- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- има ли ...???
има ли наркомани в тоя форум???
Със сигурност има!А и да няма,100% почти всички са опитвали!!!
Da be .. povecheto sa na 13-14 i kvo iskash da kajesh che shmarkat li ???Първоначално написано от blqqh
![]()
az sum na 17 a ne sum probvala nikakuv vid narkotik a nqmam namerenie i da probvam !
mi za drugite neznam no az ne sam![]()
![]()
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
Da as drusam s kafe cigari bira ot vreme navreme vodka s kola dgin i taka ma alkohol rqdko
Da as drusam s kafe cigari bira ot vreme navreme vodka s kola dgin i taka ma alkohol rqdko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aide aide i ti drusash kat meneПървоначално написано от terry
![]()
![]()
![]()
:P :P :P :P :P :P cigari \
/ alkohol
alkohola da narkoticite neПървоначално написано от tremal
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
Първоначално написано от terry
точно така алкохол може НО никакви наркотици !!!!!!!!!!
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
Аз съм на същото мнение. Е, айде да не е 'почти всички', но една доста голяма част са пробвали.Първоначално написано от blqqh
![]()
Само да ви светна че и алкохола е наркотик аххахаххахахха кви сте смешни "Алкохол да ама наркотици не" аххахаххахахахахахха
da be ,namirat se nekfi,ama pove4eto samo govorat bez da znaiat za kfo stava vuperos...
we like it DARK&HARD
"наркоман" е остарял, нето4ен и въвеждащ в заблуждение термин, който в момента се използва само от недоу4или журналисти, куки и други подобни малоумници.
тук има алкохолици , има потребители на разли4ни дроги ,има психонавти, има никотино-зависими а истински класи4ески зависими от хероин надали има тук Защото зависимите от хероин нямат време да пишат по фруми най-малкото.