- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Първият път колко време траеше при вас?
Iskam da vi pitam puvtiqt vi pyt kolko gore minuti e bil.A sled kato svur6ite pyrviqt put po4vate li dryg ili stiga tolko za dneskaa =?
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Ми да ти кажа на мен ми се видя като цяла вечност.Даже по едно време си мислех: "Няма ли да свърши най-накрая?"Ама за сметка на тва явно съм добра актриса щото момчет чак си поиска още веднъж ама как си мислиш кво му казах?НЕ , не че не беше внимателен или нищо токова но просто си бях супер изморена и за още веднъж неможех и да си помисля
Ей джудженца, ей ги две, ритат в храстите дете!!!!!
Ами..10 минути, може би...
и при мен беше така,даже може и малко по-малко да е било /и на двамата ни беше за първи път/Първоначално написано от `Death`Whore`
i az se nadqvah skoro da svyrshi ama neshto ne stana i posle ne iskah da chvyam i za sex 3-4 dena...prosto choveka ne beshe vnimatelen,ne me obichashe,nishto che taka tvyrdeshe a az bqh naivnata glypachka,koqto se poddade na neshto,koeto sega razbrah che ne e bilo lubov ...
Kym chas![]()
3Първоначално написано от Atika
25 4asa v denono6tieto
i pri men se polu4i ne6to takova no nz kolko vreme prodalji...Първоначално написано от bibonka
Love you Kris !!!
и при мен беше така само че не аз бях преебания
White power,white pride!
Епа не е ли емоциа ?
не знам не съм засичала 30-40минути горе долу ииии си беше супер![]()
I LOVE MY SEX
ami kum 4as i polovina pri mene samo 30 min bqha celuvkite i vuob6te cqloto predrazpolagane..![]()
Ааа спрете я таа avri_cool с тоа аватар![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I LOVE MY SEX
и при мен беше някъде към 10-15 минути, не повече. ама голям страх беше!
И при мене някъде толкова,но не беше супер!След това имаше втори път-беше по-добре.Но не ми беше харесало много много.Просто той не си"вършеше добре работата",не знаеше как да ми направи удоволствие.Сегашния е cool!!!!!! \Първоначално написано от girlka
/
има няма 30-40 минути с допчлнителните неща (целувки близаници и основата)
Живота е хубаво нещо!!!
Извинявам се за Правописните грешки предвърително ( Латиница)
o da shtom ima takava tema zadalgitelno shte si zaseka xxxXX
x)![]()
hm da si kaja 4estno parviq pat otkarah kam 15 min parviq tek ,sled tva 2riq be6e kam 20/30ama vij tuka vsi4ko e otnostitelno 6toto ako si bez prezervativ shi hvarli6 vajetata po barzo ... ako si sys 6i izkara6 po dalgo... a i zavisi ot stepennta na vazbuda
![]()
Аз не помня,че беше отдавна,първият път не трая много и тя искаше още,помня че се клатихме доста време сигурно 15-20 мин.
Какво значение има??? (колко време е траел първият път)
Za da razberat horata kolko im e izdrajlivostta,the_keeper.
Mi ne znam,mai po4ti 4as.
moeto prodylji okolo 30 minama ne beshe mn strahotno...
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Ми около час и половина...и беше доста добре...
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing