.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от TiA_MaRiA
    По добре остави нещата така - може би рано или късно всичко ще се разбере, а може би не, но щом до сега си мълчала по-добре замълчи и сега. Майка ти ще реши кое е най-добре за нея, за тебе и за това дете. Успех

Pr0sTak
    Guest
    emchi gadni izpolozvachki ste sys maika si tova e

porednoto dokazano neshto che jenite sa kurvi

choveka i dava vsichko ot koeto ima nujda tq za kapak otgore i liubovnik si namira evala i zabremenqla ot nego oshte po zle

ako sym na bashta vi sha va izritam kato kucheta i bez 1 stotinka a ti malkata koi shte te gleda mama i liubovnika i ? ili tati sha ti nakupi apartamenti i koli shtot tati jive za tebe a mama za liubovnika si

Re: Moderated by W.I.M.: Майка ми има любовник и е бременна

Цитирай Първоначално написано от Ани Е Объркана
    татко мисли че бебето е от него, но не е така... много ме е жал за него...
    какво да правя да кажа ли на татко? но много обичам мама, от друга страна не искам да я подведа... без татко пък не можем.. той е заможен и ни издържа а на нас този начин на живот ни харесва.....
    В самото начало ще кажа, че историята ти леко бие на измислена, но ако е истина ето какво бих ти посъветвала:

Според мене първо трябва да си отговориш на въпрос "Какво означава за тебе баща ти?". Пишеш така, чели той е важен за тебе само защото бил ви издържал........ Леко гадничко излиза, не мислиш ли?

Майка ти ти има доверие и да поговориш с него ще е 1 предателство. Най-добре ще е серйозно да обсъдиш всичко това с майка ти и да се опиташ да я накараш да промени нещо в живота си, щото начина по който "третира" баща ти е доста гаден.
    PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!

Цитирай Първоначално написано от Pr0sTak

choveka i dava vsichko ot koeto ima nujda tq za kapak otgore i liubovnik si namira evala i zabremenqla ot nego oshte po zle

ako sym na bashta vi sha va izritam kato kucheta i bez 1 stotinka a ti malkata koi shte te gleda mama i liubovnika i ? ili tati sha ti nakupi apartamenti i koli shtot tati jive za tebe a mama za liubovnika si
    Абе, според тебе, кат гледам, те си имат богато щастливо семейство и "курвата"-майка си има любовник просто ей така от добр живот; може да е и така, но мн се съмнявам. Виж, ако жената наистина е била щастлива, мислиш ли че би си хванала любовник?? Авторката на темата не спомена нищо за това що за човек е баща и........ Познавам семейства, които също са мн заможни и точно мъжета са причина на постъпки от този род на съпрузите им!!
    PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!

Pr0sTak
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от *Poli*
    Цитирай Първоначално написано от Pr0sTak

Абе, според тебе, кат гледам, те си имат богато щастливо семейство и "курвата"-майка си има любовник просто ей така от добр живот; може да е и така, но мн се съмнявам. Виж, ако жената наистина е била щастлива, мислиш ли че би си хванала любовник?? Авторката на темата не спомена нищо за това що за човек е баща и........ Познавам семейства, които също са мн заможни и точно мъжета са причина на постъпки от този род на съпрузите им!!
    еми тогава да не се е женила за парите му ! не се женете за парите а за човека и няма да имате проблеми !

а тая малката по добре да държи на баща си щото той ще и ореди живота не любовника на майка и

Град
    Бургас
    A всъшност майка ти сигурна ли е от кого е бебето?
    Just a Kid

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    нищо лично,но ти и майка ти сте големи материалистки и ... супре кофти се държите с баща ти
    майка ти го лъже най-мазно и седи при него,защото е богат,а ти седиш и криеш лъжата,защото малко или много не искаш нещо да стане със семейството ти,защото... може вече да не видиш охолен начин на живот
    какво да правиш ли ... първо НЕ ставай като майка си... жени се по любов,а не по пари,ако после се влюбиш в друг,бъди честна с мъжа,на когото доскоро си се вричала в любов...
    майка ти.. тя решава дали ще кажи на баща ти или не... ти само можеш да наблюдаваш безучастно отстрани...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен
    След като майка ти я мързи да работи, ще лъже богатия си мъж. Да не казвам силни думи, но ми мирише на проституция!

