Цитирай Първоначално написано от Barbaronka
Abe Priqteli vie kak mislite,ot banani pulnee li sE?
Nqkoi mi kazvat,che ne se pulnee ..drugi Mi kazvat,che mnogo se pulnee...
Az obicham mnogo ama mnogo Banani i hapvam pone 2-3 na den...
Ta da vi popitam i drugo... 167 sum visoka i teja 51kg .. na 18 godini sum..
Da vi kaja iskam da stana 47kg.. Hodq redovno na fitnes,samoche mi se struva,che samo muskuli mi se obrazuvat i ne slabeq ... ;((
Така значи от бананите се пълнее!В никакъв случай банани!Те са сладки и имат повече захар!

За да отслабнеш ти трябват по-кисели плодове като зелени ябълки,портокали и там каквито се сетиш стига да не е толкова сладко.
За зеленчуци марули,краставици и въобще зелената салата е най-добре!Морковите също са много полезни.Месото,което ядеш не трябва да е тлъсто с мазнини,а например бялото месо на пилето и разни др.Шоколада трябва да го отбягваш,но не ти пречи на седмица по малко.Кисели млека можеш да ядеш и те са много полезни.Виждала ли си онези пълнозърнести десертчета КОРНИ,Нестле салтез,те имат малка шоколадова основа тях можеш да ядеш защото за диетични!Ако наистина не можеш без шоколад си купувай от диетичните .Яйца от време на време е хубаво да ядеш.Натурални сокове също е много хубаво да пиеш,но пак зависи с какъв плод ще е!Сирене може,кашкавал също!На ден трябва да изяждаш поне три филии(не мн големи,може от нарязания хляб).Прясното мляко също не е лошо!За дъвки просто забрави!Като ги дъфчиш ти огладняваш!НЕ яж сладолед защото той е пълен със сметана!
Ако имаш някакви въпроси за още някоя храна питай,че сега не се сещам!

Разбира се аз не спазвам цялата тази диета,защото е наистина трудно,но все пак като отида на училище имам мляко(за пиене или не),КОРНИ,някакво сокче,взимам си кафе да ми вдигне тонуса,понякога си взимам ябълка,а когато се прибера в нас ям месо филийка,сирене понякога а вечерта си измислям пак нещо!

И все пак невинаги така ми протича деня!

Хайде чао от мене!