Ще бъда кратък. Нон-стоп има някакви ревности. Ревнува ме дори от актрисите и тем подобни. Ревнува ме от едно момиче, с което си пишем по скайп. Това момиче е от София, а аз съм от Пловдив. Забранява ми да си пиша с него. Като излезна с приятели почва смс тормоз....да не пиеш, да не гледаш други жени и т.н. Вчера имах малко работа (даскало) и тя рещи да излезне с бившия и приятел уж само по приятелски. Но съм си говорил с момчето(доста добър приятел ми е) и той ми каза, че доста се е натискала, но се е усещала в последния момент. Доста останах засегнат от това, че излезна с него, когато аз съм зает с учение. Също така бях болен веднъж и му беше писала СМС айде да хопдим заедно на училище, защото няма с кой да ида.
Също така искам да кажа за нейните постоянни циврения по улиците. Също така да кажа, че е била преди мен с 15-тина момчета, с които е спала. Кажете какво да права. Заслужава ли заради единия секс, който ми дава да продължавам да бъда с нея. Някак нещата не вървяха, а това излзиане с бившия и вчера просто беше капак на всичко