.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 168 от общо 168
    Цитирай Първоначално написано от blqqh
    Цитирай Първоначално написано от Nimfetkata
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    emi az sym na 16god. i nai golqmia s koito pravih sex,be6e na 40-41god?!
    i az taka, no s1m na 15
    ма вие нормални ли сте,та той може да ви е баща
    az mislq 4e tq e proverila i ne e bilo ba6ta i
    I am in your fridge stealing your foodz!!

ахахха,ми дуурее ма ако е приятел на баща и,и каже примерно,а ве колио тфоийата дъщеря ноу яко се чука!!

ахахха,ми дуурее ма ако е приятел на баща и,и каже примерно,а ве колио тфоийата дъщеря ноу яко се чука!!
    e tfa ve4e e gadno pi4..

Фен
    Град
    XaCKoBo
    Цитирай Първоначално написано от fasta4eto
    abe te horata sa si go kazali "HVANI SI BATKO DA TI E SLADKO"
    madri hora sa go kazali mnogo istina mnogo ne6to
    Ми че те и хората са казали "ХВАНИ СИ КАКА ДА ТА ОТРАКА" ама като чета тия теми и глупости да не са надявам на това

Просто нямам думи 15 годишна с некав на 40 !!
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

toq laf si ima i jesnski variant, hvani si batko da ti e sladko, deba super mnogo se drazna na takiva momi4eta koito hodat se s nekvi durtofelnici, a se drazna i na durtofelnicite, da imah 1 kala6nik i 1 tir patroni 6teh da gi uni6toja i momi4etata i nekrolozite s koito hodat, moje li oneq durtite da ni zemat mackite, za nas taka ni6to ne ostava, 4ustvam se precakan, si4ki momi4eta po4naha da hodat s nekvi tapaci na po 30 godini koito nito imat po-gotino tqlo ot moito nito sa po krasivi v liceto nito sa po-pe4eni (govora za konkreten slu4ai) a momi4eto hodi s nego samo za6toto e na 28.... (ne me razbiraite pogre6no ne iskam da hodi s mene prosto se drazna 4e ima i po svesni mom4eta na moite godini ot onq a tq hodi s nego)

Цитирай Първоначално написано от hforce
    da imah 1 kala6nik i 1 tir patroni 6teh da gi uni6toja i momi4etata i nekrolozite s koito hodat, moje li oneq durtite da ni zemat mackite, za nas taka ni6to ne ostava, 4ustvam se precakan
    Разочароваш ме, тъкмо бях си помислил,че си един от свестните в този форум. Някой виновен ли ти е, че не можеш да издържиш на конкуренцията на дъртофелниците? Нямам впредвид теб конкретно, а всички, които разсъждават така. В свободна държава живеем, момичето само избира с кого да бъде. Като не си интересен и атрактивен - стой си на сухо и злобей на воля. През това време твоите връстници се забавляват. Дъртаците - също.
    И друго - някога стрелял ли си с Клалашников, че приказваш???
    И на теб ще го кажа - прочети какво пише в сигнатурата ми, под чертата.
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Мега фен
    Жената да не е роб, че някой я "взема"? Мъжете се отнасят много собственически към жените. Все "вземат" момичето от къщи, "водят" го някъде, след това го "прибират".

оф не вие тука сте супер тъпи, казвам ви!

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Жената да не е роб, че някой я "взема"? Мъжете се отнасят много собственически към жените. Все "вземат" момичето от къщи, "водят" го някъде, след това го "прибират".
    Ми хубаво,тогава вие момичетата ни "взимаите" и ни "водете" до някъде с колите колите,за които сте ставали смешни пред ваште или пък ни черпете с парите,които сте просили пак от ващте!!!!Аааа да и после ни "приберете"! Т'ва е наи-безмозъчното изказване,което съм чел!!Или до сега не те е глезило момче,или си лезбийка!

Отговор
    Guest
    За 1ви път виждам такава тема във форума..Значи идва тука няква Nimfetka,която е на 15!(звучи внушително,но повярвайте ми-не е така :P )години и още с кукли трябва да си играе и ми казва,че секса с под 20 годишни не е як .АМА аз направо гледам и не вярвам на ушите си .Няква п...а,дето вчера направила някакави първи опити в секса,е вече много компетентна на тази тема.лЕлЕЕЕ не мога да го коментирам това.Тебе просто не те свърта от комплекси.
    Подкрепям напълно Luciferian.Каза го точно.
    Айде...и внимаваите да не забременеете,ако някой ви свърши в устата.

