Цитирай Първоначално написано от penywise
Ухаа... много и разнообразни отговори... и все пак преобладава този "външен вид" като номер едно "приоритет"...

В какво се определя той?
Тялото?
Усмивката?
Лицето?
Очите?
Дрехите?
Тена?
Силен?
Слаб?
Едър?
Дебел?

Защото понятията - "сладък", "красив" и "готин" събират хиляди неща в себе си - уникални за всяко момиче...

(и все пак за някои е важна я колата, я парите "до някъде", я какво работи - евала, че си казвате - то срамно няма! един мъж ако не може с гадже да излезне... з@еби...)

От външния вид или по-точно от всички тези неща за мен имат значение само 3 Лицето, Усмивката и Погледът (очите) Те говорят много за характера на момчето. И все пак говоря за първи впечатления Не е от особена важност външния вид, просто трябва да се поддържа и да се грижи за себе си..да не е някой... Беше питал какво трябва да е държанието му спрямо мен?? Ами трябва да мога да си говоря с него на всички теми...да не е някой тъп простак, с който не мога да си кажа една свястна приказка Забавен да е...мил...чаровен...кавалер абе ей такива неща, които впечатляват всяко момиче
И все пак когато вида някой веднага преценявам що за човек е. Когато вида едно момче просто трябва да ми направи впечатление по нещата, които казах. А относно колите и парите.....това е абсолютно тъпо за мен. И най-големия бедняк да е ако притежава качествата, които казах просто НЕ се интересувам от парите никак и ме ядосват момичета, които мислят само за това