Голям фен
    Град
    sofia
    woooooooooooooooooooooooooooow nqmam dumi emi to i az mislq 4e moita si ima lubovnik i tolkova mn iskam da kaja na tate no sum sigurna 4e tva 6te go susipe za6toto toi dava vsi4ko za nas.Za tova si mul4i to naistina rano ili kusno 6te se razbere no nedei da razbiva6 surceto na ba6ta si
    A kato razbrah za tva ne si govorehme s maika mi 1 mesec i ot togava ne i kazvam dosta ne6ta ne 4e togava sum i kazvala mn de ama vse pak supre unizitelno e za ba6ta ti tq da mu izneverqva ama kvo ti kazvam kato sum v su6toto polojenie samo deto maika mi ne e bremenna i slava bogu

Голям фен
    lele interesno kakvo 6te kaje6 na ba6ta si: "mi tate deteto ne e ot teb, mama si ima lubovnik"! ako majka ti iska da mu kaje, tva sa si tehnite otno6eniq

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    ne se burkai tam po-dobre za teb..prai se 4e neznae6 i taka nqma da te izkarat vinovna nakraq!
    no exit

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    След като майка ти я мързи да работи, ще лъже богатия си мъж. Да не казвам силни думи, но ми мирише на проституция!
    Аз ще го кажа вместо тебе. Курвенска му работа! Съжалявам, но е така.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

sexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    Guest

хора имам огромен проблем.
    по принцип всичко си споделям с мама..
    ние живеем тримата: аз, мама и татко, но мама не го обича вече и си има любовник. аз зная за него, в началото бях против но сега след като виждам че е щастлива съм съгласна с нея..
    обаче има огромен проблем!!
    мама е БРЕМЕННА! ОТ ЛЮБОВНИКА СИ!!!!!!!!
    какво да правя да кажа ли на татко? но много обичам мама, от друга страна не искам да я подведа... без татко пък не можем.. той е заможен и ни издържа а на нас този начин на живот ни харесва.....
    съвети..???

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 1,7 ! §§
    и майка ми си има любовник и в началото бях против него и даже бях казала на тати но после мама ми разказа всичко и нещата се опрайха а аз нищу не казах на баща си.ох ако тя забременее от любовника си...ами недей да му казваш ако не искаш да си развалите семейството

Guest
    to4no ti li trqbva da mu kaje6... tova e zadaljenie na maika ti

Майка ти трябва да му каже истината. Според мен трябва да се разделят за известно време (седмица-месец) та да обмислят нещата, и бъдещият татко трябва да се включи в плановете. Все пак майкати не е забременяла от друг сама. Ще се стигне до приличен край СПОКО

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Това е като латиноамериканска сапунка
    Хахахаха дамз !

Не ти завиждам , ако е истина .По-добре майка ти да му каже истината ,защото после ще разбере и ще стане много лошо.А въпросно кинтите ,ако го използваш само за това ,каквото и да стане не мисля ,че ще те остави без нищо.Но вече ако наистина държиш на него трябва или майка ти или ти да му кажеш.Леле сега си представям майка ти да е бременна с две ... ужас Горкия ти баща ,не му е лесно и сори ,но мисля ,че майка ти е много зле.Баща ти работи по цял ден за да сте щастливи и да не сте лишени от нищо , а тя ходи да се е*е с някакъв и на всичкото от горе и бебе от него ще има.Това ,че не обича не е оправдание за да има любовник.Има много начини ,например развод и после ако ще с всеки срещнат да го прави ,но до колкото разбирам тя е още с баща ти ,защотот има пари .Абе просто нямам думи каква майка имаш и какъв пример ти дава .
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от Morska_Vu6ka
    Поговори с майка си по този въпрос,нали всичко си споделяте?Кажи и че ти тежи това положение,и не можеш да криеш повече...И двете решете какво ще правите.Но в никой случай не се опитвай сама да оправиш нещата.

хора имам огромен проблем.
    по принцип всичко си споделям с мама..
    ние живеем тримата: аз, мама и татко, но мама не го обича вече и си има любовник. аз зная за него, в началото бях против но сега след като виждам че е щастлива съм съгласна с нея..
    обаче има огромен проблем!!
    мама е БРЕМЕННА! ОТ ЛЮБОВНИКА СИ!!!!!!!!
    съвети..???

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 1,7 ! §§

po mnogo interesen na4in predstavq6 ba6ta si!!!Ami zamislqla li si se 4e ako kaje6 na ba6ta si 4e znae6 toi nqma li da ti kaje"ti za6to ne mi kaza po-rano ako be6e go napravila sega nqma6e da se stigne do tuk" pak i ako mu kaje6 vse edno da prati6 i dvete vi na ulicata.Samnqva me ba6ta ti da iska da izdarja 4ujdoto dete.Q po-dobre si trai.

ti ot kude si tolkova sig. 4e deteto e ot lubovnika na maika ti .. ina4e naistina po dobre ne mu kazvai nishto ostavi q tq da re6i dali da mu kaje ...

Пари са си пари... жените са така(нищо лично към никоя), където са мангизите и те са там(повечето са така има и много добри момичета), затова казвам отново: нищо ново под слънцето

Супер фен Аватара на maybelline
    Това си е нейна работа.Ако тя иска,ще му каже.По-добре не се меси.

Фен
    Град
    in my sweet w0rld :P
    Много се дразня на такива теми "мама си има любовник,татко си има пет любовници,какво да правя?" Еми нищо няма да правиш...нищо и не можеш да направиш ...те са зрели хора и се предполага,4е знаят какво правят и защо го правят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си