- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- predavane na veneri4eski bolesti
zna4i hora s edna priqtelka sporim... tq tvardi 4e veneri4eski bolesti ne mogat da se predadat pri noseneto na edni i sa6ti drehi... t.e edno momi4e e bolno ot ne6to i drugo nosi drehite i dali moje da se zarazi vapreki 4e sa izprani ?!![]()
eeee 4e mnogo qsno 4e mogat da se predadat..te se predavat ot kakvo li ne ...
Да не се заблуждава, може да ги хване от обществена баня, от дръжка на тоалетна(ако се пипне по гениталиите). Да не говорим че сифилисът в последен стадий се предава и по въздшно-капков пътПървоначално написано от Анонимко
e 4e tq belioto li i nosi,4e pita6 za predavaneto na veneri4eskite bolesti,no kakto i da e,spored men tova sa si mikroorganizmi,virusi i vsqkakvi infekcii moge da se polu4at,taka 4e az predlagam vse pak da ne si polzvat ne6to,makar 4e ot golqma stepen zavisi ot kakvo e bolno momi4eto.
![]()
От изпрани връхни дрехи? Венерически болести? Gimme a break. Досега цялото човечество да е измряло от зарази.Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Всякакви зарази можеш да получиш при носене на чуждо бельо.най-малкото са гъбички /които са и ДОСТА неприятни/
sajalqvam ne sam se izkazala pravilno... pri noseneto na pantalon/pola?!
Не. Освен ако не положите специални усилия. С изпрани дрехи... Тц.Първоначално написано от Анонимко
По тази логика венерическите болести щяха да се предават в автобуса.![]()
i az sam napalno saglasna spored men MOJE!Първоначално написано от 0087
ааа,ми така кажи,от пола трудно ще се заразиш от венерически болисти, аз личн смят,че вероятността е толкова голяма колкото,ако ходиш по улицата и да хванеш хепатит....поне така си мисля....
mii ot pola ne ama ot pantalon mai moje... to ot polzvane na ob6ta toaletna moje pak ot prqk dopir s ne6to noseno ot zarazen nqma da moje... moito mnenie e 4e moje [/b]