.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 168
    Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Labelle
    Цитирай Първоначално написано от Nimfetkata
    Цитирай Първоначално написано от 0087
    Цитирай Първоначално написано от Labelle
    O da Labelle kak pozna? Napravo si me razkri Imam i brada i musta4ki
    e явно просто моята ценностна система е остаряла невярвах момиче да се изказва по този начин СОРИ

Огледай се наоколо, ценностни системи няма ...
    Вече
    a be na tazi Labelle mai baba i e sednala da pi6e prez usera i e tva e se edno g-ja Manolova po literatura ot moeto daskalo pi6e basi i ujasnite zubarki visat po tia forumi ujasss
    Колко жалко , че завърших у-ще вече . Миличка надявам се като станеш на 20 да се радваш на това ,което си постигнала и живота , който си водила. и един съвет от мен хубаво е от време на врема да се мисли и с главата Аиде успех
    mersi lel4e :P

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от SEXtreme
    аз не съм казала, че си ме определил като курва, а като желаеща да стане руса силиконка....НАУЧИ СЕ ДА ЧЕТЕШ

Аз мога да чета, и ти казах защо имаш желание да станеш като нея. Със сигурност си се представяш на нейно място. Просто не може да не искаш да приличаш на идола си
    А как реши, че ми е идол?! И това ли прочете в мислите ми?

Като гледам как си я разлепила навсякъде, пък и самата ти си каза в по-преден пост
    Твоя аватар е една мечка - това значи ли, че искаш да си мечка? Аз съм казвала, че съм я харесвала, но НИКОГА в живота си не съм използвала думата "идол" за който и да е изпълнител, тъй че логиката ти малко куца....
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Фен
    Град
    София
    Абе - какво става днес във форума.

Стига глупости. Стегнете са малко.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Night_Knight

Става това, че не съм в настроение и е фраш с разгонени седмокласнички хахахха
    Admin-Coki:

Твоя аватар е една мечка - това значи ли, че искаш да си мечка? Аз съм казвала, че съм я харесвала, но НИКОГА в живота си не съм използвала думата "идол" за който и да е изпълнител, тъй че логиката ти малко куца....
    Да обожавам мечета, мечки мецани, А за теб съм сигурен, че цялата ти стая е облепена с Герито(както и профила ти тук). Да идол ти е и не го крий, няма лошо. Ще пораснеш и ще се смееш на тази глупост

Цитирай Първоначално написано от Night_Knight

Става това, че не съм в настроение и е фраш с разгонени седмокласнички хахахха
    Къде ги бе , къде \/

Голям фен
    Да обожавам мечета, мечки мецани, А за теб съм сигурен, че цялата ти стая е облепена с Герито(както и профила ти тук). Да идол ти е и не го крий, няма лошо. Ще пораснеш и ще се смееш на тази глупост
    МАЛЕЕЕЕЕ! "..не го крий....няма лошо....стаята ми е облепена с Гери...." порсто нямам думи...като гледам ти трябва да порастнеш, защото нито крия нещо, нито имам плакати на гери, нито ще се смея на това, което пиша.......Пич, ще те скъсат на изпитите за Врачка 1во ниво!
    Admin-Coki:

Фен
    Град
    Sofia
    az s1m 8 klas

az s1m 8 klas
    супер

От каде ги намирате тия педофили да ви чукат?
    И после да не ги изнудвате за пари?!
    А Таткови ако разбере че 40 годишен пръч ви е тъпкач как би се почувствал??!!
    А знаете ли че може да ви е башта?!?

ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ ВСИЧКИ ЖЕНИ СА КУРВИ
    И ТО ОТ МАЛКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Господин полицая гледа девствено

moq slu4ai be6e predi dosta vreme az bqh na 20 a toi na 56-7 nqkude tam!

1.be6e mu malka pi6kata
    2. ne mu stana vupreki 4e mnogo mi se kefe6e
    3.nakarah go da me izlije i vze 4e mu stana (puk i az svur6ih dokato me lije6e) be6e dosta dobur v tova

sami si vadete izvodite!!!!
    black cat or white cat,that is the question!!!

Цитирай Първоначално написано от Qvkata_
    От каде ги намирате тия педофили да ви чукат?
    И после да не ги изнудвате за пари?!
    А Таткови ако разбере че 40 годишен пръч ви е тъпкач как би се почувствал??!!
    А знаете ли че може да ви е башта?!?

ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ ВСИЧКИ ЖЕНИ СА КУРВИ
    И ТО ОТ МАЛКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ами дори и да е така от кога курвите са нещо лошо?
    всеки употребява тази дума все едно е нещо лошо... аз съм на 23 пък ме кефи да правя секс с по запазени момиченца между 15 и 18, а след като и те явно искат къде е проблема, след 14 години човек има право сам да взима решенията си

Цитирай Първоначално написано от CTPAX
    з съм на 23 пък ме кефи да правя секс с по запазени момиченца между 15 и 18
    Нали курвите не са лошо нешто??????????????

Цитирай Първоначално написано от Qvkata_
    Цитирай Първоначално написано от CTPAX
    з съм на 23 пък ме кефи да правя секс с по запазени момиченца между 15 и 18
    Нали курвите не са лошо нешто??????????????
    Пише се неЩо И не са, поне за мене, просто трябва да знаеш от кой колко да очакваш. Всичко си е върпос на нагласа, а и не всички и не винаги искат сериозни обвързващи връзки и т.н.

Има супер много момичета които са страхотни обаче обичат "разнообразието" е кво дай да ги пропуснем така ли?

.................................................. .............................................N\A

az s1m 8 klas
    Честно казано по начина ти на разсъждения на мен лично ми изглеждаш доста по малка. Не мога да повярвам, че има момичета като теб на моята възраст. Пълна излагация.

"Hominem te esse memento"

бих го направил с някоя кака както са казали хвани си кака да те до утрака.. но винаги най-сладко си е да си имаш някои на твоята възраст и да се учите заедно... или разлика от по 1 година нагоре и на долу.
    Живота е хубаво нещо!!!
    Извинявам се за Правописните грешки предвърително ( Латиница)

Супер фен
    ami edno momi4e ot moq klas ( na 15 sam ) hodi s 27 godi6en i si prat sex horata no puk i se obi4at

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от Милко Калайджиев
    Я елате пиленца при батко

Нищо лошо и аморално няма в това, едно момиче да ходи с по-голям от нея, да речем с 10 години, а може и с повече. Има такива случай в световната история, не е нещо прецедент.

Голям фен
    Град
    sofia
    toi be6e na 20
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Nimfetkata xax ee epa ti i sas bai ganio moje da se naebesh nimfoman4e takova pak unaq drugata oo podara4eta mi podarqva durjeshe se s men kato s dama e posle mu qdox salama kurvishta mrusni

Club Memphis

CriticaL
    Guest
    az s1m 8 klas
    Леле, боже, ти си пример за тоталната деградация на поколението си. И само мога да добавя, че не си ти виновната, а вината е в родителите ти. Те са тотално неспособни да отгледат нормално дете (казвам ТОТАЛНО, защото наистина положението е много сериозно). За жалост, и такива хора има. Изпуснато дете, жалко...
    Да не говоря за въпросния, вече зрял 40 годишен мъж. Боже, като си представя . Колко е изпаднал и той, та да тръгне да прави секс с дете ....
    Не искам повече да кометирам. Искрено, искрено, искрено се надявам да лъжеш...

ЦЕНЗУРА!!!

т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!

.: machoka :.

Guest

Re: Секс с по голям

Момичета споделете колко по голям е бил най възрастния ви партньор
    sex s po golqm e mnoo qko :P az se s po-golemi si go prava. takiva pod 20 ne me kafat izob6to.
    Въпросо ми по скоро е за над 30г.
    bila s1m samo s edin nad 30 prez lqtoto minalata godina za 1 sedmica na moreto.
    6te ti kaja:

1. otnasq6e se s men kato s istnska dama, postoqnno me uhajva6e, podar14eta i si4ko tam kak si mu e reda.
    2. v legloto be mnoo 4uvstven, liza me super, a ne da me pretupa kat beb4ovcite i da b1rza se edno nekoi go goni kat tia de4kovci
    3. sex, sex, sex prosto hiper, mega super qko 4ukane

=== e o6te kvo da ti kaja s po-golqm 20 - 30 e mnoo po qko ot kolko s nekoi bibi6or na 15-16 :P
    Kat tolkoz mno iskash da pravish sex s po 15 20 g po golemi ot teb 6o ne Idesh da vidish Bashtati kak q kara .. ?

Цитирай Първоначално написано от CriticaL
    az s1m 8 klas
    Леле, боже, ти си пример за тоталната деградация на поколението си. И само мога да добавя, че не си ти виновната, а вината е в родителите ти. Те са тотално неспособни да отгледат нормално дете (казвам ТОТАЛНО, защото наистина положението е много сериозно). За жалост, и такива хора има. Изпуснато дете, жалко...
    Да не говоря за въпросния, вече зрял 40 годишен мъж. Боже, като си представя . Колко е изпаднал и той, та да тръгне да прави секс с дете ....
    Не искам повече да кометирам. Искрено, искрено, искрено се надявам да лъжеш...
    dam napulno si prav !!

Club Memphis

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си