- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kogato si v cikal i pravi6 sex.....
Първоначално написано от Labelle
По добре наливайте акъл на лапетата да не го праят и да чакат а вие правите точно обратното карате ги да праят глупости
po vreme na sex, kr1vote4enieto mn namalqva ili spira. a bremennosta e malko veroqtna, no vse pak veroqtna!!!Първоначално написано от strange__
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Най-правилното мнение до сега в темата.Първоначално написано от х
2т. забрана за ползване на профил
И пак не ми отговорихре на въпроса...какво по дяволите ще ви стане,ако изчакате да и свърши?! Няма ли да ви е по-комфортно...Първоначално написано от LoRinSeR
Или пък имате такава нужда от секс,че една седмица не можете да издържите
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Добро утро..Първоначално написано от strange__
По темата - По добре да не се рискува,просто не си заслужава за едното изхвърляне в нея да рискуват много повече и двамата. Трябва да си малко разумен когато си правиш удоволстивето.
Подавяй ръка когато можеш,за да ти подадат и на теб когато се нуждаеш.
Големи сте е*ачи всичкитеПървоначално написано от niki_borisov
Аре спирам с офф-а...
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
От трите страници прочетох само едно вярно изказване, което гласеше:
По време на менструация МОЖЕ да се забременее ако мъжа се изпразни вътре. НО след като ви е отминал цикъла до петия ден някъде е невъзможно да забременеете, защото сперматозоидите няма какво да оплодят. Лично тествано не един и два пъти. Така че изчакайте да ви отмине цикъла, после нека се празнят във вас на воля, и после ползвайте презервативи.Успех
То от опит глава не боли...Първоначално написано от azzzzz
![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing