.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    анонимчо
    Guest

Moderated:В къкъв период да пия хапчета,ако съм бременна?

Искам да попитам ако съм бременна, искам да ми кажете до какъв период могат да се пият някви хапчета за да се спре бременноста и точно какви хапчета, колко вредят и т.н. с 1 дума ВСИЧКО !!!

Moderated by miloto
    т.1 и т.7 от Правилника

Guest
    До 72 часа - "Постинор Дуо"

КККК
    Guest
    Ако имаш съмнениа по-добре отиди на лекар.

Pr0sTak
    Guest

Re: Моля помагайте

Цитирай Първоначално написано от анонимчо
    Искам да попитам ако съм бременна, искам да ми кажете до какъв период могат да се пият някви хапчета за да се спре бременноста и точно какви хапчета, колко вредят и т.н. с 1 дума ВСИЧКО !!!

izvinqvai v kamenata era li sme ili nqma prezervativi i drugi protivozachatachni

mai kato se prashtite kat zaici bez predpazni merki ne mislite posle kat vi opre do glavite pochvate temite da pishete i da berete dushi =D> evala !!

da zemite da mislite li ? ne samo da se chudite kvi gluposti da praite

Guest
    и аз съм на туй мнение.Домързяло го да иде до магазина и оп айде ще ставаме майки и татковци.

Мега фен
    Много си заблудена, щом мислиш, че ще ти продадат без рецепта хапче, предизвикващо аборт. Аз не вярвам и гинеколог да ти го предпише.

Голям фен
    Град
    дианабад
    Еее, какъв беше тоя израз "да ми спре бремеността" - на това аборт му е "термина". Ако наистина си бременна хапчетата само ще навредят на плода. "С една дума ВСИЧКО" - надявам се да се шегуваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си