Какво ви прави "впечатление" в едно момче? - Ми първо което виждам е външен вид след това дали има излачване защото всеки човек си притежава някакав чар
На първо място - външния му вид? Ох туй е доста общо понятие ми на мене ми харесват нормалните момчета имам предвид външен вид ама като начин на обличане например харесват ми момчетата спортно облечени или просто едно дънки нищо особенно НО не и ся които се праят на модни с прически кат петел и така нататак тъпа мода е това
Толкова ли е важно наистина? Ми то е ясно че е важно до към 25 г и после няма значение зависи от възрастта ся в момента има значение за лапетата които искат просто да кажат АЗ ИМАМ ГАДЖЕ
Начина по който ви говори и се държи с вас? Ми начин на говорене да не е както си говори с приятелите а малко по така все пак към момиче се обръща да е естествен и най вече да се шегува и просто да може да се говори с него и да е пекан не да мисли само с ... си
Или е по-важно какво мислят "остналите" за него - т.е. как се държат спрямо него? Ми не няма значение какво мислят защото мисленето е до време докат сме на училище ама всички гледат да ти завиждат и така
Или е важната колата? Парите? Какво работи? Кола НЕ ПАРИ НЕ ама аз лично гледам ако е по голям какво работи защото ми харесват умните момчета които са учили в училище за да си уредят живота с някоя хубава работа това е от мене на 15 годинки съм