- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Леко палнички момичета
Приятно закръглени, но в никакъв случай 70 - 80 кг. Просто всяка крайност е лош избор, винаги златната среда е най-добра. Но така или иначе всеки си има вкусове, в което лошо няма ---> За всеки влак си има пътници.Първоначално написано от Communist
аз прасетата ги ям .. ти ако ги чукаш .... не е на добре
White power,white pride!
Епа не е ли емоциа ?
tebe ta kefat kosmi kefat da sfine za tebe idqlnata jena sigorno shte e nqkoq 10tina kila s katinarche ..
pLeVen Rulez !!! Linkin Park 4 LiFe
по тия дебелите тряя си падат.. деа знам и аз сигурно някви загорели копелета....
White power,white pride!
Епа не е ли емоциа ?
awe kakvo tochno tr da oznachava pylnichka?na nqkoi momicheta chara im e v 4 5 kg otgore naprimer,da e nqkva puhkva sladka,a ne nqkva klioshtava deto kato sedne v tebe i da se narybvash....i deto se kaza "zlatnata sreda" si e nai nai dubre
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Мдам стават ,, всъщност такива жени са рисувани по картини защото са смятани за идеалните жени ( по доло ще обясня защо казвам идеални) също така този образ на жената със закръглен таз се представя в библията като образа на Ева.Първоначално написано от Qvkata_
Казах по горе идеалната жена защото за времто когато са създавани картините най-голямата ценност за една жена е било това тя да може да износи и да роди здрави и силни деца ,, по костна структура изобразяваните тела за който става на въпрос са точно такива ,,,
И да харесвам такива жени ,, и не мисля че за една е най-важно това как изглежда, въпреки че повечето мъже предпочитат слаби и прекалили с грима фрапантни красавици, за мен най-важно е една жена да е умна и да разбира мъжа до себе си ...
Impaled crucifixion
Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!
de vsichki momcheta da misleha taka....... =D>Първоначално написано от Deicide
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Значи свестните момчета мислят така ... мъжкарите мислят другояче ...Първоначално написано от ^KaSiDi^
Impaled crucifixion
Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!
дебели...с ...нз си кво...абе УЖАС БЕ!
4el sam 4e po zakraglenite jeni go pravili po dobre vse edno im e za posledno neznam dali tva e istina az sam go pravil se s po slabi4ki
Еми аз съм от тоя тип момичета висока съм 170 и съм 64 кг не ма интерва кво си мислите обаче да ви кажа че са на мода по оформените жени примерно в клиповете на Щон Пол танцьорките му са с големи задни цасти и бедра,но не ви е грозно щото са стегнати еми ий тва и на мода!
Ей джудженца, ей ги две, ритат в храстите дете!!!!!
Слаба, пълна, дебела, нормална, кльощава... размътени понятия..
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Миличка тва не е до мода...до вкус е! Ти кво момчетата според модата ли ги избираш?!Първоначално написано от CHELUVCHICA
А и уточнете какво е пълнички,защото е разтегливо понятие...
аз под пълнички разбирам момичета,които не са дебели,но има какво да хванеш малко повече месце,да това е сладко!Но ако е като онази на снимката по-горе съжалявам за мен е вече грозно!
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
ЦЕНЗУРА!!!
т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!
.: machoka :.
Господин полицая гледа девствено
Абе хора...аз съм висока значи 164 и съм 58 кг..тва нормално ли е? Щото си имам и дупе и ахъм...... и всичко тамПървоначално написано от Анонимно човече
..ама все пак да питам за такава височина.....?????
мен също ме възмуждат пълнички с малки сладки гърдички![]()
много са готинки
Пич евала ти правя .. ставаме двама !!!!!! =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Deicide
Jedem das Seine!
Ми освен да ти изкажа мойте съболезнования,друго не знам какво! Абе кой те излъга тебе бе дете,някой те е заблудил много злобно!Кое му е модното да си дебел,пълен или както там казваш?Слабичките моми винаги ще са Numero UNO!!!Първоначално написано от CHELUVCHICA
![]()
People once believed that when someone dies,a crow carries their soul to the land of the dead,but sometimes sth. so bad happens that the soul can't rest.And sometimes The Crow can bring back that soul to put wrong things right...
нема й откажем -.-
Ама колко пълнички ? По-точно ?
С подобни изказвания - до тук!Първоначално написано от Qvkata_
+ това си премахни аватара, повече няма да те моля, иначе ти подхващам профила и до утре няма да имаш и един пост. Използването на чужд аватар е забранено!
Лек ден.