Имал сам доста приятелки (не казвам гаджета , за мен е грозна дума) от които само 2 бяха наистина сериозни и бяха с 3 год по големи (тогава бях на 14 те бяха на 17 и 18 за по 3-4 месеца) . Сега съм почти на 15 и вече осъзнавам че харесвам по зрелите и улегнали ЖЕНИ , колкото и странно да звучи. Някъде четох че не е хубаво поне до 22-23 год човек да търси сигурност , улегнлост и зрялост ... но като гледам сегашните 14-15 годишни колко лапешки се държат. Ако им говориш за любов те казват : офф еми незнам , не искам връзка и тем подобни. С по-големите е различно : те са по сериозно , знаят какво искат и наистина знаят какво е любов , както и защо са с мен. Нещо което харесвам в едно момиче... нещо което не намирам в аверките ми. Та , как мислите? , лошо ли е това че ме привличат по големи от мен момичета/жени? От части е + (изброените в по предното изр. неща) и голям - , защото както и да го погледнем , е кофти примерно нейната компания да я гледат накриво защото е с по малък. И за двамата има + и - . И на мен ми е хубаво да видя "детско" (в смисъл 14-15 год) момиче с хубаво тяло , красиво лице , блестящи очи и готина коса, но само като я видя и ми става ясно че не е за мен.. Та според вас тфа.. лошо ли е?