.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

predavane na veneri4eski bolesti

zna4i hora s edna priqtelka sporim... tq tvardi 4e veneri4eski bolesti ne mogat da se predadat pri noseneto na edni i sa6ti drehi... t.e edno momi4e e bolno ot ne6to i drugo nosi drehite i dali moje da se zarazi vapreki 4e sa izprani ?!

Guest
    eeee 4e mnogo qsno 4e mogat da se predadat..te se predavat ot kakvo li ne ...

Re: predavane na veneri4eski bolesti

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zna4i hora s edna priqtelka sporim... tq tvardi 4e veneri4eski bolesti ne mogat da se predadat pri noseneto na edni i sa6ti drehi... t.e edno momi4e e bolno ot ne6to i drugo nosi drehite i dali moje da se zarazi vapreki 4e sa izprani ?!
    Да не се заблуждава, може да ги хване от обществена баня, от дръжка на тоалетна(ако се пипне по гениталиите). Да не говорим че сифилисът в последен стадий се предава и по въздшно-капков път

puh4ee_bg
    Guest
    e 4e tq belioto li i nosi,4e pita6 za predavaneto na veneri4eskite bolesti, no kakto i da e,spored men tova sa si mikroorganizmi,virusi i vsqkakvi infekcii moge da se polu4at,taka 4e az predlagam vse pak da ne si polzvat ne6to,makar 4e ot golqma stepen zavisi ot kakvo e bolno momi4eto.

Фен
    Град
    София

От изпрани връхни дрехи? Венерически болести? Gimme a break. Досега цялото човечество да е измряло от зарази.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Всякакви зарази можеш да получиш при носене на чуждо бельо.най-малкото са гъбички /които са и ДОСТА неприятни/

Guest
    sajalqvam ne sam se izkazala pravilno... pri noseneto na pantalon/pola?!

Фен
    Град
    София
    sajalqvam ne sam se izkazala pravilno... pri noseneto na pantalon/pola?!
    Не. Освен ако не положите специални усилия. С изпрани дрехи... Тц.

По тази логика венерическите болести щяха да се предават в автобуса.

Guest

Цитирай Първоначално написано от 0087
    Да не се заблуждава, може да ги хване от обществена баня, от дръжка на тоалетна(ако се пипне по гениталиите). Да не говорим че сифилисът в последен стадий се предава и по въздшно-капков път
    i az sam napalno saglasna spored men MOJE!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    ааа,ми така кажи,от пола трудно ще се заразиш от венерически болисти, аз личн смят,че вероятността е толкова голяма колкото,ако ходиш по улицата и да хванеш хепатит....поне така си мисля....

Guest
    mii ot pola ne ama ot pantalon mai moje... to ot polzvane na ob6ta toaletna moje pak ot prqk dopir s ne6to noseno ot zarazen nqma da moje... moito mnenie e 4e moje [/b]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си