.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Аз аз аз
    Guest

Двойна Брадичка?

Ъъ я кажете...Някой дет да го има това?>...Как се махааа?Общо взето си имам коремче и май сега ще работя по въпроса за свалянето му но как да си изгладя и гушката...не искам да имам двойна брадичка

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    маха се с хирургическа намеса и се нарича пластична операция. много струва и предполагам първо ти режат брадичката там кожата после с някав шлайф ти подравняват челюстта в смисъл брадичката че да стане единична и после затварят кожата. така си мисля че трябва да е, няма как иначе

Супер фен
    Свали мазнините.

Guest
    pri vseki e razli4no, dori i pri slabite go ima toia problem ne e zadaljitelno da si po pulen za da ima6 dvoina bradi4ka (gu6a)
    moia savet e da hodi6 s ispravena glava i gordo
    tova ne e 4ak tolkova goliam problem

Град
    На или под масата
    когато спиш си махай възглавниците...

Супер фен
    Както си в изправено състояние давай си главата напред както да си опънеш гушата!Чух го по телевизията.Незнам дали помага!

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    От двойна брадичка , до двойна гушка има разлика . Ако имаш трапчинка на брадичката (демек двойна брадичка) неможеш да го промениш. Двойната гушка се образува примерно ако си пълна . Това може да се промени , ако отслабнеш .
    Дано не се бъркам.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    tova e geneti4no zalojeno i se razviva v puberteta-az sam slaba i sa6to imam tozi problem no gledam da ne obra6tam vnimanie 6toto mnogo hora go imat...

Tova se maha neveroqtno lesno-pravi uprajneniq (po 2-3 mins dnevno) kato minava6 s prusti po 2nata bradi4ka/gu6ka ot vrata kum bradi4kata (vse edno se maje6 s nqkuf krem). Dava rezultat za po malko ot sedmica. Znam ot li4en opit

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си