- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- boq + presa ?!
Dva dena sled boqdisvane na kosata (izrusqvane) s boq.. ako si naprava kosata s presa mnogooo li sha izgori ili normalno..
т. 2, 9
emi dobre e da poiz4aka6 malko ama de da znam nai si e dobre da ne prekalqva6 kakto i presata taka i boqta ovrejdat kosata ...ti si preceni
kosata dostata4no se uvrejda ot izrusqvaneto, taka 4e s tazi presa 6te q sasipe6
opredeleno she q sysipesh ,poizchakai malko
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
emi mnoo mi sa nalaga..
т. 2, 9
тогава кво питаш...Първоначално написано от Sapphir
п.с.:може ли такова нещо?тоя форум вече се използва за сякви неща.вече сигурно някой ше пита може ли до тоалетна да отиде...извинете ме ако съм груба![]()
Нищо не се налага. Всяко нещо е само ако ти искаш. Какво ти пука - косата ти скоро ще прилича на задник и без пресата.
Да ти кажа аз съм с боядисана коса (ама кестенява) и си се правя често с преса и не ми се изгорила косата още.Смятам че и твойта няма да стане така ако ти е хубава пресата не някой менте от битака![]()
a mislish li che ot tvoeto mnenie imashe polza v sluchaqПървоначално написано от Jenninka
sanchezzzz i edna moq poznata kato teb mn chesto se pravi s prestai nishto i nqma to zavisi i ot kosata de no shtom i na teb nishto ti nqma nachi ne e samo tq i nqma da bude samo tq s neizgorqla kosa![]()
т. 2, 9
Малко по подробно.Резултат след химично третиране+изправяне - Косата видимо си е наред и нищо и няма човек е щастлив и довелен - еий тези какво ми разправят глупсоти увредена дрън-дрън. Изправяш я веднъж, 2 пъти..... нищо. Какво забелязваш седмица две по-късно - гадост - изтъняла, начипена,видимо не здрава оплитаща се и нацъфтяла четина. Резултат - ох кой ме би по главата да правя тези глупости. Ами сега???
Всичко зависи от пресата..
нО тОвА е ПОлОжЕнИтО нЕ сЕ оБИчаМе , Но заЩо ли Ни БолИ коГаТо Го ИзРичаМе?