.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Кой ти завижда не разбрах,ти се изкара най-готиния тук,така ли,ами хайде братя ние сме тъпи и грозни,нашият пич е плейбой,кой има такива комплекси като него,момичетата ги е срам да говорят с него,че е бил перфектен и адски красив... какво да кажем ние грозните.Брад Пит нека си остане със самочувствието.Казах ти легни си да се наспинкаш,а на колко годинки си все пак?

Супер фен
    samo4uvstvieto ti e na MAX !! dai go po krotko nie ot de da znaem dali si 4ak tolko gotin...moje bi ti sam se opredelq6 taka a drugite da te mislqt za mn grozen i za tova da ne iskat da prikazvat s teb

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Цитирай Първоначално написано от ToksichenKUR
    Extreme GIrl... vijdash li.. Oshte predi da si me vidqla kolko sam perfekten neshtesh da izlezesh s men i te fana sram.. e za tova govorq.. IMAM NUJDA OT POMOJT
    Не ме е срам, просто ми се струваш с прееекаалеено голямо самочувствие, колкото и да отричаш А аз по такива надути гъзари със сигурност не си падам, може това да показваш пред момичетата. Но ок айде да приемем, че си скромен, просто не се хвали с външността си и не се мисли за перфектен абее все някое момиче ще те забележи и не само външния вид ами и характера ти. Все пак пожелавам ти успех!

Голям фен
    Град
    sofia
    awe iska6 li da ti kaja kfo da prai6

da doide6 pri men. as nqmam nikfi problemi s krasivite mom4eta. naprotiv
    kfi sa teq patki zagubeni deto te otbluskvat samo 6toto si prekaleno krasiv ne moga da razbera. momi4etata koito as poznavam se nadprevarvat da se nabutat pri takiva kato teb taka 4e ne se oplakvai tolko

Dr. M
    Guest
    Момче, ти си гей! При това 100%-ов!

Град
    Nothingville
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Rachel
    Защо не отидеш в Ескапе и не си повъртиш дупето там ? Ще си намериш спонсор
    koia sa tia macki det se strahuvat q dai edin pic pone da skivame
    Защо трябва да ти давам снимка?
    People say i’m a star but i still think i'll never make it.

Guest
    Аве просто се лигави с вас момчето

Re: Prekaleno sam krasiv

ЦЕНЗУРА!!!

т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!

.: machoka :.
    Господин полицая гледа девствено

Град
    Nothingville
    Цитирай Първоначално написано от ACTPO
    Тва да не е гей клуб,пише се Ескейп

Абе, мойто момче, много добре знам как се пише. Какъв ти е проблемът? Мога да си наричам ескейп-а по всякакъв начин. Личи си,че си новак и се чудиш кво да кажеш. А колко е гей клуб не знам. Ти си многознайкото. Може да си потвърдиш мнението с нещо!

Цитирай Първоначално написано от ACTPO
    Тва да не е гей клуб,пише се Ескейп

Абе, мойто момче, много добре знам как се пише. Какъв ти е проблемът? Мога да си наричам ескейп-а по всякакъв начин. Личи си,че си новак и се чудиш кво да кажеш. А колко е гей клуб не знам. Ти си многознайкото. Може да си потвърдиш мнението с нещо!
    абе мойто момиче не съм новак,прецаках си предишният актуант и сега съм с нов.А колкото да не знаеш дали е гей клуб или не тва си е твоя работа.Брат ми е охрана там и знам много добре.Няма да спорим за глупости,забрави въпроса.

Град
    Nothingville
    Хаха. Не знам къде казах, че е гей клуб честно казано В някакъв филм ме вкара. Всъщност съвсем нормално е едно толкова перфектно момче като него да си намери спонсор - дали за секс или за модел на визаж все пет. Окей?
    П.С
    Искрено съжалявам за предишния ти акаунт! Успех с новия!

