.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51

Тема: Banani ?

Голям фен
    Е това вече е параноя От банани не се пълнее. Въпреки че не се препоръчват, когато човек прави умопомрачителни диети, те са плодове и са полезни. По добре 2 банана от колкото пакетче солети, примерно. Другото с отслабването и бананите си е мания направо

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Вижте,всеки организъм пълнее от различни неща.
    Имам приятелка,която яде по цял хляб и щоколад и всичко
    и е ама наистина страшно слаба - просто,щото
    е такава,че организма и не пълнее
    от хляба и сладкото.Има такива,които пълнеят от
    банани и такива,които не.Аз лично съм правила диета с банани
    (въпреки,че както казахте са най-калоричния плод)
    и отслабнах.Тва показва,че не пълнея от тях.
    Така че никой не може да каже за другия
    ще напълнее ли от не знам си какво..
    вие сами трябва да си прецините
    http://mysecondhome.forumup.com/

tell me who do you think you see
    your standing in your corner
    looking out, on me
    you think im so predictable...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ThE_DaRk_AnGeL'''
    Аз мога. От банани не се пълнее.

Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Цитирай Първоначално написано от ThE_DaRk_AnGeL'''
    Аз мога. От банани не се пълнее.
    Да,ти може и да не пълнееш,но някои
    хора пълнеят
    http://mysecondhome.forumup.com/

tell me who do you think you see
    your standing in your corner
    looking out, on me
    you think im so predictable...

Пепи Дъ Ай
    Guest
    Аз мога да ви кажа и от свинка мас не се пълнее - ако цялостния ми калоричен режим ми е отрицателен. Така, че идеята е, че ако се консумират вечер и в голямо количество със сигурност ще се качва от тях тъй като са прост въглехидрат със средна бързина на усвояемост и ако енеггията получена от тях не се усвои ще се натрупа. Но за да се качва има едно единствено задължително условие да си на + в поетите спрямо изразходваните калории.
    И в обобщение - цялата тема и идиотска. Трябва да се разглежда цял дневен режим на хранене и да се анализира за това дали е подходящ за сваляне. По отделно храни да се каже да ли дебелее или не е дестка простотия.

Голям фен
    Град
    София
    Е ако си на много страга диета плодов еи зеленчуци да кажем. Не ти вършат работа.
    Но иначе не се пълнее, освен ако не ядеш по много. А повече от 5-6 банана на ден не мисля, че се ядат.
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Guest
    Pylnee se.Bananyt e nai-kalorichniq plod.Zashto mislite,che v dietite nqma banani,ili se kazva naprimer,hapnete edin plod(bez banan)?Vypreki tova,te sa polezni,no po edin banan na den stiga ..

Супер фен

Re: Banani ?

Цитирай Първоначално написано от Barbaronka
    Abe Priqteli vie kak mislite,ot banani pulnee li sE?
    Nqkoi mi kazvat,che ne se pulnee ..drugi Mi kazvat,che mnogo se pulnee...
    Az obicham mnogo ama mnogo Banani i hapvam pone 2-3 na den...
    Ta da vi popitam i drugo... 167 sum visoka i teja 51kg .. na 18 godini sum..
    Da vi kaja iskam da stana 47kg.. Hodq redovno na fitnes,samoche mi se struva,che samo muskuli mi se obrazuvat i ne slabeq ... ;((
    Така значи от бананите се пълнее!В никакъв случай банани!Те са сладки и имат повече захар!

