- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- хелп за подарък
другата седмица гаджето ми има рожден ден. Става на 18 и е момиче. Дайте моля ви някакви предложения какво да й взема за рд-то защото нищо не ми идва на ум.. За пръв път ми е да подарявам подарък на гадже за рождения ден и се чувствам странно. Относно подаръка - не трябва да е нещо скъпо.. в рамките на 30-40лв, но да е оригинално. та чакам идеите ви
Nz dali 6te upreq da ti pomogna no 6te se opitam
Purvo mn hubavo 6te e da i poduri6 edin buket (nau4i lybimite i cvetq tova 6te q zaradva).Su6to taka moje6 da i kupi6 biju (obeci,prusten,grivna,gerdan)Parfym su6to e dobra ideq 6te ti e trudno da i izbere6 ako nz kakuv vkus imaza drugo o6te nemoga da se setq kato izmislq 6te ti napi6a nadqvam se da sum pomognala pone muni4ko
da vidqh no ne mojah da izbera ni6to ottam.. pls help![]()
Една голяма пухкава плюшена играчка и един хубав букет ще и харесат мн!![]()
Every moment is another chance...
това не е оригиналноПървоначално написано от mirelinda
нито пък това...Първоначално написано от Need_A_Girl
нещо оригинално е например писмо по обикновенната поща... специално за подарък не мога да се сетя, но ако не си празнува рожденият ден, можеш да се направиш, че си забравил... ама наистина... и да се върже... и най-неочаквано я изненадваш у тях или някъде и й подаряваш това което си й купил...
Не знам... какво иска? купи й нещо, което иска... или пък някакво по-скъпичко бельо, на pompea или някоя по-такава марка...
da tova e hubava idei za ply6enata igra4ka i az misleh da q kaja no vse pak trqabva da e do 30-40lv e te sa nad 60lv
Ама това струва ли ти се оригинално?! момчето е казало нещо оригинално...! може да се зарадва ама не е оригиналноПървоначално написано от mirelinda
бтв аз съм момичето горе... и можеш сам да й направиш нещо... по-особена опаковка... също на НДК (ако си от софия) има няколко места за опаковане.... май в едното ги правеха по-шантави... ама е скъпичко...
Първоначално написано от Анонимко
ох съжалявам за многото мнения... госта все бях азПървоначално написано от Анонимко
и още нещо да добавя -> вуйчо ми искаше миналата година една мн скъпа книга... вуйна ми му я подари, а опаковката беше направена от кокосова хартия с ураса канелени и ванилови пръчки и много рафия... беше мн добро!!
надявам се да съм помогнала... ако се сетя още нещо ще пиша =))
Албумче с ваши общи снимки от момента,в който сте се запознали (някои от тях можеш да надпишеш отзад,припомняйки си момeнтите от снимката), кутия шоколадови бонбони, някое секси бельо,вържи си една панделка,любимото и цвете и готово![]()
За мен лично,самата изненада,придружена към подаръка и жеста,под който е представен,би ме зарадвала най-много.
Ако няма да си празнува рожденият ден, защото не може или нещо подобно, можеш ти да й организираш едно купонче у вас. Излизате ей така и трябва да минете през вас. А вече си оправил, торти, солети, алкохол и т.н. вече всичко и всички са у вас и палиш лампата и всички викат изненада. Или пък можеш да й подариш една незабравима нощ. Абс всичко което иска и желае в онази насока (; Не нещо което искаш ти, а тя. Само нейните желания и нейното задоволяване до възможно най-най-най-върхова точка. Макар че при доста двойки това не става, защото момчетата решават да го направят тва и без да има повод. Ама до колокото разбирам при вас няма 1 година връзка. Не знам дали има и 2 месеца.
ми гъзи земи и нещо което да и напомня че става на 18 се пак тва е повратна точка в живота на хората.....еди приятел щеше да зима на неиното момиче биберон хх измисли нещо оригинално пчросто и аз нз .....ама да е инапоня за 18 хххтва е от мен!!!Първоначално написано от Анонимко
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}