За всички останали става въпрос за мен ... но сега нема да говора от гледната ми точка на това че съм с нея от гледната точка на приятел, на човек, и най-вече от гледната точка на момче което държи на момичето си !!! Понеже знам за какво става въпрос !!! Искам да кажа само едно нещо прегръдката беше чисто приятелска, е да верно изпратих я до тех, почти през цялото време бехме прегърнати нема спор, чувствам се виновен, за това й го казах, не искам да го чуе от някой друг понеже знам как се разказват такива случки ... само искам да кажа че колкото и да съм я прегръщал дори да съм я целунал ( НЕ СЪМ ГО ПРАВИЛ !!!) аз не изпитвам нищо към нея, просто я познавам от много време приятелка ми е и си я чувствам като сестра и не мога просто като я вида да не я прегърна па са че съм я изпратил до тех и че съм я прегръщал през това време, според мен няма никакъв смисъл да си тормозиш нервната система, знаеш го много добре че те обичам и съм казал ако ти не ме скъсаш аз нема да те скъсам в момента може само смърт да ни раздели !!! И слънце много ти се моля НЕ МИ СЕ СЪРДИ !!! знам че ти е гадно за това че съмя прегърнал знам какво е но съм ти казвал много пъти че имаме общи приятели който по някога ме дразнят, но това е друга тема !!!
така и така заговорих за това само да питам, момчетата ... вие как бихте реагирали ако искате да си кажете две приказки с вашата приятелка и дойде някой ваш общ познат и й каже ела за малко и да си лафат те а на вас да не ви обърнат внимание и ако се намешите в разговора за да ви обърнат малко внимание, после този ваш приятел да ви каже много си нахален не ме оставаш малко да си поговора с нея !!! Е аз тфа като го чуя и се побърквам, ама незнам де тфа е може би понеже съм много избухлив, нз вие ми кажете ...
това е което мисля ако има някой който не е съгласен да казва !!!