- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- тройки
Пу дайба... как може уееееееееееееееееееееееее еееееееееееееееее т'ва днешната младеж сте адски............как да се изразя ,че да не ви обидя....ами много сте лекомислени.Само да отбележа ,че ако срещнете любовта на своя живот и ако му кажете или ако научи от някъде много ще му стане гадно.Но вие сте си такива...незадоволенички ........И аз съм правил тройка със още един мъж и една жена без леви наклони разбира се,но след това се чувствах много гадно а и момичето съжаляваше след това. - СЪВЕСТ
Оле извинявам се ако прозвуча леко тъпо, но не мога да си представя да имам сериозен приятел и да правим 3ка. Какво се получава в крайна сметка? Той ще е*е някаква аз ще я гледам в очите или още по-лошо някой ще е*е мене и приятеля ми ще го гледа в очите?
Абусрт! Не бих могла да си го позволя в този етап от живота. Ако нямам приятел, свободна съм и имам желание мога да помисля по въпроса и все пак ако го правя с още едно момиче и момче не би ми станало приятно да се почувствам ощететена.
![]()
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
i az se prisaedinqvam nemoga da si predstavq priqtelq mi sedi i da 4uka nqkva druga pred pogleda mi ta dori i da mi e priqtelkaПървоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
аз съм го правил с 2 мулатки които забърсах в един бар в Йоханесбург и трябва да ви кажа че когато не си романтично обвързан с участниците в тройката изживяването е върха !
за 10 години полов живот точно 5 пъти съм правил тройка (явно не е често) и винаги е било непредвидено, когато е било с 2 момичета и естествено страхотно
![]()
нагласено беше само един път когато бяхме аз и едно приятелче и забихме една мадама в дискотеката![]()
но наистина не бива да си емоционално обвързан с човека, който го правиш![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!