Цитирай Първоначално написано от n0mak
    i az taka, no s1m na 15
    ма вие нормални ли сте,та той може да ви е баща
    az mislq 4e tq e proverila i ne e bilo ba6ta i
    da ne si prisystval tam
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Цитирай Първоначално написано от pitbullbg
    pfffffffffff....................
    Ne si v red
    A na vas mom4eta ne vi li izpadat z1bkite po nekoq mnoo qka macka s gotino tqlo i t.n. na 30-35 primerno a? A si kajete to temata e za tva Sex s po golqm :P
    mi na mene li4no mi izpadat zubkite kato vida nekoq na moite godini max 2 godini po golqma ot mene ostanalite sa mi bezrazli4ni

Цитирай Първоначално написано от Luciferian
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    da imah 1 kala6nik i 1 tir patroni 6teh da gi uni6toja i momi4etata i nekrolozite s koito hodat, moje li oneq durtite da ni zemat mackite, za nas taka ni6to ne ostava, 4ustvam se precakan
    Разочароваш ме, тъкмо бях си помислил,че си един от свестните в този форум. Някой виновен ли ти е, че не можеш да издържиш на конкуренцията на дъртофелниците? Нямам впредвид теб конкретно, а всички, които разсъждават така. В свободна държава живеем, момичето само избира с кого да бъде. Като не си интересен и атрактивен - стой си на сухо и злобей на воля. През това време твоите връстници се забавляват. Дъртаците - също.
    И друго - някога стрелял ли си с Клалашников, че приказваш???
    И на теб ще го кажа - прочети какво пише в сигнатурата ми, под чертата.
    1vo bqh nerven togava za tva malko presileno go kazah
    2ro za sega ne sum strelql s kala6nikov
    3to ne me greqt nito teq momi4eta nito durtacite, sa 6tastie sa ostanali svesni momi4eta jalko 4e vse pove4e namalqvat

a podpisa ti radva no ne mislq 4e sum stanal za rezil

Къде ги видя бе пич?
    Няма свестни момчета и момичета, има само хулигани - такива като тебе, мене и останалите.

Това за подписа ти го казах за да се коригираш малко. Ясно е, че не си станал за резил, но с тези нерви ако продължаваш така... Релакс бе батка, пий една бира, пални една цигара... живота е прекрасен!

Град
    НяКъдЕ По ПъТя Към МеЧтиТе
    Изчетох всички коментари в тая тема, до един.
    ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ!!!
    Тия 40-годишните са не педофили, а ИЗВЕРГИ.. каквито и да са причините да стигнат до тук .. а за 'момиченцата' без коментар...
    Накъде отива тоя свят бе, хора...

Скоро сигурно и 60-годишни ще си лягат с 12... ама направо ги виждам!

Drama ladies and gentleman!

Цитирай Първоначално написано от Luciferian
    Къде ги видя бе пич?
    Няма свестни момчета и момичета, има само хулигани - такива като тебе, мене и останалите.

Това за подписа ти го казах за да се коригираш малко. Ясно е, че не си станал за резил, но с тези нерви ако продължаваш така... Релакс бе батка, пий една бира, пални една цигара... живота е прекрасен!
    iska6 da kaje6 4e nqma momi4eta na na6ta vuzrast koito hodat s vrusnici li?
    ne misla taka, ima gi no ve4e sa rqdkost, i 6te stavat vse po-malko i po-malko

po princip sum mnogo spokoen 4ovek no togava mi be6e kofti den

Абе има, не е като да няма. Казах, че няма свестни. То и аз не съм цвете за мирисане, предполагам, че и 99% в тоя форум са същите, без да си признават. Всички сме хулигани, това е

!

4eta i ne vqrvam na o4ite si! Awe kak moe da ima takiva uli4nici v BG we?!
    Edin muj na 40 ve4e e ba6ta ... bi trqalo si ima semeistvo i deca... i nekva pikla tam da se buta da mu razvalq semeistvoto.. govorq 4e po princip ima takia nagli malki k***i deto ne znaqt kvo iskat o6te i sa gotovi da razru6at si4ko deto edin 4ovek e gradil prez jivota si... da ne govorim puk za muja det toi e nai vinoven! Kak moje da ima takia pedofili az ne moga da razbera... Tva sa nekvi izrodi... a malkite kukli det se mislqt za golqmata rabota kat spqt i hodqt s nekuv dedik i se fukat nalqvo i nadqsno, za tqh nakraq 6te ostane to4no tva det si tarsqt - edin golqm h*i, dokato tehnite priqtelki det si obi4at mladite i palni s energiq mom4eta 6te im se radvat dalgo u 6te ostanat s edin hubav spomen, za razlika ot malkata....
    Мене ме нема в целата схема..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си