.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Съветец?

Хоовер
    Guest

Съветец?

Значи нещо не успях да се регистрирам като хората и така ще пиша. Имам следния проблем : Когато съм възбуден от пениса ми се стича мазгица - ок знам че вероятноста е малка да се забременее от нея. Основния проблем е че когато си поставям презерватива, например имам по ръката си от тази течност (трябва да го заголя малко за да си сложа капут) и следователно я предавам и на капута.( Не винаги става така но съм усещал че съм го омазвал с нея ) Дайте някакво съветче : как да не става така и просто да си слагам капута без да имам чувството че по него има такава мъзга Мерси и се надявам на някакви добри отговори а не шеги, каквито има по други теми

Фен
    Град
    София

Re: Съветец?

В тази течност не се съдържат сперматозоиди. Освен ако наскоро не си се изпразнил и след това не си уринирал.

п.п.: не разбирам защо трябва да се омазваш. държиш члена с една ръка - по към основата - там където не е омазан, а с другата държиш презерватива и го нахлузваш - пак без да се омажеш - защото ръката ти е защитена от кондома.

Хоовер
    Guest
    Е с една ръка немога да го нахлузвам В смисъл с едната държа резервоарчето за да не се пълни с въздух а с другата разтягам надолу. Давам следния пример просто (както казах за да си сложа капута трябжа още леко да го заголя) и един път просто от върха на члена ми се стече тая течност по ръката с която после го разтягах по протежението му и така остана 100% върху капута. Мисля че все пак има някаква вероятност да се забременее - не е 100% сигурно че няма - винаги си има едни 2-3 %

Фен
    Град
    София
    Хихи, няма как да нарисувам картинки

Та - шансът да се забременее от тази течност, размазана по презерватива не в 2-3% (не се ебавайте със статистиката, ей ), ами сигурно 2-3 на 100 милиона

Сериозно - с едната ръка Го държиш/забелваш, с другата го поставяш на главичката. След това, с тази - с която си Го държал - за препоръчване лявата - хващаш мехурчето отгоре (като същевременно поддържаш стабилността на цялато "конструкция" ), а с дясната развиваш надолу.

Или нещо подобно

п.п.: А за по-сигурно - можеш да предложиш на момичето да ти оближе пръста.

Guest
    Е бате нема шега, ама що не хванеш да се опражняваш малко на сухо и ше му измислиш чълъма...

Просто ше помолиш момичето да ти го сложи

Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!

hill
    Guest
    Ili prosto go zabyrshi s neshto predi da slagash kondoma I tova e variant - pyk i da se omaje malko boli te - rychkai tam kvoto stane. Tiq deto go pravqt bez kaput kvo si mislish che ne im teche li? Q nqkoi tuka da kaje dali e zabremenil priqtelkata si sled popadane na takava technost vyv vlagalishteto i - neshto koeto e 100% sigurno pri seks bez prezervativ :P

xxxz
    Guest
    на мен що нищо не ми тече преди да свърша ?

забърши го в пердето и тогава слагай гумата
    White power,white pride!
    Епа не е ли емоциа ?

niki vinagi davash perfektnite idei !!
    pLeVen Rulez !!! Linkin Park 4 LiFe

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си