- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- plss otgovorete na glupaviq mi vupros...
zna4i..ne mi se smeite mn plsno nz kak da dobavq moeto mnenie vuv foruma...moga da suzdavam novi temi ..no nz kak da napi6a tova koeto iskam v temata na nqkoi dr.
helpp
Натисни бутона "Отговор"![]()
И - има специален раздел на форума - за въпроси и предложения. Тук се говори за СЕКС.![]()
да пробжам дали 6те стане тоя пут[/code]
Раздялата никога не е боляла.Болят очите казващи сбогом, ръцете очакващи завращане.Боли един свят и хиляди спомени Давам любов на всеки, който ме уважава на всеки, който ме заслужава на този, който гарба ми пази, давам куршум на всеки който ме мрази!
Честито :PПървоначално написано от sladi4ko_lady
ahahah amersi :![]()
Раздялата никога не е боляла.Болят очите казващи сбогом, ръцете очакващи завращане.Боли един свят и хиляди спомени Давам любов на всеки, който ме уважава на всеки, който ме заслужава на този, който гарба ми пази, давам куршум на всеки който ме мрази!
xaxaxaxaxaaaaxax
em huu,che pitaee vseki se uchi spoks,az v nachaloto bqh koshmar
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Админ Заклиочи малумната тема ве
Господин полицая гледа девствено
po krotkoПървоначално написано от Qvkata_
![]()
po temata : bravo bravo![]()
P.P> tuka se govori za sex![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
zna4i to4no nat nicka i avatara na toq koito e zadal temata ima dve takia,4erni,kato butoni.Na ednoto pi6e "li4no",a na drugoto "otgovor".Cuka6 vurxu otgovor,pi6e6 i posle dava6 nadolu - ima prati - tva e...
ъъ темата фече може за се заключи, а?!
"Целувка за лека нощ"
Първоначално написано от sladko_lady
Бе момиче това не е за тук май![]()
When you dream anything can happen.