- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- vupros kum mom4etata... ?
kak predpo4itate da e triugulnika na momi4eto..?
Раздялата никога не е боляла.Болят очите казващи сбогом, ръцете очакващи завращане.Боли един свят и хиляди спомени Давам любов на всеки, който ме уважава на всеки, който ме заслужава на този, който гарба ми пази, давам куршум на всеки който ме мрази!
ДА Е ПО КОСМАТИЧАК ЧЕ ДА СЕ РОВЯ якоо
Господин полицая гледа девствено
гладко избръснатиПървоначално написано от sladi4ko_lady
На триъгълник или на чертичка, или на някаква друга интересна форма.Първоначално написано от sladi4ko_lady
Гладко отдолу, с "прическа" отгоре![]()
Дейба извратеняка дейбаПървоначално написано от Qvkata_
az imam edna t1nka lenti4ka i maika mi e taka, pri edna kozmeti4ka hodim![]()
А по скоро ти си ненормален ве правил ли си го с космато момиче а????Първоначално написано от Анонимко
Не знаеш какво е![]()
ugh shaved !!! или чертикаПървоначално написано от Qvkata_
![]()
az gledam da nqmam i edni kosum4e! makar 4e naposleduk si pravq sur4ize ili zvezdi4ka! znaete li kolko e trudno???
black cat or white cat,that is the question!!!
Първоначално написано от VORTEX
Малиииии!!!
brao Qvka dobre gi gavri6![]()
![]()
mmm 4erti4ka![]()
Оххх трябва да се намеся че като гледам как е тръгнало...![]()
Девойката трябва да си е с космати интимни части - това е напълно естествено. И не ми говорете за хигиена и т.н. Допреди 15 години нямаше обръснат човек (факт) а сега......... малииииии![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Каква ти хигиена бате тука момичетата ще се избият коя от коя е по-красива (по-готина) и за това се правят на какво ли не като започнеш от дрехите и ненужните гримове та стигнеш до бръсненето навсякаде...Да не говорим че заради тяхното бръснене момчетата и те отиват на там и накрая какво мислите ще излезе ... No Comment!
IRC SUX ... LOVE SUX!
ti mai gi haresva6 skosmi poooooooo dulgi kat si digne rukata da te gudeli4ka s kosmite ili po krakata a kat q dokosne6 blq ...... ina4e mojebi po temeta nai mn me kefi liniika mn tunkaПървоначално написано от SuperOS
Мен си ме кефи да е чиста или много линика не избуяли косми като на рунатаво куче![]()
Живота е хубаво нещо!!!
Извинявам се за Правописните грешки предвърително ( Латиница)
Еблив ....
Impaled crucifixion
Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!
момичето не тряа да има нито един косъм по себе си,освен косата
pi4 nz ama az predpo4itam pone i vejdi i migli da ima basiПървоначално написано от DitmataMC
![]()
най-добре гладко избръснат
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Найстина най-добре гладко избрусната...а за тея дето искат момичетата да приличат на мечки с косми от секаде да ходат в горатаможе да е естествено, ама не искам момиче с косми под мишниците да мерише на пот и от долу да е джунгла...
ЦЕНЗУРА!!!
т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!
.: machoka :.
nemoga da razbera kakvo tolkova vi haresva da imat kosmi .... ne sam bil s kosmarlana do sega,no i nebih iskal da vi kaja chestno ...redno e vsqko momiche da se podurja ...ne ot doly da e kato f nqkoe bungalo...spored men gladko izbrasnata ili nqkakva lentichka mn po bi se haresalo na edno momche ot kolkoto runtav pudel ....spodelqm lichnoto si mnenie kato momche...
pLeVen Rulez !!! Linkin Park 4 LiFe
ЦЕНЗУРА!!!
т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!
.: machoka :.