.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Моята коса е тъмно кафява и искам да си я оцветя или със спрей или с оцветител в русо,но не знам дали ще стане!Въпросът ми е дали ако се използва прекомерено спреят косата ще се изхаби или нещо такова?

не нема да стане с оцветител или спреи сега последно от слънцето косата ми стана много светло кестеняво но се направих с оцветител и сега съм малко по тъмно от естествения ми цвят защото неми отива много щото очитеми са светло кавеви бият малко на зелено но ддз иначе косата ми е такава през лятото http://www.rightcelebrity.com/?p=8428 или съвсем мъничко по тъмно но иначе през зимата си е кестенява

аз съм със светлко кестенява коса... и съм си вземала от оцветителите на Палете - русо / червено / черно но сам си правила само кичури .......
    1. с русото стана но беше леко моята коса и без това е с руси краища
    2. с червеното не ти го препоръчвам станах рижава
    3. с черното стана цял черен кичур

беше много яко но според мен не се прави цялата защото едно че не се измива до 3-4 измивания или поне при мен трябваха ми няколко месеца ии цвета постепенно си избелява , а и ако си направиш цялата коса няма да стане равномерно ще си като петниста хиена недей пробва.... !!!!

Здравейте! Досега никога не съм си боядисвала косата с бои. Попринцип съм с къдрава коса,светло кестенява. Обожавам естествения цвят на косата си и не бих искала да го изгубя с боя. Скоро реших да опитам с нещо червеникаво,защото това е любимия ми цвят попринцип. Поразрових се в интернет и видях,че хората са най-доволни от оцветителите "Marion",разгледах обширно темата и реших да си поръчам от тях. Не исках да е просто нещо червено,а нещо по-омекотено. Избрах си цвят "93 номер - Owoc granatu (Нар)" . Много харесах цвета който се получи,естествения цвят на косата ми на места е по-светъл,а на места по-тъмен и с тоци оцветител се получиха много меки тонове и различни върху всеки кичур на косата ми. Поръчах си и втори път от тях,доволна съм,въпреки,че видях,че някои хора пишат,че при тях "Marion" не е хвнало на косата и не са доволни,може би зависи от самия цвят и по-светлите не хващат на по-тъмните коси и трябва да се сожи нещо по-наситено. Ето го и моя резултат. file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/Vanko/Desktop/КОЛАЖ3.jpg

Цитирай Първоначално написано от Fated Виж мнението
    Здравейте! Досега никога не съм си боядисвала косата с бои. Попринцип съм с къдрава коса,светло кестенява. Обожавам естествения цвят на косата си и не бих искала да го изгубя с боя. Скоро реших да опитам с нещо червеникаво,защото това е любимия ми цвят попринцип. Поразрових се в интернет и видях,че хората са най-доволни от оцветителите "Marion",разгледах обширно темата и реших да си поръчам от тях. Не исках да е просто нещо червено,а нещо по-омекотено. Избрах си цвят "93 номер - Owoc granatu (Нар)" . Много харесах цвета който се получи,естествения цвят на косата ми на места е по-светъл,а на места по-тъмен и с тоци оцветител се получиха много меки тонове и различни върху всеки кичур на косата ми. Поръчах си и втори път от тях,доволна съм,въпреки,че видях,че някои хора пишат,че при тях "Marion" не е хвнало на косата и не са доволни,може би зависи от самия цвят и по-светлите не хващат на по-тъмните коси и трябва да се сожи нещо по-наситено. Ето го и моя резултат. file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/Vanko/Desktop/КОЛАЖ3.jpg
    http://beautycosmetic.biz/images/Ros...onditioner.jpg ТОВА ползвам аз, много съм доволна! Изхабих 3 опаковки

Мега фен Аватара на baby_baby
    Купи си балсама оцветител Леганза много е добър и държи много дни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си