- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Izbor za momi4etata? Badate iskrenni
Poradi tuka razni temi4ki polemiki i komentar4eta mi e interesno da kajete svoq izbor, a imenno:
1. Predpo4itate ot 15 (primerno) do 25 da se 4ukate s mnogo maje i da si jiveete kefski?
ili
2. ot 15 do 20 da se 4ukate samo s 1 ili 2-ma br. da se om1jite na 20, da narodite 2 deca i kato prehv1rlite 30 da se yurnete da izneverqvate na majleto si?
e izbora e va6.... spodelete![]()
Избирам - Вариант 3) правя секс само с хора, с които искам и ме привличат, не е нужно да са 30000 за да е добър сексът (не всичко което хвърчи се ***), следвам си другите цели в живота освен "мъже и секс" и се обвързвам с някого, когато че съм готова за такава стъпка.
А да се разделят жените на жени, живеещи да се **** и жени, живеещи да гледат някого е много тъпо.
dobre i 3-tiq variantNo p1rvite dva spored men sa po razprostraneni.
Все още съществуват жени, които правят секс с един-единствен човек през целия си живот! Също така не съм съгласен, че жените след 30 се "втурват" да изневеряват на мъжа си, а по-скоро е обратното. Отгоре на това ще ми кажеш ли едно момче, което да има сериозни намерения към приятелката си, и в същия момент да му е приятно, че тя е на 18-19 и се е чукала с 20 момчета, само защото й е било "кефски". А повярвай ми, и на нея никак не би й било приятно. На курвите рано, или късно им идва акъла и се разкайват, но докато дойде този момент доста хора са ги поебали. И когато дойде Човекът с голямо "Ч" нито на него му е приятно, че ще вика на половината град "баджанак", нито на нея й е приятно, че я е минал половината град.
П.С.> Yeah baby, yeah!![]()
Левски шампион але але!
1. Moje bi sy6testvuvat tezi jeni v nekoj poma6ki sela v Rodopite, az v Sofia takiva ne poznavamПървоначално написано от air_J
![]()
2. na 18-20 ne e nujno gadjeto ako e pi4 i istinski myj da i ako istinski q obi4a da se rovi v minaloto i. Istinskite maje ne go pravqt![]()
3. vsqka jena nad 30 s 10 god. brak zad garba si i prili4na viziq izneverqva na 5-10 god. po stariq ot neq s 6kembe i ple6iv 4i4ko... vervai mi \/
4.4oveka s glavno "Ч" 6e reagira samo taka ako e ot na6e selo traktorista, sledovatelno ne toi e Чoveka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
П.С.> Бих се срещнал с теб да ти тегля една пишка!![]()
Левски шампион але але!
Аххх ЖЕНИ!
Дано някой ден да Ви дойда акъла в главите!
IRC SUX ... LOVE SUX!
хахах като ти чета постовете и се сцепвам от смях изглеждаш ми на много ограничено и семпло момиче но както и да е иначе съм съгласен с air_J имам 1 приятел дето си хвана една така курветинка и двамата се влюбиха много един в друг и сега на приятеля ми му е гадно че преди тя е спала с всеки втори а на нея и е гадно че го е правила ... =D>Първоначално написано от Nimfetkata
M2O Musica allo stato puro!
е глей ся на тебе ти е мн лесно да кажеш на черното бяло.Именно ако е истински мъж ще му пука дали гаджето му са я минали сичките мазни мутри дето гледа всеки ден.Ся ако е някой тъп тапир ная му пука,ама ако е мъж на място никога няма да се заеме с някоя разпоретина.Примери колкото искаш.Имам компания от 7-8 души и никой от тях не би тръгнал с някоя курва.Просто щото уважават себе си.Умните хора искат качество.Едно момиче/жена на 18-19-20 години,която са я минали 30 души не е качествена.Качеството е заминало нейде там из недрата на безпаметните нощи...Първоначално написано от Nimfetkata
pff da vi iam i razbiraniqta air_J e apsolutno prav ako ima6 seriozna vr1zka nqma kak da nz za minaloto na polovinkata ti i kolkoto i da q obi4a6 6te ti e nepriatno ot fakta 4e e prospala s polovinata grad i neq s16to 6te i e nepriatno ina4e az s1m za variant 2 makar da vqrvam 4e na men nqma da mi izneverqt za6toto ako 6te se jenq to naistina 6te e ot luboF
Първоначално написано от air_J
такава няма!
напълно си прав, защо да изневерява жената като има любов! аз на приятелят ми не бих му изневерила и въобще смятам изневеряването за нещо много глупаво, явно просто не държиш на човека до себе си след като си позволяваш да го нараняваш така....Първоначално написано от TeroglisT4o
А бе хубаво си разсъждавате тука и некак си ми се струват тия работи доста относителни. Има една истина времето лекува ако на 15 е курва на 20 може да е със съвсем друг акъл, да е със съвсем други хора в съвсем друга среда. Ако се е променила, верно е тъпо да се рови в миналото на такъв човек. Поне така схванах идеята по точка, там коя беше... За тия дето жените на определена възраст лудват и тръгват да се ебат като луди съм много съгласен. Човек трябва да си поживее до като е млад, е са секи го разбира различно, за едни е ядене и пиене, за други дискотеки, за некой си е чист секс. Се тия три работи![]()
DitmataMC е абсолютно, ама абсолютно прав!
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Имам приятелка която си има сериозно гадже от няколко години, той и е първото гадже и се обичат. Определено не е от някое родобско село. И е готова на всичко за гаджето си...Първоначално написано от Nimfetkata
аз какво избирам...нито един от двата ти варианта
Предпочитам варианта до към 30 години да си имам сериозни връзки, може да живея с някого, ала бала, но не да се чукам наляво-надясно, ами само с хора, с които имам връзка, и към 30 да се омъжа за някого, в когото съм сигурна, познавам го и го уважавам и обичам и съм склонна да прекарам остатъка от живота си с него, а до тогава да съм се наситила на връзки и секс и да не чувствам желание да изневерявам и т.н. Да съм зряла и да съм готова да градя семейство и да отглеждам деца.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
\Първоначално написано от Nimfetkata
Яка тема, ама варянтите не са пълни....ето моя вариант:
Искам да си намеря един пич, с който да сме си супер и да си се чу*амеАко с него скъсаме - друг, ама не 100. Не искам връзки само за секса, защото съм пробвала и не ме кефи. Не ща да се женя на 20, а поне на 30 щото искам да си поживея. Да поясня - да си поживея не значи да се нае*а с половин София, а купон до дупка
За деца....много не искам ама може по-нататък, защото все пак са си дечица...
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.