.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Тема: Banani ?

Повече от фен

Banani ?

Abe Priqteli vie kak mislite,ot banani pulnee li sE?
    Nqkoi mi kazvat,che ne se pulnee ..drugi Mi kazvat,che mnogo se pulnee...
    Az obicham mnogo ama mnogo Banani i hapvam pone 2-3 na den...
    Ta da vi popitam i drugo... 167 sum visoka i teja 51kg .. na 18 godini sum..
    Da vi kaja iskam da stana 47kg.. Hodq redovno na fitnes,samoche mi se struva,che samo muskuli mi se obrazuvat i ne slabeq ... ;((
    Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim

Фен
    Град
    Канзас сити
    По принцип се пълнее, но от 2 - 3 едва ли ще качиш много. Даже е много хубаво, че всеки ден ядеш банани, защото са адски полезни. Аз също много ги обичам, но не съм забелязала да пълнея от тях. Така че можеш спокойно да продължаваш да си ги хапваш.

Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    vsqko ne6to se qde s mqrka no vse pak banana e plod ne vqrvan da se pulnee mn mn ot nego

Повече от фен
    Град
    Недалеч

Re: Banani ?

Цитирай Първоначално написано от Barbaronka
    Da vi kaja iskam da stana 47kg.. Hodq redovno na fitnes,samoche mi se struva,che samo muskuli mi se obrazuvat i ne slabeq ... ;((
    Банана се има за най-калоричния плод но от 2 3 на ден нищо няма да ти стане
    а това че искаш да свалиш до 47,на твоята височина 51 кг.са напълно добри и трудно ще свалиш като се има придвид и структурата ти

От бананите се пълнее. Един приятел наддаде след 2 месеца ядене на банани. Те са един от най-хранителните плодове и със сигурност постоянното ядене и комбиниране с хляб, сладкиши, газирани продукти ще доведе до леко качване на килограмите.
    От google може да намерите десетки начини, включващи банани за повишаване на теглото.
    От друга страна всеки организъм си е индивидуален и точно поради тази причина не знам какво да те посъветвам. Примера ти го дадох по-горе.

Супер фен
    От банани не се пълнее.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    до колкото знам единствените плодове от които се пълнее са банани и грозде
    "Целувка за лека нощ"

Цитирай Първоначално написано от midnight...

Определено бабаните съдържат мноооого въглехидрати и точно за това не се използват при диети ама чак да се пълнее не знам. Ако не правиш някаква диета яж си ама ако спазваш режим недей защото те са доста богати на въглехидрати и няма да бъде много ефикасна диетата...

Guest
    Ами препоръчвам ти да погледнеш тук:
    http://fitnessmania.free.bg/rej_htt.htm

Доста просто е написано, а и може да ти даде отговор на въпроса защо като ходиш на фитнес не сваляш.
    Успех!

Мега фен
    "А вий...вий сте идиоти!"

Guest

Пепи Дъ Ай

Един банан сутрин е доста добре да се хапва(може и не банан а и какъвто и да е плод) и не се дебелее. А имам и доста витамини освен фруктозата в него.

Повече от фен
    Град
    ruse
    poprincip v po-strogite dieti ne se razre6ava da se qdat banani,a samo dr plodove, no vapreki tiova ot nqkolko banana nq nma da napalnee6, stiga da si gi hapva6 s mqrka nqma da e problem

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    От банани не се пълнее.
    Поясни.

Супер фен
    Говорим за малко банани, то и без това бързо засищат. Верно имат 1/5 захари, но е идеална храна за сутрин и по време на тренировка, защото дава енергия за дълго време, добре и бързо се усвоява. Общо взето ако тъпчеш дори по 3-4кг банани на ден ще покачиш най-много 1-2кг за месец и то не само мазнини, което е нищо.

Мега фен
    3-4 килограма банани? Аз лично не мога да изям повече от 1 банан и половина наведнъж...най-много да изям 1 килограм за деня, ако ям само това. Но пък да ядеш само едно и също не е хубаво.

Супер фен
    Е ти незнаеш какво е яко плюскане. Ял съм кило банани, кило малини и кило киви преди да закуся с 5 филии с масло и шунка и литър прясно мляко... Тъй че 2-3 банана на ден въобще не са под въпрос дали се пълнее от тях.

Re: Banani ?

Цитирай Първоначално написано от Barbaronka
    palnee se ot bananite i na fitnes ne svalqsh kila muskulite tejat poveche ot mazninite i syotvetno kolkoto poveche muskuli tolkova poveche kilogrami . vajno e kak izglejdash ne kolko pokazva kantara

За пръв път чувам че от плодове се дебелее !Не го вярвам -във плодовете има много витамини,а от тях определено не се дебелее Банани,круши,череши-няма значение,от това не се пълнее.

Пепи Дъ Ай
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Jessica^
    За пръв път чувам че от плодове се дебелее !Не го вярвам -във плодовете има много витамини,а от тях определено не се дебелее Банани,круши,череши-няма значение,от това не се пълнее.
    Яж по 500гр. плодове точно преди лягане и ще повярваш - вервай ми. Само 1-2 седмици ти трябват така.

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    За 1ви път чувам, че от плод се пълнее

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ledenata_kralicA
    da taka si e
    zatova kogato se pravqt dieti tezi plodove ne se prepora4vat

Пепи Дъ Ай
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^sladyranka`
    Цитирай Първоначално написано от ledenata_kralicA
    da taka si e
    zatova kogato se pravqt dieti tezi plodove ne se prepora4vat
    Айде някой да го обясни, защото това не е вярно! Пуберски митове. Поткрепете се с доводи, ще ми е интересно!?!?

Супер фен
    На пръв поглед в бананите имат доста повече въглехидрати от картофите например, но тук се гледа глиемичния индекс. Бананите имат почти 2 пъти по нисък гликемичен индекс от печените картофи примерно, което ще рече, че 2 пъти по-малко се отделя инсулин. За да не качваш много трябва да държиш нивата на кръвна захар ниска, затова бананите не биха те направили дебел.

Град
    Плутон
    да калорични са много ама като ходиш редовно на фитнес няма от кфо да се притесняваш щото изгаряш погълнатите калории
    Welcome to Jamrock!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си