За да отслабнеш ти трябват по-кисели плодове като зелени ябълки,портокали и там каквито се сетиш стига да не е толкова сладко.
    За зеленчуци марули,краставици и въобще зелената салата е най-добре!Морковите също са много полезни.Месото,което ядеш не трябва да е тлъсто с мазнини,а например бялото месо на пилето и разни др.Шоколада трябва да го отбягваш,но не ти пречи на седмица по малко.Кисели млека можеш да ядеш и те са много полезни.Виждала ли си онези пълнозърнести десертчета КОРНИ,Нестле салтез,те имат малка шоколадова основа тях можеш да ядеш защото за диетични!Ако наистина не можеш без шоколад си купувай от диетичните .Яйца от време на време е хубаво да ядеш.Натурални сокове също е много хубаво да пиеш,но пак зависи с какъв плод ще е!Сирене може,кашкавал също!На ден трябва да изяждаш поне три филии(не мн големи,може от нарязания хляб).Прясното мляко също не е лошо!За дъвки просто забрави!Като ги дъфчиш ти огладняваш!НЕ яж сладолед защото той е пълен със сметана!
    Ако имаш някакви въпроси за още някоя храна питай,че сега не се сещам!

Разбира се аз не спазвам цялата тази диета,защото е наистина трудно,но все пак като отида на училище имам мляко(за пиене или не),КОРНИ,някакво сокче,взимам си кафе да ми вдигне тонуса,понякога си взимам ябълка,а когато се прибера в нас ям месо филийка,сирене понякога а вечерта си измислям пак нещо!

И все пак невинаги така ми протича деня!

Хайде чао от мене!

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland

Da vi kaja iskam da stana 47kg.. Hodq redovno na fitnes,samoche mi se struva,che samo muskuli mi se obrazuvat i ne slabeq ... ;((
    Бананите са доста хранителни . Трябва да ги понамалиш .
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Пепи Дъ Ай
    Аз мога да ви кажа и от свинка мас не се пълнее - ако цялостния ми калоричен режим ми е отрицателен. Така, че идеята е, че ако се консумират вечер и в голямо количество със сигурност ще се качва от тях тъй като са прост въглехидрат със средна бързина на усвояемост и ако енеггията получена от тях не се усвои ще се натрупа. Но за да се качва има едно единствено задължително условие да си на + в поетите спрямо изразходваните калории.
    И в обобщение - цялата тема и идиотска. Трябва да се разглежда цял дневен режим на хранене и да се анализира за това дали е подходящ за сваляне. По отделно храни да се каже да ли дебелее или не е дестка простотия.
    Sujalqvam mnogo,no na men me interesuva i zatova pitam !! A nali tuk v toq forum se tursqt mneniq? Kato ne ti haresva temata mi,shto pishesh po neq samo nemoa si obqsna.. ??
    Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim

Пепи Дъ Ай
    Guest
    Sujalqvam mnogo,no na men me interesuva i zatova pitam !! A nali tuk v toq forum se tursqt mneniq? Kato ne ti haresva temata mi,shto pishesh po neq samo nemoa si obqsna.. ??
    Виж сега ясно ми е, че не разбираш нищо от хранене, но те питам ядките и зехтинът защо се включват в повечето свестни диети като са много калорични т.е. би трябвало да се пълнее. Кай-важното е общия калориен режим. Аз мога да изям 5 банана дневно вместо 2 сандвича примерно и ще свалям. Това означава ли, че от бананите се слабее?

Повече от фен
    Виж сега ясно ми е, че не разбираш нищо от хранене, но те питам ядките и зехтинът защо се включват в повечето свестни диети като са много калорични т.е. би трябвало да се пълнее. Кай-важното е общия калориен режим. Аз мога да изям 5 банана дневно вместо 2 сандвича примерно и ще свалям. Това означава ли, че от бананите се слабее?
    Hah.. nishto ne ti e qsnu.. samo se praish,che razbirash... hahahah
    Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim

Guest
    храна вода ккал. белт. мазнини въглехидрати
    Банани 74,91 89 1,09 0,33 22,84

ВЪГЛЕХИДРАТИ = 22,84!
    Изключително висок процент за плод.
    Диета за намаляване на телесното тегло - НВД (Ниско-въглехидратна) гласи това, че с по малко въглехидрати вие ще свалите излишните мазнини.
    Правете си изводи.

