.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: kakvo ozna4ava...?

Guest

kakvo ozna4ava...?

zdr, ima edin vapros. Kakvo ozna4ava dumata "ha6i6"? Tova ne6to kato narkotika li e? 10x, nadqvam se da otgovorite

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 1 от правилника!
    Благодаря!

Мега фен
    Производни на канабиса - марихуана, хашиш, хашишово масло.

Град
    Плутон
    haha ne ne6to kato narkotika e to e narkotik
    Welcome to Jamrock!

Фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево) такива неща могат да се случат само тук!!!
    От тревата(канабис, марихуана, ганджа) се прави хашиш.Той е, как да се изразя, по-чист и по-силен от обикновената трева.Ако примерно в тревата от който е правен хашиша съдържа 20% ТНС, то на хашиша е около 40%...

Guest
    haha ne ne6to kato narkotika e to e narkotik
    Еми НЕ Е, "наркотик" озна4ава "вещество, което води до наркоза", а марихуаната (и хашиша) не могат да доведат до наркоза в каквито и да е дози,( за разлика от алкохола например)
    От тревата(канабис, марихуана, ганджа) се прави хашиш.Той е, как да се изразя, по-чист и по-силен от обикновената трева.Ако в тревата от който е правен хашиша съдържа 20% ТНС, то на хашиша е около 40%...
    Ох, мили4ко, коя е тая трева с 20% ТНС, 4е само от нея да си сея??
    тревата със съдържание на ТетраХидроКанабинол над 0,2% е забранено да се отглежда и съхранява(на практика всяко крайпътно конопено растение попада под ударите на закона)
    тревата под 2% не напушва хубаво, тревата , която се продава в България е между 2 и 8%, тревата, която се продава в Амстердам е между
    4 и 12%, трева с над 12% има само на конкурса "канабис къп"

колкото до ХАШИША, това е КОНОПЕНА СМОЛА , може да се извле4е както от по-ка4ествена трева, така и от по-слаба, димът му съдържа по-малко катрани от димът на тревата(и дале4 по-малко от цигарения дим) , а колкото до съдържанието на канабиноли, то варира силно в зависимост от метода на добиване- от 18% ТНС за най-долнопробния марокански "хаш" до над 50% за най-ка4ествения кашмирски "4арас"

добиването на хашиш от тревата става основно по три на4ина-

1---4арас- извли4а се от живи растения- узрелите съцветия се опипват с 4исти ръце, и след като се опипат няколкостотин растения по ръцете полепва дебел около 2 мм пласт смола. После ръцете се намокрят леко с вода и по4ват леко да се търкат една в друга, докато по4не да се отделя смолата на тънки меки "4ервей4ета", които като се направят на топ4е се полу4ава нещо като ароматен 4ерно-лилав лепкав маджун, Е те тва е "4АРАС" и в Амстердам струва 25 евро грама.

2---Хашиш- извли4а се от пресушени растения-
    уизрелите съцветия се изсушават добре, натрошават се леко и после се пресяват през поредица от сита(най-4есто три), като се отделят 4астиците смола с размер около 50 микрона от кле4ките и семките и от финия целулозен прахпрах.
    прашеца от изсушени смолисти клетки(трихоми) с размер около 50 микрона се събира и се пресова, като по този на4ин се слепва на плътни твърди буци със светлокафеникав или дори бежов цвят.
    Е те тва е ХАШИШ, и в Амстердам струва около 18 евро грама
    (ако заедно с трихомите се събере и най-финия целулозен прах с размер под 50 микрона, тогава слепването на буца става трудно, и затова хитрите мароканци добавят малко борова смола или п4елен восък.. тогава се нари4а само "хаш" и струва не пове4е отколкото баламурниците са готови да похар4ат за такава измама)

3--- хашишово масло узрелите конопени съцветия се изкисват в ацетон, петролов етер, м,етанол или друг органи4ен разтворител, за да се разтвори смолата.
    след няколко седмици разтвора се прецежда, после разтворителя се изпарява , докато остане лепкавото масло.
    Хашишовото масло съдържа пове4е ТНС не само от хашиша, но и от 4араса, НО МИРИШЕ НА БЕНЗИН, МАМКА МУ, и не ми е кеф да го пиуша.

ЕФЕКТИТЕ от пушенето на хашиш са по-"ведри" и по "свежарски" от тези при пушенето на марихуана, не ти се доспива, весело ти е без да се 4увстваш "размазан",напушено ти е без да се 4устваш "сдухан" по-малко пресъхва устата, по-малко се за4ертвяват о4ите и по-малко мирише на трева.
    За разлика от тревата, хашиша/4араса може да се съхранява с години без да му се загубят ценните ка4ества.

п.с. най-общо казано, разликата между хашиша и тревата е като разликата между кафето на зърна и нес-кафето или като разликата между бирата и улискито.

Фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево) такива неща могат да се случат само тук!!!
    Ох, миличко, ако не си забелязала съм написал една думичка Например...За домашно ще ти оставя да я погледнеш в речника да видиш какво означава..
    Admin-Coki:
    обиждащи реплики в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Ехх ако знаете как ми се пуши хаш ама мн трудно се намира да му се не види

Голям фен
    Град
    SF
    vid tahan halva e he6a

Ebe vie tuka v pe6teri li ste rasli kvo ste pravili------------mi googlevai go toia pusti mu ha6i6 i 6e razbere6

Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!

Цитирай Първоначално написано от unhappy
    ехх и ти да знаеш колко ми се пуши и на мене,но "хеш"... ахахах и не се намира чаааак толкова трудно...
    we like it DARK&HARD

Цитирай Първоначално написано от GoHardeR
    Цитирай Първоначално написано от unhappy
    ехх и ти да знаеш колко ми се пуши и на мене,но "хеш"... ахахах и не се намира чаааак толкова трудно...
    Vie otka4ihte li!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си