- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Na kozmetik?
hi imam mnogo gadni 4erveni pypki i maika se mi vika da otida na kozmetik da mi gi manat! az sym mom4e i me e sram da hodq tam no mai 6te ida ta nqkoi 6te mi kaje li kolko pari gore-dolu iskat za tva i kak se nari4a procedurata, traina li e, ima li izob6to efekt i t.n.
mersi![]()
Ami tova,4e si mom4e ne trqbva da te pritesnqva! Ima mnogo mom4eta koito hodqt na kozmetik. Az li4no ne sam hodila za takiva proceduri ,za6toto nqmam nujda i neznam kakva e cenata,no edna moq priqtelka hodi nqkolko pati i imashe mnogo dobar efekt! Ne se pritesnqvai
Господи Дай Ми Сили Да Променя Нещата, Които Мога!Дай Ми Сили Да Приема Нещата, Които Не Мога!Дай Ми Акъл Да Направя Разлико Между Двете....
mi cenata e razli4na ot 10 do 15 lv sam q sre6tala
I was lost and I'm still lost...
Виж сега...това че си момче няма значение, отиваш за пъпките...виж...ако се решил веждите да оформяш и да махаш косъмчетата по ръцете тогава си е срамно
az sam hodila 6toto i az imam golemi problemi s kojata, procedurata struva6e 10lv i ima6e efekt no ne e mn traen, zatova trqbva postoqnstvo, ako iska6 po-traen efekt trqbva da pose6tava6 kozmetik 4esto, za6toto ina4e pak se poqvqvat pypki
i drugo - ako iska6 naistina traen efekt varvi ne na kozmetik a na dermatolog, az mislq skoro da otida za6toto toi ne samo po4istva kojata a prosto q lekuva! uspeh![]()