.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    debelankata
    Guest

nqkoi probval li e tazi dieta

az sam na 16 i sam dosta debela!visoka sam 154 i teja 61 kg!!!probvam qponskoto 4udo sega i sam vtori den! super striktno q spazvam dori qm samo po edno qice vmesto dve!dali za sedmica 6te uspeq da smakna pone 5 kila! molq tezi ot vas koito sa prilagali dietata da mi spodelqt startovite si kilogrami i tezi koito sa postignali!kolko sportuvate!moje li dietata da se spazva samo 7 dena?
    blagodarq vi predvaritelno; ))))))))))
    pomo6t
    spazvbam taq dieta super strogo i sportuvam

Guest
    Аз съм я пробвала...лично на мен диетата ми помогна мнооооооого. Свалих 8 кг за 2-3 седмици (това беше преди 2 години) и съм на същите си кила, така че никой да не ми говори колко после се надебелявало Успех, имай воля и си яж и ДВЕТЕ ЯЙЦА!!!

Пепи Дъ Ай
    Guest
    Виж момиче ясно е, че искаш бързо да стават нещата, но не е така начинът. хубавите работи се правят бавно - такъв е живота. За 7 дни ако ще и извънземна диета няма да ти помогне. трябва ти истинска диета, която да спазваш поне 2-3 месеца и след това цял живот да спазваш определена диета. Под диета нямам предвид да не се храниш, а да се храниш по най-правилния за теб начин. Дано имаш акъл в главата и да не експериментираш япоснски и подобни простотии - ако имаш възможност ходи при диетолог, ако ли не потърси в интернет информация на ниско въглехидратна диета и започни да спортуваш и да тичаш всеки божи ден.
    успех.

Повече от фен
    Град
    ruse
    Цитирай Първоначално написано от Пепи Дъ Ай
    Виж момиче ясно е, че искаш бързо да стават нещата, но не е така начинът. хубавите работи се правят бавно - такъв е живота. За 7 дни ако ще и извънземна диета няма да ти помогне. трябва ти истинска диета, която да спазваш поне 2-3 месеца и след това цял живот да спазваш определена диета. Под диета нямам предвид да не се храниш, а да се храниш по най-правилния за теб начин. Дано имаш акъл в главата и да не експериментираш япоснски и подобни простотии - ако имаш възможност ходи при диетолог, ако ли не потърси в интернет информация на ниско въглехидратна диета и започни да спортуваш и да тичаш всеки божи ден.
    успех.
    ee nqkoi na moito mnenie
    i vse pak az 6te kaja, 4e kolkoto i da q hvalqt taq dieta poznavam hora, koito sa q pravili i rezultata e sledniq: svalq6 si tam kilogramite kolkoto svali6 i tai kato gi svalq6 barzo posle si gi vra6ta6.tova e

Guest
    Каква точно е тази диета? Какво се прави? Дайте подробности, плс.

debelankata
    Guest

mnogo sajalqvam

kasno li e da prodalja dietata
    qdoh torta 1 golemi4ko par4e i dove4era nqma da qm ni6to
    molq momi4eto koeto e spazvalo dietata tova mnogo li 6te se otrazi
    treti den sam i ne izdrarjah ujasnna sam
    pomo6t
    kajete da q po4na nanovo
    ili da pradalja
    tazi torta be6e golqma gre6ka nali?
    nikoga nqma da otslabna

Какво точно представлява тая диета?
    нО тОвА е ПОлОжЕнИтО нЕ сЕ оБИчаМе , Но заЩо ли Ни БолИ коГаТо Го ИзРичаМе?

Мега фен
    Така наистина никога няма да отслабнеш. Да не говорим, че ако свалиш 5 килограма за 1 седмица, след това 100% ще се върнат и то повече, ако изядеш дори 1 плод.

Голям фен
    Edna poznata ot taq dieta ot 66 kg stana 46 .. no sled nqma i godina otnovo stana 66 .. i sega izglejda po otvratitelno i ot predi ..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Da_Bitch
    Какво точно представлява тая диета?

Голям фен
    с тва златно чудо се доказва Уо-Уо ефекта с него отслабваш много и след това качваш два пъти повече най добре спортувай и се храни правелно \/

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad

Re: mnogo sajalqvam

Цитирай Първоначално написано от debelankata
    kasno li e da prodalja dietata
    qdoh torta 1 golemi4ko par4e i dove4era nqma da qm ni6to
    molq momi4eto koeto e spazvalo dietata tova mnogo li 6te se otrazi
    treti den sam i ne izdrarjah ujasnna sam
    pomo6t
    kajete da q po4na nanovo
    ili da pradalja
    tazi torta be6e golqma gre6ka nali?
    nikoga nqma da otslabna
    спокойно миличка, не се отчайвай чак толкова
    просто трябва да проявиш повече воля
    продължи си диетата, но вече внимавай да не се изкушаваш
    все пак за хубаво тяло се искат жертви
    и дори след като приключиш с тая диета продължавай да спортуваш и не се нахвърляй като ненормална върху храната, иначе може да напълнееш повече отколкото си била преди
    ако искаш да запазиш за постоянно хубава фигура, трябва да си изградиш хранителни навици за цял живот и никога да не ги нарушаваш
    трудничко е, но трябва да избираш - ядене на всякакви вкусотии или супер-тяло

аз нямам тия проблеми - слаба съм, а ям каквото си поискам и по колкото си поискам без абсолютно никакви ограничения ама не всички са така и за жалост трябва да се спазват някакви правила
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Пепи Дъ Ай
    Guest
    Дебеланке - като нямаш воля и плюскаш така е. някой сме слаби и пак не си позволяваме да муаме торти. не разчитай на диети, защото от тях тялото ти минава на "икономичен" режим поради недостига на вещества и после каквото и да хапнеш ще го усвои напълно и каквото е излишно ще го сложи като мазнинка - като предпазна мярка при следващо гладуване. Така, че стриктните диети са много опасни за теглото ти в бъдеще. Продължавай да гладуваш и после да ядеш на веднъж по много и ще се учудиш, че може да качваш и то лесно. правилна диета ти трябва момиче - не си играй със здравето си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си