Пепи Дъ Ай
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    храна вода ккал. белт. мазнини въглехидрати
    Банани 74,91 89 1,09 0,33 22,84

ВЪГЛЕХИДРАТИ = 22,84!
    Изключително висок процент за плод.
    Диета за намаляване на телесното тегло - НВД (Ниско-въглехидратна) гласи това, че с по малко въглехидрати вие ще свалите излишните мазнини.
    Правете си изводи.
    И при НВД се поемат въглехидрати в определана калорийна стойност ако бананите се вместват в нея няма проблем.

bb-team
    Guest
    И при НВД се поемат въглехидрати в определана калорийна стойност ако бананите се вместват в нея няма проблем.
    Да, но във НВД въглехидратите се поемат сутрин, защото тогава организма си набавя необходимата от въглехидратите енергия за целия ден.Та...да отговоря конкретно на въпроса:
    От банани след 14 ч. със сигурност се покачва телесната маса.Набавяте си въглехидрати, който няма да ви бъдат необходими.
    Дано съм разрешил всякакви спорове.

Пепи Дъ Ай
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bb-team
    Да, но във НВД въглехидратите се поемат сутрин, защото тогава организма си набавя необходимата от въглехидратите енергия за целия ден.Та...да отговоря конкретно на въпроса:
    От банани след 14 ч. със сигурност се покачва телесната маса.Набавяте си въглехидрати, който няма да ви бъдат необходими.
    Дано съм разрешил всякакви спорове.
    не, не си разрешил нищо. ДАли след 40 мин аеробни упражнение и 40 мин упражнения с тежести хапна един банан било то и в 20 часа ще се надебелее или пък с въглехидратите от него ще се запълнят гликогенните депа!?

bb-team
    Guest
    не, не си разрешил нищо. ДАли след 40 мин аеробни упражнение и 40 мин упражнения с тежести хапна един банан било то и в 20 часа ще се надебелее или пък с въглехидратите от него ще се запълнят гликогенните депа!?
    Ще се запълнят гликогенните депа.Но никъде не е конкретизирано, че
    ги яде след физическо натоварване.
    А и съм написал "който няма да ви бъдат необходими".В случая след тренировка са необходими.

ot plodove ne se pulnee te sa polezni daje e dobre vednuj v meseca cql den da se qdat plodove za pre4istvane na organizma
    Ако искаш да видиш пеперуди, ще трябва да изтърпиш няколко гъсеници

Повече от фен
    Банани и грозде

Guest
    Ами аз ям най-много по един и то за вечеря с малко кисело мляко.Сега почват да излизат много други плодове и гледам банани да не ям.Ама вижте сега-100 грама банани са 89 калории,ако чак толкова ви е страх от надебеляване,ама все пак да не се прекалява

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами аз ям най-много по един и то за вечеря с малко кисело мляко.Сега почват да излизат много други плодове и гледам банани да не ям.Ама вижте сега-100 грама банани са 89 калории,ако чак толкова ви е страх от надебеляване,ама все пак да не се прекалява
    а знаеш ли колко грама е един банан? вечер въобще не е време за банани или каквито и да е плодове, ако не искате да напълнявате... само сутрин, преди закуска

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Спираш фитнеса и започваш редовно да тичах по 40-60 мин на ден! Само и единствено така ще отслабнеш до килогамите дето искаш,а относно бананите,не са толко калорични,100 грама съдържат 90калорий ,това ще рече,че 1 банан има около 35-40 (зависи от банана де) но както и да е,това НЕ Е МНОГО!.
    Като се има в предвид,че човек 63 кг за да свали 2кг за 1 месец,трябва просто да приема по 1600 калорий на ден,как мислиш дали е много?

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Да, много са въглехидратни... ограничавам ги, но от малко нищо няма да ти стане ..
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    намали количеството на 1 банан на ден тогава няма да дебелееш от тях...
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си