- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- искам секс
ах,боже!на 14 съм а нищо незнам...моля ви помогнете ми,имам няколко въпроса
[-o< без да отговаряте тъпо и да се подигравате...ПРОСТО НЕЗНАМ!![]()
![]()
1.според вас колко трябва да продължи първия път(разбира се при всеки различно)но най-общо?
2.по-нормално е момичето да сложи презерватива или аз?
3.къде да й го вкарам?в предната дупка ли?
4.коя поза да пробвам отначало?
5.има ли кръв при момичето?
6.има ли сайт-ове за тези работи и може ли да ми дадете
макар че предпочитам вие да ми обясните![]()
Благодаря Предварително!
: :P
Club Memphis
1. 10-15-тина минути.
2. Ти го слагаш!
3.
Пъхаш пениса си в онова, което е обозначено като 'vagina'. По-надолу от тези неща се намира анусът.
4. Това ме мързи да обяснявам...
5. Нормално е да има, може и да няма.
извиняаайте ама... б@@@СИ кофата !!!
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
1.Ми това никой не може да го знае!Дори и да продължи малко време,това не ти пречи след примерно 10-15мин. да повторитеПървоначално написано от искам секс
![]()
2.По нормално е ти да сложиш презерватива(знаеш ли как се слага?)Вече ако тя прояви желание може и на нея да и дадеш да го сложи,но ако не казва нищо давай ти.
3.Ами да ти искаш още от началото и вече и отзад.Всичко с времето си
4.Ти да си върху нея.А ако е опитна помоли я тя да е отгоре,ако се притесняваш дали няма да се изложиш.Всъщност при нас момичетата е нормално 1вия път момчето да е отгоре,а за вас незнам май повечето предпочитат те да са отдолу![]()
5.Ако момичето е детствено може да има може и да няма.Зависи от ципата и.Но ако има споко няма да се удавиш в нея![]()
![]()
Успех!
Е, душко, нещата там долу не остават стегнати и след отнемане на девствеността...
Първоначално написано от `Death`Whore`
moga samo da dopulnq za pozata po dobre kato za na4alo misionerskata1 po lesno 6te se orientira6!!!! ako neznae6 pozata predstavlqva ti otgore a momi4eto ot dolu!
black cat or white cat,that is the question!!!
1.При всеки е различно... ти сам ще разбереш.
2.Няма значение кой слага презерватива, но ако тя иска..нека тя ти го сложи.
3.Ми мисля, че във вагината "предната дупка".![]()
4.Ако ти е за първи път ти препоръчвам да пробваш така наречената "мисионерска" поза (ти върху нея тя под теб) Съвет:ако искаш проникването да стане по лесно може да сложиш възглавничка под дупето и..........
5.Ако момичето е девствено нормално е да има кръв, но не се притесняваи няма да е кой знае колко много, (ако и ти внимаваш при проникването).![]()
6.Мисля че тук в http://teenproblem.net/index.php?m=c&id=52 може дa се поровичкаш да научиш нещо.![]()
ПС: Надявам се че съм била полезна и че си разбрал нещо..![]()
![]()
kato gledam vsichko ti e obqsneno,a za pozata az mislq che za pyrvi pyt nai ydobna e kogato tq e otgore i misionerskataama te mai gi kazaha veche
![]()
mi za pozata nai dobre 6e e ti da si otgoreama ako te marzi pomoli q tq da e otgore :P ama spox si4ki tuka sme marzelivi
![]()
извинявай ако съм много рязък ама на 14 години не ти ли е малко рано?ама ти си решаваш деедин съвет.По добре ти да си от горе щото така ше може да се контролираш с еякуацията(изхвърлянето)
nai dobre ti ot dolu shtot po marzeliva ralta)
1.Първия път трябва да продължи не повече от 2 часа защото ще те заболят топките..естествено може да го направите няколко пъти но не повече от 17 защото ще ти омръзне...Първоначално написано от искам секс
2.Първия път винаги момичето слага презерватива с уста така че да го спука с зъбите си и да забременее
3.Вкарваш и го първо в ухото за да и направиш дупката по голяма че като и викаш да ти донесе салатата да не каже че не те е чула
4.естествено че позата трябава да е - ти отпред а тя отзад
5.Кръв има има ама колко да има .... спокойно няма да се налага да събираш по мъжко и женско от всеки вид и да ги качваш в подводницата...
1.ami nai ob6to 1viq put okolko 10-15 minПървоначално написано от искам секс
![]()
2.nai dobre ti go sloji za da si siguren 4e e na mqsto i nqma problem![]()
3.vkarai i go tam kadeto trqbva..."vuv prednata dupka" da![]()
4.eto ti dosta pozi http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_sex_positions
5.pri sqko momi4e razli4nodo nqkolko kapki ima a pri nqkoi izob6to nqma
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
axam syglasna samПървоначално написано от favor_91
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com