.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Ludnica v Glavata

Ludnica v Glavata

Hi alL....! znachii imah nqkfa "vryzka" s edno momche...to ne beshe tochno hodene ama se vijdahme seki denn abee syshtoto...!I znachi nie sme zaedno ot 8 meseca i sega veche ne e syshtoto toi postoqnno mi kazva obicham te alabala ama az nqkaksiii...veche ne izpitvam syshtoto kym nego no kato trygna da mu go kaja i mi stava gadno za nego i nemoga da mu go kajaa...bez nego mi e kofti i s nego mi e koftii...!!!dali naistina go obicham ili samo e chuvstfoto na privyrzanost.....!!Da sym s nego ili ne? ...a ot obojateli ne se oplakvam imam si mnogo
    Ne e VajNo kaKvo GoVorQt HorAtA Za TeB...VaJnoTo e KogATo Se ObyRnesH VsicHki Da MlyKnaT !!!

ЦЕНЗУРА!!!

т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!

.: machoka :.
    Господин полицая гледа девствено

Голям фен
    Град
    sofia
    mi na nqkoi momi4eta kato im kajat 4e gi obi4at ili na6o ot sorta te se pla6at i nesusnatelno se otdrupvat taka 4e moje tova da e prodlema
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Когато един човек си обича гаджето никога дори през главата му няма да мине мисълта да късате и думата"Раздяла' щеше да е най-лошата,която може да си преставиш.При теб проблема е навика.Просто вече толкова си свикнала с него и той е станал част от теб,че не смееш да му кажеш истината,защото се страхуваш че той вече няма да е до теб,че ще го нараниш и т.н.Само ти си знаеш кво чувстваш.Но ако не го обичаш и не си щастлива с него тогава му го кажи.По добре горчивата истна отколкото красивата лъжа

Супер фен Аватара на sometimes_
    Мисля, че ще е по-добре да се разделите. Така измъчваш себе си и лъжеш него, обясни му за това, което чувстваш, той би трябвало да те разбере...
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Qvkata_
    Мило тва е само преварзаност не може да го обичаш и да искаш да късате
    Стегни са и му го кажи заштото така измъчваш и двамата
    На същото мнение съм.

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA

Re: Ludnica v Glavata

Цитирай Първоначално написано от malkoto_baby
    Hi alL....! znachii imah nqkfa "vryzka" s edno momche...to ne beshe tochno hodene ama se vijdahme seki denn abee syshtoto...!I znachi nie sme zaedno ot 8 meseca i sega veche ne e syshtoto toi postoqnno mi kazva obicham te alabala ama az nqkaksiii...veche ne izpitvam syshtoto kym nego no kato trygna da mu go kaja i mi stava gadno za nego i nemoga da mu go kajaa...bez nego mi e kofti i s nego mi e koftii...!!!dali naistina go obicham ili samo e chuvstfoto na privyrzanost.....!!Da sym s nego ili ne? ...a ot obojateli ne se oplakvam imam si mnogo
    mi po dobre go ostavi i si nameri nqkoi kym koito nqma da si prosto privarzanana a i 6te obi4a6 i az bqh s edin koito postoqnno mi vika6e 4e me obi4a oba4e az ne mojeh da mu go kaja po dobr eda se razdelite 6te ti e leko kofti no 6te mine :P

0biChkam SlyNcEt0 :}

Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Когато един човек си обича гаджето никога дори през главата му няма да мине мисълта да късате и думата"Раздяла' щеше да е най-лошата,която може да си преставиш.При теб проблема е навика.Просто вече толкова си свикнала с него и той е станал част от теб,че не смееш да му кажеш истината,защото се страхуваш че той вече няма да е до теб,че ще го нараниш и т.н.Само ти си знаеш кво чувстваш.Но ако не го обичаш и не си щастлива с него тогава му го кажи.По добре горчивата истна отколкото красивата лъжа
    Така си ...и аз съм на същото мнени
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    To mai sichko stana zaradi edno drugo momche ...shtoto toi me haresvashe pyk za nego ne se noseha mn dobri sluhove...shtoto toi mn mrazi nqkfi takiva momicheta s super samochuvstfie i da nqma pokritie..i kato vidi nqkfo takova momiche (vprochem momcheto e super krasavec) i trygva s nego samo i samo da mu pokaje kfa e shmatka ...no kogato e s nqkoe svqsno momiche naistina e seriozen!Takaa i dneska kazah na drugiq che neiskam da sym s nego i ...stana mu gadno na picha i mi vika "zaradi drug li e" ii az si zamylchahh nqmashe smisal da go lyja !I sega sym si s drug! MNOGO MERSI ZA SAVETITE! =D>

Цитирай Първоначално написано от Qvkata_
    Мило тва е само преварзаност не може да го обичаш и да искаш да късате
    Стегни са и му го кажи заштото така измъчваш и двамата
    tva e

Супер фен
    Ти сама трябва да прецениш кое чувство е!А когато прецениш и ще решиш какво да правиш!Хайде Успех!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    To mai sichko stana zaradi edno drugo momche ...shtoto toi me haresvashe pyk za nego ne se noseha mn dobri sluhove...shtoto toi mn mrazi nqkfi takiva momicheta s super samochuvstfie i da nqma pokritie..i kato vidi nqkfo takova momiche (vprochem momcheto e super krasavec) i trygva s nego samo i samo da mu pokaje kfa e shmatka ...no kogato e s nqkoe svqsno momiche naistina e seriozen!Takaa i dneska kazah na drugiq che neiskam da sym s nego i ...stana mu gadno na picha i mi vika "zaradi drug li e" ii az si zamylchahh nqmashe smisal da go lyja !I sega sym si s drug! MNOGO MERSI ZA SAVETITE! =D>
    I se chuda dali moje da e iska da e s men samo za broika ili e neshto seriozno!Veche 2 sedmici hodim i sichko e superr...amaaa na momchetaaaa.....NE SE VQRVA! i sega se chudq dali da ostavam s nego!
    Ne e VajNo kaKvo GoVorQt HorAtA Za TeB...VaJnoTo e KogATo Se ObyRnesH VsicHki Da MlyKnaT !!!

Мачоу
    Guest
    На момчета не са вярвало а =D> .Оти па на момички требе да се верва .Сички пръцкаме у едно гърне и сички сме еднакви говна понекога .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си