- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Какво прави впечателение в едно момче ?
Искате от едно момче да е 100 неща, ама май вии не се поглеждате какви сте...
Как може да сте толкова прости вие момичетата?
Поздрав за всички вас с - Pink - Stupid Girls (не ме кефи песента, но е страшно подходяща за 90% от момичетата). Да не говорим, че всичките "парите нямат значение, важното е характера" бла бла бла.. за това една 15минутна разходка е достатъчна за да се убеди човек в точно обратното. Ама как навсякъде като се повдигне тая тема и всички момичета "аз не съм такава", е тогаз тези, които са "такива" какво от Марс ли падат и кого се опитвате да заблудите?
Благодаря на госта... не друго... но предвид изброените горе критерий - мисля, че никога няма да мога да си хвана просто едно гадже... а за някоя наистина... такава, която си заслужава истински - това би било повече от невъзможно...Първоначално написано от Анонимко
И друго ми направи впечатление - явно винаги чакате да бъдете впечатлени, да се "държат" с вас по начин, който Ви харесва, да Ви се обърне внимание, изобщо просто да седите, да не мърдате и ако може само да гледате докато бъдете впечатление със списък от девет хиляди неща, които мислите и събирате в бележници от както сте се родили...
И не видях нито едно момиче, което е написало какво "дава" в "замяна" на всичко това, което иска...
Какво "предлагате" - предлагате възможност да бъдете глезени, да ви се показва, че сте обичани, да имате нечие внимание...
И това докато не се появи някой - с по-приятно и нежно лице, с по-добро подържане на външния вид, с по-галантно държание към вас, с по-красиви очи и усмивка...
и разбира се - повече пари и по-добра кола... (което всяка една от вас твърди, че не е важно...)
Е сладурчета... държа да ви кажа, че с 1000 лева в джоба, по-нов модел Мерцедес, BMW и каквото още измислите - ВСЕКИ мъж на този СВЯТ може да има ХИЛЯДИ жени... дори десетки хиляди...
Предполагам тук сте се събрали все... от "другия тип" - тези, които харесва човека, заради това, което е?
Едва ли...
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life