.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48

Град
    CCCP
    Цитирай Първоначално написано от Communist
    Зависи какво разбираш под "пълнички", щото и аз харесвам такива. Не ми харесват някакви кльощави дето се ядосват че са качили килограм и вечеееее света свършва....
    П.С. еееее сега немога с някоя 70-80 кг.
    Приятно закръглени, но в никакъв случай 70 - 80 кг. Просто всяка крайност е лош избор, винаги златната среда е най-добра. Но така или иначе всеки си има вкусове, в което лошо няма ---> За всеки влак си има пътници.

аз прасетата ги ям .. ти ако ги чукаш .... не е на добре
    White power,white pride!
    Епа не е ли емоциа ?

tebe ta kefat kosmi kefat da sfine za tebe idqlnata jena sigorno shte e nqkoq 10tina kila s katinarche ..
    pLeVen Rulez !!! Linkin Park 4 LiFe

по тия дебелите тряя си падат.. деа знам и аз сигурно някви загорели копелета....
    White power,white pride!
    Епа не е ли емоциа ?

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=37353&start

awe kakvo tochno tr da oznachava pylnichka? na nqkoi momicheta chara im e v 4 5 kg otgore naprimer,da e nqkva puhkva sladka,a ne nqkva klioshtava deto kato sedne v tebe i da se narybvash....i deto se kaza "zlatnata sreda" si e nai nai dubre
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Re: Леко палнички момичета

Цитирай Първоначално написано от Qvkata_
    Харесвате ли дебели момичета с малки гарди като тези които са ги рисували едно време по картините
    Мен лично ме вузбуждат адски много
    И ми е интересно дали някои друг харесва такав тип момичета.
    Само без глупости по темата.
    Мдам стават ,, всъщност такива жени са рисувани по картини защото са смятани за идеалните жени ( по доло ще обясня защо казвам идеални) също така този образ на жената със закръглен таз се представя в библията като образа на Ева.
    Казах по горе идеалната жена защото за времто когато са създавани картините най-голямата ценност за една жена е било това тя да може да износи и да роди здрави и силни деца ,, по костна структура изобразяваните тела за който става на въпрос са точно такива ,,,
    И да харесвам такива жени ,, и не мисля че за една е най-важно това как изглежда, въпреки че повечето мъже предпочитат слаби и прекалили с грима фрапантни красавици, за мен най-важно е една жена да е умна и да разбира мъжа до себе си ...
    Impaled crucifixion
    Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

Цитирай Първоначално написано от Deicide
    Харесвате ли дебели момичета с малки гарди като тези които са ги рисували едно време по картините
    Мдам стават ,, всъщност такива жени са рисувани по картини защото са смятани за идеалните жени ( по доло ще обясня защо казвам идеални) също така този образ на жената със закръглен таз се представя в библията като образа на Ева.
    Казах по горе идеалната жена защото за времто когато са създавани картините най-голямата ценност за една жена е било това тя да може да износи и да роди здрави и силни деца ,, по костна структура изобразяваните тела за който става на въпрос са точно такива ,,,
    И да харесвам такива жени ,, и не мисля че за една е най-важно това как изглежда, въпреки че повечето мъже предпочитат слаби и прекалили с грима фрапантни красавици, за мен най-важно е една жена да е умна и да разбира мъжа до себе си ...
    de vsichki momcheta da misleha taka....... =D>
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Цитирай Първоначално написано от ^KaSiDi^
    de vsichki momcheta da misleha taka....... =D>
    Значи свестните момчета мислят така ... мъжкарите мислят другояче ...
    Impaled crucifixion
    Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    рядко пиша такива постове но тоя ще бъде
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ако под пълни момичета разбирате някакви купчини от сланина- окей
    но аз под пълнички разбирам момиче, което си е нормално сложено и с някое и друго кило...
    и аз така

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    дебели...с ...нз си кво...абе УЖАС БЕ!

sexboy
    Guest
    4el sam 4e po zakraglenite jeni go pravili po dobre vse edno im e za posledno neznam dali tva e istina az sam go pravil se s po slabi4ki

Град
    Казанс иначе казано Казанлък
    Еми аз съм от тоя тип момичета висока съм 170 и съм 64 кг не ма интерва кво си мислите обаче да ви кажа че са на мода по оформените жени примерно в клиповете на Щон Пол танцьорките му са с големи задни цасти и бедра,но не ви е грозно щото са стегнати еми ий тва и на мода!
    Ей джудженца, ей ги две, ритат в храстите дете!!!!!

Голям фен
    Град
    Sofia
    Слаба, пълна, дебела, нормална, кльощава... размътени понятия..
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen

без лоши чувства...
    ами не чак толкова

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от CHELUVCHICA
    Еми аз съм от тоя тип момичета висока съм 170 и съм 64 кг не ма интерва кво си мислите обаче да ви кажа че са на мода по оформените жени примерно в клиповете на Щон Пол танцьорките му са с големи задни цасти и бедра,но не ви е грозно щото са стегнати еми ий тва и на мода!
    Миличка тва не е до мода...до вкус е! Ти кво момчетата според модата ли ги избираш?!
    А и уточнете какво е пълнички,защото е разтегливо понятие...
    аз под пълнички разбирам момичета,които не са дебели,но има какво да хванеш малко повече месце,да това е сладко!Но ако е като онази на снимката по-горе съжалявам за мен е вече грозно!
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

ЦЕНЗУРА!!!

т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!

.: machoka :.
    Господин полицая гледа девствено

Град
    hmmm... Far Away...In The Paradise...!!!
    Цитирай Първоначално написано от Анонимно човече
    И аз съм съгласен така.Да не е супер кокал ама да не е и некфа Огромна едно 50 60 кг момиче е Перфектно
    Абе хора...аз съм висока значи 164 и съм 58 кг..тва нормално ли е? Щото си имам и дупе и ахъм...... и всичко там ..ама все пак да питам за такава височина.....?????

Mен

мен също ме възмуждат пълнички с малки сладки гърдички много са готинки

Повече от фен
    Град
    София

Пич евала ти правя .. ставаме двама !!!!!! =D> =D> =D> =D> =D>
    Jedem das Seine!

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от CHELUVCHICA
    Ми освен да ти изкажа мойте съболезнования,друго не знам какво! Абе кой те излъга тебе бе дете,някой те е заблудил много злобно!Кое му е модното да си дебел,пълен или както там казваш?Слабичките моми винаги ще са Numero UNO!!!
    People once believed that when someone dies,a crow carries their soul to the land of the dead,but sometimes sth. so bad happens that the soul can't rest.And sometimes The Crow can bring back that soul to put wrong things right...

нема й откажем -.-

Ама колко пълнички ? По-точно ?

Мега фен Аватара на machoka
    Ш тия дебелите не стават маина харабия никога не бих погледнал дебела слива тва е не си са представям прегарнал дебелото моми4е
    Дебелите сливи са за балкана 4е да не ги издуха вятара а нормалните са за лиобов тва е точка
    С подобни изказвания - до тук!

+ това си премахни аватара, повече няма да те моля, иначе ти подхващам профила и до утре няма да имаш и един пост. Използването на чужд аватар е забранено!

Лек ден.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си