- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с по голям
mersi lel4e :PПървоначално написано от Labelle
Твоя аватар е една мечка - това значи ли, че искаш да си мечка?Първоначално написано от 0087
Аз съм казвала, че съм я харесвала, но НИКОГА в живота си не съм използвала думата "идол" за който и да е изпълнител, тъй че логиката ти малко куца....
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Абе - какво става днес във форума.![]()
Стига глупости. Стегнете са малко.![]()
Става това, че не съм в настроение и е фраш с разгонени седмокласничкиПървоначално написано от Night_Knight
![]()
![]()
![]()
хахахха
Admin-Coki:
Да обожавам мечета, мечки мецани, А за теб съм сигурен, че цялата ти стая е облепена с Герито(както и профила ти тук). Да идол ти е и не го крий, няма лошо. Ще пораснеш и ще се смееш на тази глупостПървоначално написано от SEXtreme
![]()
Къде ги бе , къде \Първоначално написано от SEXtreme
/
Първоначално написано от 0087
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МАЛЕЕЕЕЕ! "..не го крий....няма лошо....стаята ми е облепена с Гери...." порсто нямам думи...като гледам ти трябва да порастнеш, защото нито крия нещо, нито имам плакати на гери, нито ще се смея на това, което пиша.......Пич, ще те скъсат на изпитите за Врачка 1во ниво!
Admin-Coki:
az s1m 8 klas
суперПървоначално написано от Nimfetkata
![]()
От каде ги намирате тия педофили да ви чукат?
И после да не ги изнудвате за пари?!
А Таткови ако разбере че 40 годишен пръч ви е тъпкач как би се почувствал??!!
А знаете ли че може да ви е башта?!?
ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ ВСИЧКИ ЖЕНИ СА КУРВИ
И ТО ОТ МАЛКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Господин полицая гледа девствено
moq slu4ai be6e predi dosta vreme az bqh na 20 a toi na 56-7 nqkude tam!
1.be6e mu malka pi6kata
2. ne mu stana vupreki 4e mnogo mi se kefe6e
3.nakarah go da me izlije i vze 4e mu stana (puk i az svur6ih dokato me lije6e) be6e dosta dobur v tova
sami si vadete izvodite!!!!
black cat or white cat,that is the question!!!
ами дори и да е така от кога курвите са нещо лошо?Първоначално написано от Qvkata_
![]()
всеки употребява тази дума все едно е нещо лошо... аз съм на 23 пък ме кефи да правя секс с по запазени момиченца между 15 и 18, а след като и те явно искат къде е проблема, след 14 години човек има право сам да взима решенията си![]()
Нали курвите не са лошо нешто??????????????Първоначално написано от CTPAX
Пише се неЩоПървоначално написано от Qvkata_
И не са, поне за мене, просто трябва да знаеш от кой колко да очакваш. Всичко си е върпос на нагласа, а и не всички и не винаги искат сериозни обвързващи връзки и т.н.
Има супер много момичета които са страхотни обаче обичат "разнообразието" е кво дай да ги пропуснем така ли?
.................................................. .............................................N\A
Честно казано по начина ти на разсъждения на мен лично ми изглеждаш доста по малка. Не мога да повярвам, че има момичета като теб на моята възраст.Първоначално написано от Nimfetkata
Пълна излагация.
"Hominem te esse memento"
бих го направил с някоя какакакто са казали хвани си кака да те до утрака.. но винаги най-сладко си е да си имаш някои на твоята възраст и да се учите заедно... или разлика от по 1 година нагоре и на долу.
Живота е хубаво нещо!!!
Извинявам се за Правописните грешки предвърително ( Латиница)
ami edno momi4e ot moq klas ( na 15 sam ) hodi s 27 godi6en i si prat sex horata no puk i se obi4at![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
toi be6e na 20
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Nimfetkataxax ee epa ti i sas bai ganio moje da se naebesh
nimfoman4e takova pak unaq drugata oo podara4eta mi podarqva durjeshe se s men kato s dama e posle mu qdox salama kurvishta mrusni
Club Memphis
Леле, боже, ти си пример за тоталната деградация на поколението си. И само мога да добавя, че не си ти виновната, а вината е в родителите ти. Те са тотално неспособни да отгледат нормално дете (казвам ТОТАЛНО, защото наистина положението е много сериозно). За жалост, и такива хора има. Изпуснато дете, жалко...Първоначално написано от Nimfetkata
Да не говоря за въпросния, вече зрял 40 годишен мъж. Боже, като си представя. Колко е изпаднал и той, та да тръгне да прави секс с дете
....
Не искам повече да кометирам. Искрено, искрено, искрено се надявам да лъжеш...![]()
![]()
![]()
ЦЕНЗУРА!!!
т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!
.: machoka :.
Kat tolkoz mno iskash da pravish sex s po 15 20 g po golemi ot teb 6o ne Idesh da vidish Bashtati kak q kara .. ?Първоначално написано от Nimfetkata
![]()
dam napulno si prav !!Първоначално написано от CriticaL
Club Memphis