- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- далеч,далеч,...
момчето,което обичам и с което скоро ще станем гаджетаживее доста далече
и мога да го виждам само събота неделя и ако има някоя ваканция
мислите ли че това може да ни пречи???
za spravka v tozi epizod na "How I Met Your Mother" se obqsnqva vsi4ko za t. nar. Long-range relationships... i glavno kak "it sucks".
http://www.arenabg.com/details.php?id=39013
I am in your fridge stealing your foodz!!
Nishto ne moje da poprechi na liubovta.. Az s1m imala gadje, koeto beshe ot Germaniq i s koeto mojehme da se vijdame samo prez lqtnata vakanciq.. no tova ne ni poprechi na vr1zkata. Osven tova, nie imame k1smeta da jiveem v preiod, v koito ima golqmo raznoobrazie na komunikaciq- Internet, GSM, domashni telefoni, poshta.. Ako naistina se obichate, nishto ne moje da vi spre.. Kofti e, che nqma da se vijdate.. No ot drga strana, shte imate mnogo nasabrani chyvstva i emocii, koito shte spodelite, kogato se vidite![]()
Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.
Не,не би могло да попречи!Наистина понякога е гадно да устояваш на липсата,да се чудуш какво ли прави сега,да ти се иска да го прегърнеш и т.н. и като цяло тези връзки са си труднни за поддържане,но когато има силни чувства,когато сте готови на компромиси,вярвате си и искате да сте заедно ще намерите начин и километрите няма да ви попречат.Има ли чувства всичко друго е на второ място![]()
Da, taka eПървоначално написано от LP_girl_14
![]()
Osven tova taka nqma da si omruzvate i vsqka va6a sre6ta 6te e edno nepovtorimo i neveroqtno prejivqvane...za6toto dulgo vreme 6te ste iskali da se vidite i nakraq .... 6e e qkotaka trupkata 6te e po-silna...
Nqma ni6to lo6o ako vruzkata vi e ot raztoqnie, ako imate silna duhovna druzka i se obi4kate![]()
![]()
mi do edna stepen da za6oto nqma da se vijdate mn no ot druga strana ima trupka vuv vruzkite ot razstoqnie
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Защо я заблуждавате? Ще пречи разбира се...причини много,но няма да ти ги изтъкна,за да не се обезкуражиш от сегаНо в крайна сметка нищо не ти пречи да опиташ,нали?!
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Dali shte poprechi si zavisi IZCQLO ot vas samite! Ot edna strana moje deistvitelno da e zdrava vruzka, izpulnena s emocionalni makar i redki sreshti, i t.n, i t.n... Obache ot druga moje i chuvstvata vi da ohladneqt kato ne ste zaedno... Zatova mnogo zavisi ot situaciqta v po-podroben plan, a ne kato cqlo.
I vse pak, vajnoto e da vqrvash! Dokato si zadavsh vuprosa za prechkite, te neminuemo shte sa na patq ti...
ot kade si mace?Първоначално написано от DaRk_BaBy
Ако и двамате имате желанието и волята е напълно възможно.![]()
Успех.![]()
Първоначално написано от LP_girl_14
![]()