С предишният си актуант имах повече мнения от теб,не ми се прави на оборотна

Забравяме.

Град
    Nothingville
    А значи сега става въпрос кой колко мнения има ?
    Аз отдавна забравих за спора( ако е имало такъв)
    Сега просто се забавлявам

MagL
    Guest
    ей пич според мен ти си гей, то не 100 а 111 % щом чак ти си се хвалиш това води кам обарната резба
    П.с. ми като си токова хвалиш дайни неква снимчица да те видим може да не видя пак такав през този живод

А значи сега става въпрос кой колко мнения има ?
    Аз отдавна забравих за спора( ако е имало такъв)
    Сега просто се забавлявам
    А за какво ме дразниш???

Град
    Nothingville
    Това е начина ми да завържа разговор :P

Guest

koteto wee

ai dai pic da te vidim be gospodin savyrshenstvo xaxa

Град
    Черният замък на нощта

Цитирай Първоначално написано от Toksichen_Kur
    Imam strahoten problem... Prekaleno sam perfekten i momichetata se sramuvat da obshtuvat s men a kogato az se opitvam te me otbluskvat zashtoto sam mnogo gotin.. Chestno kazano sam si perfekten .. krasiv sam v liceto, kosata mi e strahotna meka i priqtna.. tqloto mi e perfektno.. Bqh na 4to mqsto v klasaciq na bodybuilding.com za teen bodybuilders.. Poddyrjam se .. Imam strahoten ten i nqmam 1 kosym.. oblicham se perfektno... Markovo vinagi v ton i sportno elegenatno... i na sichkoto otgore sam s sini ochi i silno ochertani skuli.. KAKVO DA PRAVQ?!? strah gi e da si govorqt s men
    А някой беше казал, че скромността краси човека
    На гроба ти студен ще идвам,
    за да удавя мъката в сълзи
    и унило аз ще кимвам
    заради твоите черно, огнени очи ...

abe pich ti chuvash li sa kfi gi drunkash be tebe i marmot nqq ti povqrva ako ta chue be tiii za maloumni li ni zemash nemoa razbera prekaleno sam krasiv kfo znachi tfa ....haahaah ti qvno sa mislish za nekaf svetoven kraasavec ti ako si tolkova "krasiv" momichetata ich pa nqq da gi e sram shtot veche momichetata sa mn otvoreni i ich ne gi burka ....tai che nema kfo da govorim po taq tema.SMESHEN SI !!!
    pLeVen Rulez !!! Linkin Park 4 LiFe

Голям фен
    Град
    sofia
    abe suvur6enni hora nqma taka 4e ne se hvali prekaleno mn
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Цитирай Първоначално написано от Toksichen_Kur
    Imam strahoten problem... Prekaleno sam perfekten i momichetata se sramuvat da obshtuvat s men a kogato az se opitvam te me otbluskvat zashtoto sam mnogo gotin.. Chestno kazano sam si perfekten .. krasiv sam v liceto, kosata mi e strahotna meka i priqtna.. tqloto mi e perfektno.. Bqh na 4to mqsto v klasaciq na bodybuilding.com za teen bodybuilders.. Poddyrjam se .. Imam strahoten ten i nqmam 1 kosym.. oblicham se perfektno... Markovo vinagi v ton i sportno elegenatno... i na sichkoto otgore sam s sini ochi i silno ochertani skuli.. KAKVO DA PRAVQ?!? strah gi e da si govorqt s men
    Hahahahahahahahahaha
    Да ти имам проблема!
    А сигурен ли си, че те отблъскват щото си готин?
    Sasho Metallicov

Baby, I'm not that kind of man...

WwW.Sasho-Metallico.CoM <- Моя дневник

ти си болен мозък бе.... баси олигофрена си ..... мноо си зле не ставаш да си фърла и сопола върху теб.....
    White power,white pride!
    Епа не е ли емоциа ?

Мега фен Аватара на machoka
    Баста, т. 11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си