- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помагайте на каката :)
здравейте, хора.
значи ако можете да се преселите в тая идиотска ситуация, какво ше направите:
ти си на 24, той е може би на 18-19....може би той те харесва, поне така предполагаш след един комплимент....обаче дори и да е така, той вероятно няма да ти каже нищо. дилема.....минаваш ли покрай него и оставяш ли нещата в ръцете на съдбата, или изчакваш малко и правиш нещо (най-вероятно глупаво) по въпроса ???............
![]()
![]()
Ще се опитам да го забравя и ще си намеря някой горе-долу на моята възраст.
mi mai naistina da si nameri6 nqkoi drug e nai-dobriq varqnat no ako iska6 ne6o da stane nai dobre ti go zagovori 6oto da 4aka6 nqma polza
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Sprqmo tebe e dete .. a qvno i sprqmo sveta .. ako ti se jivee v dogatki .. prosto davai![]()
Za lubovta nqma nikakvi granici...Ako iskash da si s nego deistvai...tfa e moq savet![]()
разликата във възрастта ще е пречка дори и да стане нещо!![]()
POLA^_^ pone she si izkara meraka .. :P{}
Гадно ми е да си призная,но може би си права...иначе ще се тормози какво е щяло да излезе....Първоначално написано от Nadelina
![]()
Oooo,da, naistina razlikata vuv godinite e golqma...ama kfo ti puka...probvaite...dori samo ei taka - za flirta i qkoto zabivane, ne e nujno da imate nqkfa golqma vruzka nali
![]()
No go ostavi toi da te svalq, a ti prosto leko mu pokazvai,4e mu se kefi6, no ni6to pove4eNeka toi sam te potursi, a ti se opitai da prekarvate po-dulgo vreme zaedno \
/
Ами ако чакаме все така да станат "от небето" нещата до никъде няма да стигнем...за това миличка моят съвет е да действаш...годините разлика между вас не са чак толкова,зависи той колко мозък има в главата си...желая ти успех!
Абе много сте ми истересни всички. Когато става въпросТ за разлика от 5-6 години и момчето е по-голямо - "Давай, разликата не е голяма, няма проблем". Прилагате двойни стандарти. Помислете си малко по въпроса. (момчето е на 19, не на 15-16 както повечето момиченца харесали си батковци.)
@ Каката: Съветът ми е ДЕЙСТВАЙ, `щото не ми се вярва младежа да предприеме нещо първи(от части съдя по себе си). А за възрастта - ами за сега няма да има проблеми. Моята кака също е на 24, аз скоро ще стана на 22 и понякога се дразня че дори няма за какво да се скараме.
Друго нещо - ще имаш възможност да си го моделираш според собствения вкус - в тази възраст са податливи на промени.
Поредната простотия...Първоначално написано от Labelle
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Или поредното неточно изказване.............Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Да наистина може би само аз съм се разбрала какво съм имала пред вид....... Извинявам се
Но не всяко момче на 16 применро търси сериозна връзка, разсъждава по-зряло и т.н. Имам наблюдения върху доста приятели на сестра ми (16) и виждам , че са си деца още. Разбира се не слагам всички под общ знаменател, но в поголямата част са си порастнали децаТака че сори ако съм обидила някой
![]()
Според мен годините нямат значение..
нО тОвА е ПОлОжЕнИтО нЕ сЕ оБИчаМе , Но заЩо ли Ни БолИ коГаТо Го ИзРичаМе?
ako ne probva6 vinagi 6te se 4udi6 kakvo si ispusnala ,a ako probva6 6te si naqsno s si4ko v kraina smetka koito ne igrae ne pe4eli .. vse pak spored men si struva da opita6 a i razlikata v godinite ne e pre4ka za si4ki hora,ako nqkoi vqrvat v principa 4e tova e pre4ka to se prevru6ta v takava
Ще Ме УчИш На ЛюБоФ ? ... ХаХх ТряБвА Ти УчИтеЛ НоФ !.! аЗ Си ИмаМ гРаМоТа - "БоГ На ЛюБоФТа" ! аКо ИмА ТаКъВ ФеНоМеН, Би сЕ уЧиЛ Той оТ МеН ...
awe ostavqi go.Първоначално написано от Rockme
![]()
pr0bvai!!! kf0 gubish - nisht0! a liub0Fta nqma granici , taka che nqma nikakvo znachenie , che t0i e p0-malyk 0t teb!!!deistvai d0kat0 ne e stanal0 kysn0![]()
Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...
ако не пробваш винаги ще се чудиш какво би станало затова няма какво да го чакаш действай!
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
ооооокей, как на толкова години ще си правиш изводи от един комплимент...![]()
иначе ако искаш пробвай, тва си е твое решение....
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
opredeleno DAVAI!!!!!! ne stoi taka , flirtuvai s nego , kolkoto i glupavo da ti se struva. Jivota e edin risk , ako stoi6 bez ad pravi6 ni6to posle 6et se obvinqva6. a ti ne iska6 tova nali? probvai ni6to ne gubi6.....ami ako ot tova izleze ne6to hubavo......![]()
имам една приятелка която трагна с момче 2 години по малко от нея...отначало се криеха..не искаха никой да зн за това...но в последствие...сички разбраха..отначало всички бяха против тая вразка..подсмиваха им се.. и т.н ... но сиччко отмина.. вапреки че скоро се раделиха ... така че ако наистина се харесвате..няма лошо да трагнете..но да зн ..че ше има мн пречки ....успех :о) \/
Ако не можеш да умреш за човека
когото обичаш,тогава живей за него!
ако ни е писано да бъдем заедно, въпреки разликата в годините, ще се получи. по-скоро бих оставила нещата на съдбата
има няколко варианта да пробваш и да загубиш,но да знаеш че си пробвала, другия е да пробваш и да спечелиш да имате страхотна връзка и третия е нищо да не направиш и цял живот да се чудиш а ако бях направила нещо какво ли щеше да стане?сама трябва да решиш аз ти пожелавам успеха за възраста това са глупости батко ми е на 25, а приятелката му е на 30 пък имат чудесна връзка а вече и детенце така чме нямя възраст за любовта
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
има няколко варианта да пробваш и да загубиш,но да знаеш че си пробвала, другия е да пробваш и да спечелиш да имате страхотна връзка и третия е нищо да не направиш и цял живот да се чудиш а ако бях направила нещо какво ли щеше да стане?сама трябва да решиш аз ти пожелавам успеха за възраста това са глупости батко ми е на 25, а приятелката му е на 30 пък имат чудесна връзка а вече и детенце така чме нямя възраст за любовта
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...