- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с по голям
Първоначално написано от Анонимко
"Въпрос на вкус казало" кучето и се близнало по дупето
Окей - дай да се изч*каме с Папата, нищо че е на сто и нещо - глей къв е пич!! Баси и кур*етата дето сте се събрали! Вие морал не знаете ли кво е? Може да звуча като бабичка, ама вие вече сте трагичен случай...Първоначално написано от 0087
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Ти кво мислиш, че папата го кара на "ръчна ли"Първоначално написано от SEXtreme
![]()
Ne s1m mnogo sigurna 4e Gerito deto ti e na podpisa e nai-moralnata mackaПървоначално написано от SEXtreme
![]()
Am tva e druga tema
![]()
И аз това се чудех, на какъв морал се учи от тази или друга Пайнерска уличницаПървоначално написано от Nimfetkata
![]()
Еми папата не я кара на ръчна, щото все ще се намерят разни като вас. А колкото до Герито - не знам ти за врачка ли се мислиш, че знаеш Герито какви морални разбирания има? Може и да е най-голямата курва в БГ, а може и да не е - от къде знаеш?! Аз слушам нейната музика, а не и подръжавам, тъй че тя няма нищо общо с морала ми. Ако исках да съм като нея, сега щях да съм платинено руса и 70% силикон, но не съм, нали?!
Admin-Coki:
Много се чудя зашо хората веднага характеризират момиче спало с по-голям като к***а. Интересно ми е кой е к****а дали аз като съм имала сексуален контакт с 5 човека (единят по-голям) през живота ми или някоя мацка спала с +20 , но всички на нейната възраст ( примерно). Много са любопитни тези категорийки, които хората лепаят без покритие.
То за пайнерските курви се знае прекрасно, а ако имаш възможност най вероятно ще станеш като нея(руса със силикон)Първоначално написано от SEXtreme
![]()
ХАХА...значи освен поп-фолк певиците, вече знаеш и аз каква съм?Хм....моля - явно не си израснала за спор. Приятен живот!Първоначално написано от 0087
![]()
Admin-Coki:
O da Labelle kak pozna?![]()
Napravo si me razkri
Imam i brada i musta4ki
![]()
![]()
v tazi tema se lepqt qko etiket4eta na horata i se davat opredelenia i kvalifikacii ei taka na izust \
/
s tozi h1s ako si pi6ete i doma6nite sigurno ste za primer na mama i tate i... u4itelq po fizi4esko![]()
![]()
Егати дискусията, егати нещото.![]()
ХАХА...значи освен поп-фолк певиците, вече знаеш и аз каква съм?Хм....моля - явно не си израснала за спор. Приятен живот!Първоначално написано от SEXtreme
[/quote]
За теб нищо не съм казал, просто съдя по идола ти. На тази възраст(пубертета) си избирате идол и искате да приличате на него(нищо лично ако забележиш ти сама реши, че съм те определил като пайнерска к*рва" "Гузен негонен бяга"
Първоначално написано от Labelle
Огледай се наоколо, ценностни системи няма ...
Вече
За теб нищо не съм казал, просто съдя по идола ти. На тази възраст(пубертета) си избирате идол и искате да приличате на него(нищо лично ако забележиш ти сама реши, че съм те определил като пайнерска к*рва" "Гузен негонен бяга"[/quote]Първоначално написано от 0087
Пич, мисля, че със "То за пайнерските курви се знае прекрасно, а ако имаш възможност най вероятно ще станеш като нея(руса със силикон) Laughing" имаш предвид точно мен!
Admin-Coki:
Напротив - има. В момента ти си този, който ги отрича. И ако оправданието ти е, че и другите са така (което горе-долу каза) значи имаш нужда от малко индивидуалност.Първоначално написано от 0087
Admin-Coki:
Да де точно така руса със силикон, ти защо реши, че трябва да станеш и курва???Първоначално написано от SEXtreme
a be na tazi Labelle mai baba i e sednala da pi6e prez usera i e tva eПървоначално написано от 0087
se edno g-ja Manolova po literatura ot moeto daskalo pi6e
basi i ujasnite zubarki visat po tia forumi ujasss
![]()
![]()
![]()
![]()
аз не съм казала, че си ме определил като курва, а като желаеща да стане руса силиконка....НАУЧИ СЕ ДА ЧЕТЕШПървоначално написано от 0087
Admin-Coki:
Първоначално написано от SEXtreme
Аз мога да чета, и ти казах защо имаш желание да станеш като нея. Със сигурност си се представяш на нейно място. Просто не може да не искаш да приличаш на идола си
Az haresvam bratov4eda na Gerganka - Stoiko Sakaliev :P
А как реши, че ми е идол?! И това ли прочете в мислите ми?Първоначално написано от 0087
Admin-Coki:
Първоначално написано от SEXtreme
Като гледам как си я разлепила навсякъде, пък и самата ти си каза в по-преден пост