- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Prekaleno sam krasiv
Кой ти завижда не разбрах,ти се изкара най-готиния тук,така ли,ами хайде братя ние сме тъпи и грозни,нашият пич е плейбой,кой има такива комплекси като него,момичетата ги е срам да говорят с него,че е бил перфектен и адски красив... какво да кажем ние грозните.Брад Пит нека си остане със самочувствието.Казах ти легни си да се наспинкаш,а на колко годинки си все пак?
samo4uvstvieto ti e na MAX !! dai go po krotkonie ot de da znaem dali si 4ak tolko gotin...moje bi ti sam se opredelq6 taka a drugite da te mislqt za mn grozen i za tova da ne iskat da prikazvat s teb
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Не ме е срам, просто ми се струваш с прееекаалеено голямо самочувствие, колкото и да отричашПървоначално написано от ToksichenKUR
А аз по такива надути гъзари със сигурност не си падам, може това да показваш пред момичетата. Но ок айде да приемем, че си скромен, просто не се хвали с външността си и не се мисли за перфектен абее все някое момиче ще те забележи и не само външния вид ами и характера ти. Все пак пожелавам ти успех!
awe iska6 li da ti kaja kfo da prai6
da doide6 pri men. as nqmam nikfi problemi s krasivite mom4eta. naprotiv
kfi sa teq patki zagubeni deto te otbluskvat samo 6toto si prekaleno krasiv ne moga da razbera. momi4etata koito as poznavam se nadprevarvat da se nabutat pri takiva kato teb taka 4e ne se oplakvai tolko
Момче, ти си гей! При това 100%-ов!
Защо трябва да ти давам снимка?Първоначално написано от Анонимко
![]()
People say i’m a star but i still think i'll never make it.
Аве просто се лигави с вас момчето![]()
ЦЕНЗУРА!!!
т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!
.: machoka :.
Господин полицая гледа девствено
Първоначално написано от ACTPO
Абе, мойто момче, много добре знам как се пише. Какъв ти е проблемът? Мога да си наричам ескейп-а по всякакъв начин. Личи си,че си новак и се чудиш кво да кажеш. А колко е гей клуб не знам. Ти си многознайкото. Може да си потвърдиш мнението с нещо!![]()
абе мойто момиче не съм новак,прецаках си предишният актуант и сега съм с нов.А колкото да не знаеш дали е гей клуб или не тва си е твоя работа.Брат ми е охрана там и знам много добре.Няма да спорим за глупости,забрави въпроса.Първоначално написано от Rachel
Хаха. Не знам къде казах, че е гей клуб честно казаноВ някакъв филм ме вкара. Всъщност съвсем нормално е едно толкова перфектно момче като него да си намери спонсор - дали за секс или за модел на визаж все пет. Окей?
П.С
Искрено съжалявам за предишния ти акаунт! Успех с новия!
С предишният си актуант имах повече мнения от теб,не ми се прави на оборотна
Забравяме.
А значи сега става въпрос кой колко мнения има ?
Аз отдавна забравих за спора( ако е имало такъв)
Сега просто се забавлявам![]()
ей пич според мен ти си гей, то не 100 а 111 % щом чак ти си се хвалиш това води кам обарната резба
П.с. ми като си токова хвалиш дайни неква снимчица да те видим може да не видя пак такав през този живод
А за какво ме дразниш???Първоначално написано от Rachel
Това е начина ми да завържа разговор :P
ai dai pic da te vidim be gospodin savyrshenstvo xaxa
А някой беше казал, че скромността краси човекаПървоначално написано от Toksichen_Kur
![]()
![]()
![]()
На гроба ти студен ще идвам,
за да удавя мъката в сълзи
и унило аз ще кимвам
заради твоите черно, огнени очи ...
abe pich ti chuvash li sa kfi gi drunkash be tebe i marmot nqq ti povqrva ako ta chue be tiii za maloumni li ni zemash nemoa razbera prekaleno sam krasiv kfo znachi tfa ....haahaah ti qvno sa mislish za nekaf svetoven kraasavec ti ako si tolkova "krasiv" momichetata ich pa nqq da gi e sram shtot veche momichetata sa mn otvoreni i ich ne gi burka ....tai che nema kfo da govorim po taq tema.SMESHEN SI !!!
pLeVen Rulez !!! Linkin Park 4 LiFe
abe suvur6enni hora nqma taka 4e ne se hvali prekaleno mn
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
HahahahahahahahahahaПървоначално написано от Toksichen_Kur
Да ти имам проблема!
А сигурен ли си, че те отблъскват щото си готин?
ти си болен мозък бе.... баси олигофрена си ..... мноо си зле не ставаш да си фърла и сопола върху теб.....
White power,white pride!
Епа не е ли емоциа ?