклама на Спрайт

Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Разбира се че е възможно,само че в голяма част от случаите единия от двамата осъзнава че изпитва не само приятелски чувства към френда си и общо взето ства като оная реклама на Спрайт
    te mai se haresvat v reklamata we

oba4e taq drugata s looser-te e adskata trea da si q svalq

vuob6te az se 4uda 6to Sprite ne e sponsor na foruma???

haha lesno vi e na vaz a az zaradi taq reklama se subrah s gadjeto mi,s koeto predi tova si bqhme nai dobri priqteli
    Nali se se6tate za mnenieto mi dali moje da su6testvuva priqtelstvo ili ne

haha lesno vi e na vaz a az zaradi taq reklama se subrah s gadjeto mi,s koeto predi tova si bqhme nai dobri priqteli
    mi az ne se se6tam...

p.s. ./love spam ??

Голям фен
    Може разбира се как да не може......... Винаги съм държала много на хората от вече бившия ми клас, с половината момчета още се виждаме и бих казала сме много близки, но никога с никой не е имало "нещо повече"

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Цитирай Първоначално написано от n0mak
    mi az ne se se6tam...

p.s. ./love spam ??
    ne se li se6ta6 NEMOJE!!!

Цитирай Първоначално написано от Labelle
    Може разбира се как да не може......... Винаги съм държала много на хората от вече бившия ми клас, с половината момчета още се виждаме и бих казала сме много близки, но никога с никой не е имало "нещо повече"
    za teb ne e imalo ama za tqh nedei da si sigurna...

Голям фен
    Не можеш да ме убедиш , че десетина момчета са били влюбени в мен и аз не съм забелязала . Просто прекарвахме по-много време заедно, познавахме се и 5 години бяхме адски близки с повечето момчета, с някои и сега сме близки,. Въпрос е на гледна точка какво искаш от един човек и какво получаваш , приятелството си е приятелство. По тази логика значи че момичетата имат само и единствено приятели момичета и обратно.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Guest
    Не можеш да ме убедиш , че десетина момчета са били влюбени в мен и аз не съм забелязала . Просто прекарвахме по-много време заедно, познавахме се и 5 години бяхме адски близки с повечето момчета, с някои и сега сме близки,. Въпрос е на гледна точка какво искаш от един човек и какво получаваш , приятелството си е приятелство. По тази логика значи че момичетата имат само и единствено приятели момичета и обратно.
    a ti nemoje6 da me obedi6 4e prez tiq 5 godini nito edno ot tiq mom4eta ne ti e bilo pone simpati4no ili ti na tqh

Голям фен
    Град
    sofia
    moje bi da no na men ne mi se e slu4valo
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Винаги съм предпочитала да споделя с приятел от противоположния пол,отколкото с некое момиче.Но приятелството доста често преминава в нещо повече.
    Не се срамувай да кажеш това,което не се срамуваш да си помислиш!

от опит знам,че приятелство има,но не е само то почти винаги единия се влюбва в другия,но като се замислиш това е напълно нормално,защото щом човек от противополжния пол ти е толкова добър пр,то значи той претежава голяма част от качествата,които търсиш.прекарваш повечето време с него,забавлявате се,споделяте си и така как няма да се влюбиш
    ...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...

Така е Но в повечето случаи ,когато връзката се разпадне...и приятелството също си отива
    Не се срамувай да кажеш това,което не се срамуваш да си помислиш!

Съществува това (поне според мене) мога да кажа че съм сигурен че поне 3-4 момичета сме приятели(нищо повече)... много е приятно макар да не изпитват нищо към мене както и аз към тях...

Повече от фен
    Глупав въпрос
    момиче съм и лично се разбирам по-добре с момчета,от колкото с момичета!

Мега фен
    Mама каза нещо много умно вчера - мъж и жена могат да са приятели единствено ако мъжът харесва жената и дълбоко в себе си вярва, че един ден може да стане нещо между тях.
    Едно от нещата, за които съжалявам най-много, е, че не съм имала траен приятел мъж.

Аз имам френдка от доста време се знаем и не изпитваме някакви по-дълбоки чувства,но човек никога незнае
    I THINK I'M CUTE,I KNOW I'M SEXY I'VE GOT THE LOOKS THAT DRIVE THE GIRLS WILD http://img412.imageshack.us/img412/8874/hbk24yw.gif

Повече от фен
    e mn qsno 4e moje kfo kato sa momi4e i mom4e.... tap vapros
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си