- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с по голям
az mislq 4e tq e proverila i ne e bilo ba6ta iПървоначално написано от blqqh
![]()
![]()
I am in your fridge stealing your foodz!!
ахахха,ми дуурее ма ако е приятел на баща и,и каже примерно,а ве колио тфоийата дъщеря ноу яко се чука!!![]()
e tfa ve4e e gadno pi4..Първоначално написано от blqqh
![]()
Ми че те и хората са казали "ХВАНИ СИ КАКА ДА ТА ОТРАКА" ама като чета тия теми и глупости да не са надявам на товаПървоначално написано от fasta4eto
![]()
Просто нямам думи 15 годишна с некав на 40 !!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
toq laf si ima i jesnski variant, hvani si batko da ti e sladko, deba super mnogo se drazna na takiva momi4eta koito hodat se s nekvi durtofelnici, a se drazna i na durtofelnicite, da imah 1 kala6nik i 1 tir patroni 6teh da gi uni6toja i momi4etata i nekrolozite s koito hodat, moje li oneq durtite da ni zemat mackite, za nas taka ni6to ne ostava, 4ustvam se precakan, si4ki momi4eta po4naha da hodat s nekvi tapaci na po 30 godini koito nito imat po-gotino tqlo ot moito nito sa po krasivi v liceto nito sa po-pe4eni (govora za konkreten slu4ai) a momi4eto hodi s nego samo za6toto e na 28.... (ne me razbiraite pogre6no ne iskam da hodi s mene prosto se drazna 4e ima i po svesni mom4eta na moite godini ot onq a tq hodi s nego)
Разочароваш ме, тъкмо бях си помислил,че си един от свестните в този форум. Някой виновен ли ти е, че не можеш да издържиш на конкуренцията на дъртофелниците? Нямам впредвид теб конкретно, а всички, които разсъждават така. В свободна държава живеем, момичето само избира с кого да бъде. Като не си интересен и атрактивен - стой си на сухо и злобей на воля. През това време твоите връстници се забавляват. Дъртаците - също.Първоначално написано от hforce
И друго - някога стрелял ли си с Клалашников, че приказваш???![]()
И на теб ще го кажа - прочети какво пише в сигнатурата ми, под чертата.
Жената да не е роб, че някой я "взема"? Мъжете се отнасят много собственически към жените. Все "вземат" момичето от къщи, "водят" го някъде, след това го "прибират".
оф не вие тука сте супер тъпи, казвам ви!
Ми хубаво,тогава вие момичетата ни "взимаите" и ни "водете" до някъде с колите колите,за които сте ставали смешни пред ваште или пък ни черпете с парите,които сте просили пак от ващте!!!!Аааа да и после ни "приберете"! Т'ва е наи-безмозъчното изказване,което съм чел!!Или до сега не те е глезило момче,или си лезбийка!Първоначално написано от `Death`Whore`
За 1ви път виждам такава тема във форума..Значи идва тука няква Nimfetka,която е на 15!(звучи внушително,но повярвайте ми-не е така :P )години и още с кукли трябва да си играе и ми казва,че секса с под 20 годишни не е як.АМА аз направо гледам и не вярвам на ушите си
.Няква п...а,дето вчера направила някакави първи опити в секса,е вече много компетентна на тази тема.лЕлЕЕЕ не мога да го коментирам това.Тебе просто не те свърта от комплекси.
![]()
Подкрепям напълно Luciferian.Каза го точно.
Айде...и внимаваите да не забременеете,ако някой ви свърши в устата.
da ne si prisystval tamПървоначално написано от n0mak
![]()
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
mi na mene li4no mi izpadat zubkite kato vida nekoq na moite godini max 2 godini po golqma ot mene ostanalite sa mi bezrazli4niПървоначално написано от Nimfetkata
1vo bqh nerven togava za tva malko presileno go kazahПървоначално написано от Luciferian
2ro za sega ne sum strelql s kala6nikov
3to ne me greqt nito teq momi4eta nito durtacite, sa 6tastie sa ostanali svesni momi4eta jalko 4e vse pove4e namalqvat
a podpisa ti radva no ne mislq 4e sum stanal za rezil
Къде ги видя бе пич?![]()
Няма свестни момчета и момичета, има само хулигани - такива като тебе, мене и останалите.![]()
Това за подписа ти го казах за да се коригираш малко. Ясно е, че не си станал за резил, но с тези нерви ако продължаваш така... Релакс бе батка, пий една бира, пални една цигара... живота е прекрасен!
Изчетох всички коментари в тая тема, до един.
ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ!!!
Тия 40-годишните са не педофили, а ИЗВЕРГИ.. каквито и да са причините да стигнат до тук .. а за 'момиченцата' без коментар...
Накъде отива тоя свят бе, хора...
Скоро сигурно и 60-годишни ще си лягат с 12... ама направо ги виждам!
Drama ladies and gentleman!
Абе има, не е като да няма. Казах, че няма свестни. То и аз не съм цвете за мирисане, предполагам, че и 99% в тоя форум са същите, без да си признават. Всички сме хулигани, това е![]()
4eta i ne vqrvam na o4ite si! Awe kak moe da ima takiva uli4nici v BG we?!![]()
![]()
![]()
Edin muj na 40 ve4e e ba6ta ... bi trqalo si ima semeistvo i deca... i nekva pikla tam da se buta da mu razvalq semeistvoto.. govorq 4e po princip ima takia nagli malki k***i deto ne znaqt kvo iskat o6te i sa gotovi da razru6at si4ko deto edin 4ovek e gradil prez jivota si... da ne govorim puk za muja det toi e nai vinoven! Kak moje da ima takia pedofili az ne moga da razbera... Tva sa nekvi izrodi...a malkite kukli det se mislqt za golqmata rabota kat spqt i hodqt s nekuv dedik i se fukat nalqvo i nadqsno, za tqh nakraq 6te ostane to4no tva det si tarsqt - edin golqm h*i, dokato tehnite priqtelki det si obi4at mladite i palni s energiq mom4eta 6te im se radvat dalgo u 6te ostanat s edin hubav spomen, za razlika ot malkata....
![]()
Мене ме нема в целата схема..