Благодаря ви за мненията. Реших да отговоря на някои от вас поименно.
@[UN]HappY, за да вкарам момиче в леглото си (не, не харесвам леки жени и нямам нищо общо с тях), е необходимо да я опозная и го правя. Прекарваме страхотни 3-4-5-6 часа заедно, разхождаме се, правим неща заедно. Тя ми има доверие. Правя секс с нея. След което тя започва да иска от мен цялото внимание на света. Обичам хобитата, приятелите и работата си, и не мога да ги пожертвам за жена. И ако да бъда само с една означава да се откажа от някое от тези неща - не бих могъл. Поне засега.
@valantain_love, знам точно какво имаш предвид. Но само след няколко дни магията започва да се топи. Тя става предсказуема, привързана, и убива тръпката. А аз съм пристрастен към нея. Дано има жена, която да знае как да поддържа тръпката, а не само да иска да получава любов. Когато жена срещне мъж с който иска да бъде, тя не може да го задържи с нищо повече от външен вид. Поне тези които съм срещал.
@Labelle, знаеш ли, мислил съм за нещо друго. Но такъв компромис трудно се прави. Мислиш ли че има момиче, което би било с мен за дълго време, без да обръща внимание на забежките ми? Как бих могъл да бъда с няколко едновременно? Разбира се, без да ги лъжа че няма никоя друга, държа на честността.
@strange__, тренирал съм характера си да не изпитва чувства. Странното е, че именно така получавам много момичета... наистина странно
@black_dimond, ако не легна с момиче до 2-ра, максимум 3-та среща, или аз я приемам само като приятелка, или тя започва да ме приема като приятел. Знам това, защото съм попадал в капана на приятелството МНОГО пъти. Кроткото не създава привличане, създава приятелско доверие. Съгласна си с това нали?
@babi_girl, винаги избягвам леките жени, никога не са били предизвикателство за мен. Опознавам в рамките на 2-3 срещи момичето с което искам да бъда и знам че тя ми има доверие. Логичният завършек на това е леглото. Но освен характера й, имам нужда тя да бъде интересна, забавна, непредсказуема и побъркваща. Малко жени биха могли да ми дадат това. А аз им го давам. И се чувствам аз излъган...
@^sladyranka`, мнението ми по поста ти се съдържа в отговорите към други потребители тук. Прочети ги, ще си отговориш
@Krem4eto, когато свикнеш с някого, интереса ти към него изчезва. И си с него само по задължение и простичка привързаност. Тръпката умира ако не се поддържа от двама ни.
@FizeuRa, знам. Когато преди години бях влюбен в момиче, я обичах силно. След няколко месеца всичко свърши заради друг, с когото тя имаше афера. Поисках да имам друго момиче, но тя ми каза "ние сме просто приятели", така с още много момичета, които ме отритваха и раняваха. Тогава реших да се променя на цената на всичко, и не се грижех за действията си, исках "силата" да мога да ранявам и да бъда равнодушен.
След години се научих да бъда безчувстствен и да имам винаги момичета умиращи да бъдат с мен, и ги ранявах дори съзнателно. Защото може би ми доставяше някакво садистично удоволствие.
Сега виждам, че нямам нужда от това. Искам да имам една, но проблема ми сега е, че не съм срещнал такава която да ми пасва, да бъдем равни. Слабостта и несигурността у жените не могат да ме накарат да изпитвам нищо повече от простичка нужда да ги доминирам...
@FikyScHetOo, това не е ли признак на слабост?
@[LP]```, не съм срещнал досега момиче, което да бъде толкова атрактивно като характер, колкото аз изисквам. Може би днешните момчета твърде много разглезват момичетата, и те остават необиграни, и смятащи че само външната красота им е достатъчна, за да задържат мъж със силен характер.
@denkata, ха! Може би мога да разнообразя живота си с тройка? Едва ли бих могъл...