Abe Priqteli vie kak mislite,ot banani pulnee li sE?
Nqkoi mi kazvat,che ne se pulnee ..drugi Mi kazvat,che mnogo se pulnee...
Az obicham mnogo ama mnogo Banani i hapvam pone 2-3 na den...
Ta da vi popitam i drugo... 167 sum visoka i teja 51kg .. na 18 godini sum..
Da vi kaja iskam da stana 47kg.. Hodq redovno na fitnes,samoche mi se struva,che samo muskuli mi se obrazuvat i ne slabeq ... ;((
Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim
По принцип се пълнее, но от 2 - 3 едва ли ще качиш много. Даже е много хубаво, че всеки ден ядеш банани, защото са адски полезни. Аз също много ги обичам, но не съм забелязала да пълнея от тях. Така че можеш спокойно да продължаваш да си ги хапваш.
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!
vsqko ne6to se qde s mqrka no vse pak banana e plod ne vqrvan da se pulnee mn mn ot nego
Банана се има за най-калоричния плод но от 2 3 на ден нищо няма да ти станеПървоначално написано от Barbaronka
а това че искаш да свалиш до 47,на твоята височина 51 кг.са напълно добри и трудно ще свалиш като се има придвид и структурата ти
От бананите се пълнее. Един приятел наддаде след 2 месеца ядене на банани. Те са един от най-хранителните плодове и със сигурност постоянното ядене и комбиниране с хляб, сладкиши, газирани продукти ще доведе до леко качване на килограмите.
От google може да намерите десетки начини, включващи банани за повишаване на теглото.
От друга страна всеки организъм си е индивидуален и точно поради тази причина не знам какво да те посъветвам. Примера ти го дадох по-горе.
http://tinyurl.com/2439g8 айде!))
От банани не се пълнее.
до колкото знам единствените плодове от които се пълнее са банани и грозде
"Целувка за лека нощ"
Първоначално написано от midnight...
![]()
Определено бабаните съдържат мноооого въглехидрати и точно за това не се използват при диети ама чак да се пълнее не знам. Ако не правиш някаква диета яж си ама ако спазваш режим недей защото те са доста богати на въглехидрати и няма да бъде много ефикасна диетата...
Ами препоръчвам ти да погледнеш тук:
http://fitnessmania.free.bg/rej_htt.htm
Доста просто е написано, а и може да ти даде отговор на въпроса защо като ходиш на фитнес не сваляш.
Успех!
"А вий...вий сте идиоти!"
Един банан сутрин е доста добре да се хапва(може и не банан а и какъвто и да е плод) и не се дебелее. А имам и доста витамини освен фруктозата в него.![]()
poprincip v po-strogite dieti ne se razre6ava da se qdat banani,a samo dr plodove, no vapreki tiova ot nqkolko banana nq nma da napalnee6, stiga da si gi hapva6 s mqrka nqma da e problem
Поясни.Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
![]()
Говорим за малко банани, то и без това бързо засищат. Верно имат 1/5 захари, но е идеална храна за сутрин и по време на тренировка, защото дава енергия за дълго време, добре и бързо се усвоява. Общо взето ако тъпчеш дори по 3-4кг банани на ден ще покачиш най-много 1-2кг за месец и то не само мазнини, което е нищо.
3-4 килограма банани? Аз лично не мога да изям повече от 1 банан и половина наведнъж...най-много да изям 1 килограм за деня, ако ям само това. Но пък да ядеш само едно и също не е хубаво.
Е ти незнаеш какво е яко плюскане. Ял съм кило банани, кило малини и кило киви преди да закуся с 5 филии с масло и шунка и литър прясно мляко...Тъй че 2-3 банана на ден въобще не са под въпрос дали се пълнее от тях.
palnee se ot bananite i na fitnes ne svalqsh kilaПървоначално написано от Barbaronka
muskulite tejat poveche ot mazninite i syotvetno kolkoto poveche muskuli tolkova poveche kilogrami . vajno e kak izglejdash ne kolko pokazva kantara
Яж по 500гр. плодове точно преди лягане и ще повярваш - вервай ми.Първоначално написано от Jessica^
Само 1-2 седмици ти трябват така.
За 1ви път чувам, че от плод се пълнее![]()
da taka si eПървоначално написано от ledenata_kralicA
zatova kogato se pravqt dieti tezi plodove ne se prepora4vat
Айде някой да го обясни, защото това не е вярно! Пуберски митове. Поткрепете се с доводи, ще ми е интересно!?!?Първоначално написано от ^sladyranka`
На пръв поглед в бананите имат доста повече въглехидрати от картофите например, но тук се гледа глиемичния индекс. Бананите имат почти 2 пъти по нисък гликемичен индекс от печените картофи примерно, което ще рече, че 2 пъти по-малко се отделя инсулин. За да не качваш много трябва да държиш нивата на кръвна захар ниска, затова бананите не биха те направили дебел.
да калорични са много ама като ходиш редовно на фитнес няма от кфо да се притесняваш щото изгаряш погълнатите калории
Welcome to Jamrock!