.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Gosheto
    Guest

Презервативите

Искам да ви попитам за презервативите ? Досега какъвто и да си сложа на мястото където свършва главичката и започва ствола ми не ми приялга пълно, ами седи се едно има малко въздух вътре. Мисля че не трябва да е точно така и искам да ми обясните как ви стоят презервативите на вас ?

Фен
    Град
    Sofia

Re: Презервативите

Цитирай Първоначално написано от Gosheto
    Искам да ви попитам за презервативите ? Досега какъвто и да си сложа на мястото където свършва главичката и започва ствола ми не ми приялга пълно, ами седи се едно има малко въздух вътре. Мисля че не трябва да е точно така и искам да ми обясните как ви стоят презервативите на вас ?
    e mi taka trqbva da e. tam ima v1zduh se pak, za da moje da se izprazni6 spoko :P

Голям фен

Цитирай Първоначално написано от Nimfetkata
    Цитирай Първоначално написано от Gosheto
    e mi taka trqbva da e. tam ima v1zduh se pak, za da moje da se izprazni6 spoko :P
    estestveno 4e trqbva da sedi taka!ina4e kude shte svurshish?nali trqva neshto da zadurji sprmata!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Супер фен
    e 4e to e normalno da ima vuzduh okolo glavi4kata nali trqq se prazni6 se nekade

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Повече от фен
    READ THE FUCKING MANUAL!

Слага се за да няма такива тъпи въпроси.

Guest
    Vie 4etete li kakvo vi pita??? Ili si govorite kato na zapis?

ЦЕНЗУРА!!!

т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!

.: machoka :.
    Господин полицая гледа девствено

Guest
    8====D ako tova e chlena, mai govori za mqstoto deto svyrshva glavichkata i zapochva stvola

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    8====D ako tova e chlena, mai govori za mqstoto deto svyrshva glavichkata i zapochva stvola
    Е, от всичката регистрирана юзър само гостът е схванал идеята. Ашколсун.

Баце ушев, ходи в сладур.ком или елмаз.ком. Или си чаткай в ИРЦ барем някой ти върже на простотиите. Т'ва не е сайт за запознанства.

Повече от фен
    Не всикчи DUREX са с еднаква форма. К`ви си пробвал?

Gosheto
    Guest
    Emi probvah s nqkakvi LifeStyles Original , koito uj bili standartnite, ama kato gledam formata ne im e ednakva (cilindrichna), ami v 1 moment stavat po shirochki tochno predi glavichkata - qvno ot tova mi se poluchava taka. Mai shte trqbva da probvam s nqkvi drugi. Q predlojete neshtichko

xxxz
    Guest
    мен ако питаш земи си нещо по-тясно ... и верно прочети опътването щото ако не го слагаш като стискаш резервоарчето то се пълни с въздух и тоя въздух после си ходи където си иска

може да ти е дефектен хуя ... или пък голям презерватива ама не вярвам щото ако беше така не само на главата ще има повече въздух
    White power,white pride!
    Епа не е ли емоциа ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си